איזה הריסת סצינה....

maayan15

New member
טוב...בגלל שאין לי כוח...

לא קראתי את כל השרשור... אז ככה, דווקא אהבתי את הסצינה של מייקל ובריאן בשירותים (למרות שמייקי נפגה...זה היה קטע טוב..)...כאילו שבריאן לא יודע מה הוא עושה... אני שונאת את ג´סטין על זה שהוא הפריד ככה בין הבחורים (שאגב, כנראה עיוורים אם הם העדיפו אותו על פני בריאן).. אני שונאת את ג´סטין גם בלי קשר לבחורים.. מייקל לא בכיין (אני פשוט דיי בטוחה שמישהו קרא למייקי בכיין למרות שלא קראתי..במקרה שלא..אז לא משנה..) אמט....צריך להגיד יותר?! טד...צריך להגיד יותר?!
...אתה לא יודע שסמים לוקחים רק עם חברים?....הם היחידים שאיכפת להם ממך... ואין לי שום בעייה רצינית עם בלייק ועכשיו, לאחד והיחיד, הגדול מכולם, היפה מכולם, הסקסי מכולם, המושלם ביותר והאלוהי במיוחד- בריאן קיני- אייייי......הבן אדם פשוט מהמם "סליחה רבי, בנות-למטבח-עכשיו!".. ע-נ-ק!.... לא חשוב כמה פעמים אני אראה את הפרק הזה..אני פשוט אוהבת את בריאן בקטע הזה...טוב, מתי לא?!

lolly1

New member
ברור שראיתי!!!

את משוגעת??? שאני אפסיד כזה קטע מהפנט??

רינת4

New member
רגוע...

חוץ מהסוף שלו. בכל פרק אנחנו מגלים שבריאן היה קרוב ללשכב עם מישהו מהחברה. שילשום זה היה מייקל,היום זה יהיה טד... רק מעניין למה לא הזכירו את זה בפרק הקודם.

maayan15

New member
לא הוא לא!...

הוא כמעט שכב עם טד וכמעט שכב עם מייקל ושכב עם ג´סטין...אבל לא עם אמט..כלומר, לא שהם דיברו על זה..הוא רמז שכן, הוא שכב עם אמט....אבל אף אחד לא דיבר על זה...

רינת4

New member
באמת יכול להיות מדליק,

אבל מעיין-תי הוא רמז שהוא שב עם אמט? לא זכור לי כזה דבר....

maayan15

New member
נוו....אני אמרתי שזו אחת הפנטזיות

שלי....זיון חד פעמי של בריאן ואמט...יכול להיות גאוני...

maayan15

New member
את זוכרת שהחברה גילו על בריאן

ומייקי? (בטח שאת זוכרת..ראית את זה לפני יומיים) אז במקום שם הוא אמר "אני זייהתי את כולם כאן"...והיו שם המון אנשים ועוד מייקי, טד ומייקל..והיחיד שאמר שזה לא נכון היה מייקי....

רינת4

New member
אתן יודעות מה?

נכון רנדי אמר שהוא מתכוון לעזוב אחרי העונה הרביעית? אז לי לא איכפת שאחרי שהוא יעזוב- בריאן ואמט יהיו יחד. מה אתן אומרות? תוותרו על חלום בריאן/מייקל בשביל זה?

lolly1

New member
רינת!!

את חולה?! אירית<שמנצלת כמה דקות עד שאחי ייצא מהמקלחת>

maayan15

New member
אממממ....שאלה קשה....

לא! תראי, בריאן ומייקי נועדו אחד לשני (לדעתי..לא לסקול אותי..)! אבל לא איכפת לי שאמט ובריאן יהיו ביחד כמה זמן ורק אח"כ בריאן ומייקל יהיו ביחד כל עוד לאמט זה לא ייכאב...

רינת4

New member
למה חולה?

בריאה בהחלט!!! ולא חשבתי שתגידי משהו אחר,מעיין-לפחות ניסיתי להוציא אותך מהאשליות. ואירית-אם רנדי יעזוב את הסדרה,מה אני אעשה? אמשיך להיות בדיכאון? כלומר אני בטוחה שאני אהיה מדוכאת מאוד, אבל הדבר היחידי שיוכל לנחם אותי יהיה שבריאן ואמט יהיו יחד. ומעיין-בפרק אתמול ראינו כמה שבריאן לא מאוהב במייקל. הוא ישר עצר אותו,לא נסחף עם הנשיקה ולא כלום! מייקל אפילו לא הזיז לו. מה שאור שבריאן אוהב את מייקל כמו אח! לא כמו מאהב.

maayan15

New member
תראי...

אני חושבת שאח זה מוגזם..לא יודעת..אני חושבת שהם נועדו להיות ביחד...יכול להיות שלא..כרגע זה נראה ככה....

מממ....לא אח, אבל החבר הכי טוב...

ואם הם(B\M)ישכבו, משו יאבד מהחברות שלהם... ורנדי לא יעזוב את הסדרה!!! אם הוא יעזוב היא תגמר כבר בעונה ה-4...הוא יתעשת מתישהו!

maayan15

New member
למה ייאבד?

יש כאלה שיגידו שזה דווקא יוסיף המון לקשר בינהם....אוליי לא..אני לא יודעת...כרגע אני לא רוצה אותם ביחד!..אני רוצה את בריאן סינגל!!

כי זה לא יהיה אותו דבר מרגע...

שהם ישכבו, חוצמזה שבטוח יהיה מתח, ולא רק מיני... ו-B\J forever!

הילה ר

New member
b/j forever! ../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

מייקל ובריאן ביחד? אתן נורמליות? לא יעבוד. אין בין מייקל ובריאן מתח מיני, אולי רק מצד של מייקל לבריאן. תקשיבו למשהו, ראיתי פנקייק שג´סטין ומייקל שוכבים. תחשבו איך זה ישנה את הדינימיקה בין השלושה? מה אתן אומרות שיקרה אחר כך?

למעלה