איזה הריסת סצינה....

g a g a

New member
פרק מדהים, אין ספק!!! אבל...

מה, לא הפריע לכן הקטע שכולם שם התנגדו לברית מילה? כל כך ריחמתי על מלאני. ברור שאני מטורפת על בריאן, אבל הפרק הזה קצת פגע, אתן לא חושבות?? תנסו לדמיין את עצמכן במקומה. קטע לא נעים... מוזר בהתחשב בעובדה שהיוצרים עצמם יהודים... ובאשר לטד המפרכס - זה היה מן הסתם בכוונה כדי להדגיש את העניין של כל החבר´ה שלו מבלים ורוקדים בעוד שהוא חצי מת... לדעתי זה היה קטע חזק. היה נחמד לראות את בריאן וג´סטין רוקדים מבלי שטד "יפריע" אבל היה שם מסר ברור... אני מתה על הזוג המדהים הזה שנקרא בראין וג´סטין!!! איזו כימיה יש בינהם!!!! פשוט ת-ע-נ-ו-ג!!!
זהו להפעם, איריס (אני בשיעור מחשבים בקורס המשעמם ביותר בעולם...)

netaK

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!

מל ממש ממש מסכנה!!! אבל ברגעים ההם חשבתי על כמה לינדזי מסכנה....הוא בא לימול אותו עם הברכיים של לינז!!!!!!!!!!!!!!!!! אייייייייייייייייייכ!!!!!!!! הייתי מתאבדת הייתי מתעלפת הייתי זורקת את התינוק לעזאזל!!!!

g a g a

New member
נטע- את מתכננת להביא ילדים לעולם?

סתם..
סוף סוף מצאתי מישהי שמסכימה איתי על העניין...

netaK

New member
אף אחד לא הולך לחתוך

את הבן שלי...על הברכיים שלי!!!!!!!!!! כל הרבנים המסריחים האלה, יש רופאים מוסמכים שעושים הרדמה וברית מילה, זה מה שאני מסכימה או כלום!

g a g a

New member
אילנה!! קבלי ../images/Emo24.gif אחות שלי!!!!!

אוףףף כמה שאני עמוסה בימים אלה.... זה הולך ונעשה יותר ויותר גרוע !!! קורס הפסיכומטרי שלי מתחיל ביום הולדתי! אווףףףף....וגם המבחנים של הנהלת החשבונות מגיעים בקרוב... כל כך רציתי לבוא למפגש!!!!
טוב, אני מקווה שלמפגש הבא אני אוכל לבוא... יום טוב לכולן!!!

סילביא

New member
גם לי

סיפור הברית מילה הפריע מה גם שבסופו של דבר המון אמריקאים לא יהודים עושים את זה כי זה בריא...אז סתם היה לזה קצת ריח של אנטישמיות, למרות שהיוצרים יהודים

maayan15

New member
אין בזה שומדבר אנטישמי...

זה לא שבריאן לא רצה לימול את גאס בגלל שזה דבר של יהודים....אלא שזה בגלל שזה כמו להטיל מום בתינוק.....ויש הרבה אנשים (כולל יהודים) שרואים את זה כדבר אכזרי...והרבה (כולל גויים) שרואים את זה כבריא.....

g a g a

New member
מעיין זה לא ש"רואים בזה משהו בריא"

אלא זה דבר שהוכח מדעית באלפי מחקרים כבריא. הרבה גויים באמת עושים ברית מילה בלי קשר ליהדות בגלל שהם מודעים ליתרונות שבזה. הסרת העורלה היא בפירוש דבר בריא בתנאי שהיא מבוצעת ע"י מומחה ולא איזה שרלטן... יש גם שמועה שנשים נהנות יותר מיחסי המין עם גבר נימול מאשר עם גבר שאינו נימול. סתם כמה עובדות לאחר הצהריים...

סילביא

New member
יכול להיות

שלנו זה לא נאה אנטישמי כי נכון, מה שהפריע לבראיין זה להטיל מום ולאו דווקא בגלל שיהודים עושים את זה אבל משדרים את זה בכל העולם ודווקא וככה אנחנו נראים בכל העולם: כעם אכזר שמטיל מום על תנוק רך....ואין מה לעשות זה רק מחזק את האנטישמיות. תכלס זה נכון זה מה שאנחנו עושים אבל כשזה מוצג בטלויזיה יש לזה אפקט שונה מאשר בחיים באמת...לא יודעת איך בדיוק להסביר

ilana b

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifתודה אחותי! ו-

קודם כל-שלא תעזי לשכוח אותי גם בין קורס לקורס!\ דבר שני-אני ממש סורי 4 יו! את בטח מתחרפנת מכ"כ הרבה קורסים. שאלה--->מתי יש לך יום הולדת שהזכרת??

maayan15

New member
הם השתשו באותה טכניקה...

גם שאבא של ג´סטין גילה שג´סטין הומו...שרואים את בריאן וג´סטין מזדיינים ואז רואים את אבא של ג´סטין מסתכל בחדר שלך ג´סטין...זה קצת מעצבן אבל אני דווקא אוהבת שעושים את זה..כי זה מראה שני רגעים כל כך שונים אבל קשורים באותו זמן...לדעתי זה מאוד דרמטי... אגב, הפרק הזה היה הפרק שבו הבנתי שטד מאוהב במייקל (פתאום התמונה מפרק 2 התחברה לי עם התמונות שהוא ראה שהוא היה על הסמים וזה..)...והיום גם השאר ייגלו את זה....

netaK

New member
אבל זה היה קשור.......

איזה קשר יש בין בריאן ג´סטין עווד שני בחורים....לאד בלייק וסמים? ועם אבא של ג´טסין..זה היה סקסי כזה...הוא רק מגלה ותראו מה הילד שלו עושה באותו זמן... פה זה...הם רוקדים בלה בלה...טד מפרכס....בעעעעעעעע

maayan15

New member
הקשר הוא ההבדל...

תנסי להיסתכל על זה בתור אפקט אומנותי.... מראה שני צדדים של החיים- האחד, הצד שכרגג רוקד ועוד רגע הזדיין ומצד שני, זה שלקח מנת ייתר של סמים...אני לא יודעת להסביר..אבל יש קשר, דווקא בגלל שאין קשר..

lolly1

New member
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

shoot me! shoot me now!! מכונת הנשמה לכל פרק.. זהו.. תשאלו את ליאור.. לא נשמתי מרוב התרגשות.. איייי.. כבר אמרתי שהסדרה הזו זה החיים שלי???

netaK

New member
אירית, לא ראית כבר את הפרק?!!?!?

הוא בהחלט היה מושלם הפרק של היום יותר....רגוע אפשר לאמר...חח

סילביא

New member
אה!!!!!

אני הולכת למקלחת קרהההה הוא מדהיייייייייםםםםם (לא כמו רנדי אבל מספיק טוב בשבילי) אח המבט שלו..בררררר

למעלה