איזה הריסת סצינה....

netaK

New member
איזה הריסת סצינה....

זה עצבן אותי ומאז ומתמיד...זה כזה בריאן רוקד עם שני הגברים- טד מתחיל להשתגע מהסמים ג´טסין לוקח את שני הגברים (גו ג´סטין!)- טד מפרכס בריאן וג´סטין רוקדים- טד שוכב כמו דג מת על הרצפה מה זה אמור להביע? רוצים להראות בריאן וג´סטין? ובמיוחד סצינה כל כך יפה...אני לא צריכה לראות את טד מפרכס ככה בין לבין...!!!

סילביא

New member
חם ליייי

ואווווווו ואווווווווווווווווווווו ג´סטיןם היה מדהיייים הוא היה סקסי לאלה....אחרי 2 פרקים שראינו אותו בתור ילדון...סוף סוף הוא היה כמו שאני אוהבת אותו ...סקסייייייי ושחכתי כמה בראיין וג´סטין יחד הם פצצת סקס .. בחיייייי מדהיייייייייייייים הערות?: מייקי מתוסכל ..שימצא לעצמו גבר אמט...כרגיל ענק ג´סטין.....ואוווווווווווו בראיין: ג´סטין הראה לו שהוא לא "ה" דבר

netaK

New member
בדיוק!

זה היה פשוט מתוק...!!! איך שהוא בא וגנב ככה לבריאן את הגברים ואיך שבריאן בא אח"כ והפריד אותם שמה...ככה צריך להיות!!!!!!!!!!!!!11

סילביא

New member
מתוק?

זה לא היה מתוק! זה נטף סקס... זה היה מדהים...אני עוד באקסטזה אבל תסלחו לי ..פעם 1 שאני רואה את זה

netaK

New member
גם אני באקסטזה...גם בפעם ה1000

חחחחח זה היה פשוט סצינה סקסית!!!!!! אבל מייקל ממש נדחף "חשבתי שהוא יצא מהחיים שלנו!" ובריאן עוד אמר לו "הוא די מתוק" אין אין פרק מ-ע-ו-ל-ה!

סילביא

New member
באמת פרק מצויין

הכי אהבתי (מעבר לזה שהוא היה סקסי עד כדי כאב) איך שהוא החליט שזהו! הוא לוקח לו את הבחור, בא ועשה. זה ממש מאפיין של ג´סטין- כשהוא רוצה משהו (מישהו) הוא משיג אותו. ובראיין הרי רגיל להשיג כל מה שהוא רוצה, ולילה שלם הוא רדף אחרי הבחוק ואז מגיע הילדון ותוך דקה לוקח לו אותו...מכניס אותו לפרופורציה. אבל ברור שהוא לקח אותו כי את מי שהוא באמת רצה זה את בראיין...כמו שאמרתי : רווצה משהו-משיג אותו

netaK

New member
דרך אגב, בלייק

באמת מושלם!!! והוא באמת אהב אתטד יאאא הם כל כל כך מתוקים ביחד למה למה הסמים!?!?

אוי...הם כאלה יפים ביחד!!

ואיך שהם צחקו...הזוג המושלם זה באמת היה מגעיל שטד פירכס כמו איזה לא יודעת מה...הגזימו! מייקל...אני יודעת שזה קצת רע אבל אני פשוט דילגתי שראיתי שהוא קינא, ובסצינה של השירותים שהוא נגע לבריאן, ובריאן שאל אותו: "מה את עושה?", ואני פשוט חייכית כמו סמיילי! מרשעת, אני יודעת...

ilana b

New member
טוב אנשים אז העברתי את ההודעה

אחרי שהעירו לי:) אלוהים!!!!!!!! איזה פרק מהמם! קודם כל-חח..איך אהבתי בהתחלה עם ה"זונה" של אמט....ואיזה חמוד כשהוא התעלף!!! ואח"כ-זה היה פשוט קטע מהמם כשג´סטין הגיע לאן שבריאן היה...ואהבתי כשבריאן אמר שהוא מתוק.....:) ומייקל! ראיתן את מייקל הקנאי הזה?! מה זו היציאה המפגר הזו:"חשבתי שהוא כבר יצא מהחיים של-נו מה זה שלנו?! של בריאן מתוק שלי!!!!!!!! וגם הקטע שהוא ניסה לזיין את בריאן..די! הוא כ"כ חם עליו! לך כבר יא עלוקה! --->בפרקים הראשונים הוא באמת מעצבן! אבל הקטע ה-כ-י מדהים היה כג´סטין גנב לבריאן את שני הבנים!!!! אין! זה היה קטע פשוט הורס!!! ואח"כ הנשיקה מדהימה שלהם... אין על מה לדבר-פרק מדהים! רק שהקטע עם טד באמת הרס.......מה נסגר איתו?! הוא גוסס אחרי שתי טיפות שהוא שתה?!~ זה באמת הרס.... *--->ד"א, הבלייק הזה, ממש שווה!! ולמי שלא הבינה-לא ראיתי את רוב העונה ה-1 (רק את מהעונה השנייה עקבתי כל הזמן)וזו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את הפרק, ובגלל זה אני כ"כ בהתלהבות:) אתן לא??

סילביא

New member
אחלה

שהעברת אותה! גם אני לא ראיתי את עונה 1 ככה שאת יכלה לתאר לעצמך איזה אושר הפרק של היום גרם לי אוי .... והקטע שדבי הסתכלה לו על הטוסיק...בחיי טוסיק חמוד...חצי סדרה מבוססת עליו(על הטוסיק)

ilana b

New member
חח..צודקת!

גם לגבי זה שמאחר וזו הפעם ה-1 שראיתי את הפרק, זה גרם לי להתרגשות לא קטנה! וגם לגבי התחת המסוקס וההורס של ג´סטין!
ותודי שזה היה פשוט קטע מד-הים(ומעל לכל-סקסי!)כשג´סטין גנב לו את הבנים-ואח"כ הם דפקו שניהם ריקוד ונשיקה.....??

סילביא

New member
זה היה ענק!

זה ירשם בספר תולדות הימים של הסדרה כאחת הסצנות האהובות עלי והטוחעס........אוי הטוחעס הזה... למה לא מייצרים כאלה בארץ?!

netaK

New member
שלא תקבלו את הרושם שאני לא

בעד בריאן וג´טסין... בריאן לג´סוטין לנצחחחחחחחחחחחחחח

ilana b

New member
ושוב!

you go girl! אין דבר יותר יפה משניהם ביחד! אוי...כמה זמן לא ראיתי סצנה כזו מדהימה של שניהם.. מה שמביא אותי למחשבהה מצערת עד כאב...... למה דה פאק נזכה לראות את העונה השלישית רק בקיץ?! זו פשוט התעללות!
! אני היחידה פש שמתגעגעת לזוג המושלם???????????????

סילביא

New member
גם-אני

אבל לפחות אני מתנחמת בעובדה שעמוק בלב כולנו יודעות שהם יחזרו ולא זה לא ספויילר אין לי מוזג אם הם יחזרו...אני מקווה ויודעת בלב..

ilana b

New member
../images/Emo10.gif-כן

גם אני בטוחה ב-100% שהם יהיו ביחד בסופו של דבר. הרי זו הנקודה הכי חשובה בסדרה! וזה ידוע שהרוב צופים בה במיוחד בשבילם! והם לא יהרסו את הפואנטה בסדרה נכון.......?:)

רינת4

New member
אין לי מה להוסיף,

חוץ מזה שאני חייבת להגיד שבריאן היה מדהים! כנ"ל לגבי ג´סטין. ככה אני אוהבת אותו! רואה מטרה-משיג! והחולצה שלו-כל כך מתאימה לו! וכמה שמייקל קינא בסוף...מגיע לו! ואמט-כמה שריחמתי עליו...והוא חשב שהוא מצא אהבה... לדעתי-לאמט יש פוטנציאל בדיוק כמו שלבריאן-הוא בטוח בעצמו,אוהב מה שהוא-מהבחינה הזאת הם שווים לדעתי. מה גם שהוא נראה טוב... ה"בעיה" היא שהוא לא מחפש סתם זיונים,הוא מחפש קשר, והוא גם רגיש מדי כי מאוד איכפת לו מאנשים. ולכן הוא לא מתנהג כמו בריאן. אבל אם הוא היה רוצה,הוא בהחלט היה יכול! והסצינה עם טד-גם אני התעצבנתי. כלומר ידעתי שזה יהיה ככה,אבל זה בכל זאת-הפריע לי. אבל זה כמו שהם עשו בפרק 22-באמתע הריקוד שלהם,מראים את מייקל הולך לשדה תעופה...זו פשוט צורת צילום ושילוב קטעים שלהם. ולפעמים זה באמת מפריע. אבל לא נורא,נסלח להם-בסופו של דבר ראינו אותם גם רוקדים,גם מתנשקים,גם על המסך הגדול,והדובדבן שבקצפת... מייקל אוכל את הלב!!! יותר מזה?

למעלה