פאלקור? מה הכוונה?
מ מיסי גזר ממין נקבה New member 26/4/03 #5 מה שאלת על נגרו?!?! לא הבנתי!!!!!!! רק ניסיתי להגיד לכם שמצאתי את אהבת חיי ואני הולכת לבקר אותו בהדסה נעורים ביום שני כנראהה!!!!!!!!!!!!! בעע אני מזה מאושרת!!!! בעעע
מה שאלת על נגרו?!?! לא הבנתי!!!!!!! רק ניסיתי להגיד לכם שמצאתי את אהבת חיי ואני הולכת לבקר אותו בהדסה נעורים ביום שני כנראהה!!!!!!!!!!!!! בעע אני מזה מאושרת!!!! בעעע
S shaililo New member 26/4/03 #6 איזה כייייייףףף../images/Emo94.gif כמה זמן לא ראית אותו? ולמה את לא עונה באייסי?
מ מיסי גזר ממין נקבה New member 26/4/03 #8 מי פה רוכב בהדסה נעורים?!?!?!!? מכירים תסוס הזה!?!?? מישו ראה אותו אולי??!?!? בעעעעעעעעעעעע
P Pink Red New member 26/4/03 #9 יש לו א א על התחת!!!!!!! ו-12 בצד השני!!!! הוא גם עושה קפיצות... מתחרה 70....... מישו שמע עליו???????.
יש לו א א על התחת!!!!!!! ו-12 בצד השני!!!! הוא גם עושה קפיצות... מתחרה 70....... מישו שמע עליו???????.
S smokeman New member 26/4/03 #13 תגובה אני רוכב בהדסה נעורים ואני זה שמתחרה עליו דראסג' ובקרוב קפיצות השם החדש שלו זה סמוקי ומאיפה את מכירה אותו
תגובה אני רוכב בהדסה נעורים ואני זה שמתחרה עליו דראסג' ובקרוב קפיצות השם החדש שלו זה סמוקי ומאיפה את מכירה אותו
S shaililo New member 26/4/03 #16 וווואי סתיו../images/Emo94.gif קראו לו פעם נגרו! והוא היה שלך סתיו (טוב בערך )
ס סוסה פראית New member 27/4/03 #20 יש לי תמונה של סמוקי,אני בטוחה ב99% שזה הוא צילמתי אותו בתחרות דרסאג' שהייתה אצלנו ב19.1 (נראה לי שזה היה התאריך..)
יש לי תמונה של סמוקי,אני בטוחה ב99% שזה הוא צילמתי אותו בתחרות דרסאג' שהייתה אצלנו ב19.1 (נראה לי שזה היה התאריך..)
S shaililo New member 26/4/03 #18 אולי סתיו יודעת../images/Emo94.gif היא עוד מעט תחזור מהתחרות... פפפ... היא הולכת לבקר אותו ביו םשני אם אני אל טועה..
אולי סתיו יודעת../images/Emo94.gif היא עוד מעט תחזור מהתחרות... פפפ... היא הולכת לבקר אותו ביו םשני אם אני אל טועה..
א אנדולוסית מהממת New member 27/4/03 #39 אויש' סתיו... מזל, שאין למיסי כלום, אני מתה עליה, וגם עלייך! והקפיצה שהיא הביאה לך בתחרות, פצצות!
מ מיסי גזר ממין נקבה New member 28/4/03 #50 חחח אני יודעת!!! גם אותי היא הדאיגה לרגע...הבובה שלי!!!!! מזל!........
א אוסטין המלכה היחידה New member 28/4/03 #51 זה בסדר סתיו זה קורה אצל... סוסים לבנים ואפורים... יש לנו סוס בחווה בשם גולן שהוא בן 20 בערך.. ויש לו גידול סרטני ממש ענק בזנב!!!! יש לו גידול בגודל כדור טניס שולחן!!....אולי קצת יותר גדול... הייתי צריכה להראות לך שהיית אצלנו יום שבת..
זה בסדר סתיו זה קורה אצל... סוסים לבנים ואפורים... יש לנו סוס בחווה בשם גולן שהוא בן 20 בערך.. ויש לו גידול סרטני ממש ענק בזנב!!!! יש לו גידול בגודל כדור טניס שולחן!!....אולי קצת יותר גדול... הייתי צריכה להראות לך שהיית אצלנו יום שבת..