איזה הקלה! כנסו...........

אין מישהו שמקנא בך ברגע זה יותר

ממני!!!!!!!!! שיו אני כל כך מתגעגעת!!!!!!! מאיפה אני מכירה אותו?!?!?! הוא אהבת חיי ותמיד יהיה! מאיפה קנית אותו!! איך ולמה?!? תספר לי הכל בבקשה! וכל התחרויות שהוא הולך להשתתף בהם אני רוצה לבוא לראות ואת הכתובת של החווה כדי שאני אבוא לבקר ראיתי תתמונה שלך והתחלתי לבכות! איך לא זיהיתי אותו עד עכשיו!?!?!?! איך!?!??!??! **כועסת על עצמי** אני מתגעגעת אליו

smokeman

New member
תגובה

יקירתי פיספסת אני יתחרה עליו רק שנה הבאה תבואי לתחרויות דראסג' שנה הבאה ואני מבטיח לך שתראי אותו. אני לא קניתי אותו הוא סוס בית-ספר שאני רוכב עליו ומתחרה איתו. אני יודע למה את מתגעגעת עליו הוא אחד הסוסים הכי מדהימים שרכבתי עליהם אי-פעם. הבעלים של החווה שאני רוכב בה "אינטרה-נעורים" קנה אותו מדובי מבת-שלמה ב- 9,000 ש"ח אני מבין למה לא זיהית אותו הוא עכשיו הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה שהוא רק הגיע אלינו. מה רכבת עליו? אני מתאר לעצמי שטיולים או משהו כזה כי הוא לא ידע כלום שהוא הגיע אלינו.

איזה הקלה! כנסו...........

וול!............... לא סיפרתי פה בפורום אבל..... למיסי יש כמה גידולים(סרטניים כנראה!) על הזנב זה כל כך הדאיג אותי שלא יכולתי לדבר על זה! כל כך פחדתי שסוף סוףך עד שהחלום שלי התגשם ויש לי את הססה שאני אוהבת אז (עם המזל שלי!) יקרה משו!!! קיצור הזמנו ווטרינר! והוא היה היום (מוקדם בבוקר אז לא הספקתי להיות שם!) פחדתי לבוא לחווה לשמוע את הבשורות פחדתי שהן רעותץ ואז אמרו לי מה שהווטרינר אמר!...... שזה גידול אבל לא אחד שיזיק ולכל סוס אפור (כן כן...) מעל גיל 8 יש את הגידול הזה איפשהוא בגוף! בדרך כלל זה בזנב (וקטן!) אבל זה יכול להופיע בכלח מיינ מקומות כמוכם חשבתי לעצמי ההממממ מוזר!!!! אבל העיקר שהרגשתי הקלה אז הכל טוב ויש לי עוד שני דברים לספר לכם אחד הוא הקלה ענקית שלי והשני חות טוב! וול היום דיברתי עם דנה (המדריכה לשעבר שלי שאני מתה עליה...הבעלים הקודמים של נגרו אהובים!) והיא אמרה שהיא באה לבקר ושאלה מה המצב וכו.... **מתגעגעת** ואז שאלית אותה מה עם נגרו (כמובן!!!) והיא אמרה לי משהו מאוד מאוד מפתיע!! הוא עכשיו נמצא בהדסה נעורים (מי רוכב שם?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?) שינו לו תשם למשהו עם ק ו-ר לא זוכרת מה זה היה והוא מתחרה דרסאג' ובקרוב גם קפיצות אנשים מי שמכיר או יודע אתם חיייביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים להגיד לי אם מישהו ממכם רוכב שם! ואני רוצה תכתובת כי אני הולכת לבקר אותו!
שיו מזה התרגשתי מזה דאגתי לו פחדתי כל כך שאיזה מישהו מחזיק אותו בחצר האחרוית בחצר מסכנה מברזלים ושאין לו מספיק צומי וכו..... כל כך שמחתי!!!!!!!!!! אבל מצד שני באסה! חבל שהןא לא נשאר שלה אחרת היה יותר כיף!!!! וההודעה השלישית היא נכון גנית דין וליאל טסו לארה"ב!?!??! הם רוכבים שם בחווה מקסימה ומעולה אצל רוכב גראנדפרי! חווה מהממת! קיצור דיברנו היום עם אבא של גנית והוא סיפר לנו שהיא רכבה שם כל יום ושלפני כמה ימים היא נפלה ושברה תיד! הייתי בשוק!!!!!! אויש................ וזיהו בערך!!!!!

בחיים שלי לא טילתי איתו!

הייתי רוכבת איתו במנג'... טרוטים קאנטרים הוא היה בובי אני והבעלים הקודמים שלו ההיינו עובדות איתצו שעות!! חח הוא לימד אותי המון!!! לירכב בעצם! וול.............. אתה מוכן לתת לי תכתובת של החווה כבר!?!? הוא למכירה!? שמעתי שהוא עובד ברכיבה טיפולית! איזה בוןבון אם אני אבוא ואראה אותו אני אתחיל לבכות אז אל תיבהל ממני טוב?!

אהה וגם

לפעמיםן הייתי קופצת איתטו אבל זה היה סוד שלי ושל המדריך שלי הוא כזה בובייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

smokeman

New member
תגובה

לא, הוא לא למכירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עבדת איתו שעות למרות שהיו לו בעיות גב? אני לא יודע מה הכתובת המדויקת של החווה ולמה לא טיילת איתו? מנסיון עם תתני לסוס להנות בחוץ התמורה שלו אלייך במאנז' תהיה הרבה יותר גדולה

ממש ממש לא קפצתי עליו כשבעיות הגב

התחילו ךלו!!! כשזה הגיע הייתי עושה איתו המון הליכה טרוטים וטיפה קאנטר גם לא ממש לא הרבה כי זה בדרך כלל הפריע לו אז הייתי מפסיקה! למה לא טיילתי איתו?!? כי אז היה לי הרבה פחות ניסיון (לפני שנה וחצי!) ולא יכולתי לטייל על סוס שהוא לא שלי סבחוץ לבד בלי בטוח ושטויות ולא היה מי שייטיל איתי!

ואם לא ממש הבנת תתמונה

נגרוש היה אצלנו חצי שנה עד שהתחילו לו בעיות הגב ועד שהתחילו לו הבעיות הייתי רוכבת עליו המון ומאז שהתחילו הבעיות התחלתי להתחשב בו ועם עצות של ווטרינרים רכבתי עליו באמת בהכי זיהרות שיש! רק רציתי לעזור לו כדי שהוא יישאר אצלינו! אבל הבעלים שלו היו בחול וזאת הייתה בעיה....... ולבסוף אבא של הבעלים מכרו אותו

smokeman

New member
סמוקי קוראים לו סמוקי

נכון קצת קשה לך להקל את זה אבל הוא כבר לו נגרו הוא סמוקי

smokeman

New member
נגרו זה שם...

גזעני ומגעיל אני בטוח שהוא לא אוהב שקוראים לו נגרו

אממממ נגרו בא מהמילה...

ניגר שזה באמת לא יפה.. כי ככה קוראים לשחומי העור(לא יפה להגיד כושים).. אבל נגרו זה שחור בספרדית.. ולא באים בכוונה להיות גזען!.. וזה דווקא שם מאוד יפה.. ואני לא חושבת שהוא מבין כל כך מה השם שלו.. אבל למה סמוקי?! זה לא כל כך יפה... מי קרא לו ככה??

למעלה