איזה הקלה! כנסו...........
וול!............... לא סיפרתי פה בפורום אבל..... למיסי יש כמה גידולים(סרטניים כנראה!) על הזנב זה כל כך הדאיג אותי שלא יכולתי לדבר על זה! כל כך פחדתי שסוף סוףך עד שהחלום שלי התגשם ויש לי את הססה שאני אוהבת אז (עם המזל שלי!) יקרה משו!!! קיצור הזמנו ווטרינר! והוא היה היום (מוקדם בבוקר אז לא הספקתי להיות שם!) פחדתי לבוא לחווה לשמוע את הבשורות פחדתי שהן רעותץ ואז אמרו לי מה שהווטרינר אמר!...... שזה גידול אבל לא אחד שיזיק ולכל סוס אפור (כן כן...) מעל גיל 8 יש את הגידול הזה איפשהוא בגוף! בדרך כלל זה בזנב (וקטן!) אבל זה יכול להופיע בכלח מיינ מקומות כמוכם חשבתי לעצמי ההממממ מוזר!!!! אבל העיקר שהרגשתי הקלה אז הכל טוב ויש לי עוד שני דברים לספר לכם אחד הוא הקלה ענקית שלי והשני חות טוב! וול היום דיברתי עם דנה (המדריכה לשעבר שלי שאני מתה עליה...הבעלים הקודמים של נגרו אהובים!) והיא אמרה שהיא באה לבקר ושאלה מה המצב וכו.... **מתגעגעת** ואז שאלית אותה מה עם נגרו (כמובן!!!) והיא אמרה לי משהו מאוד מאוד מפתיע!! הוא עכשיו נמצא בהדסה נעורים (מי רוכב שם?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?) שינו לו תשם למשהו עם ק ו-ר לא זוכרת מה זה היה והוא מתחרה דרסאג' ובקרוב גם קפיצות אנשים מי שמכיר או יודע אתם חיייביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים להגיד לי אם מישהו ממכם רוכב שם! ואני רוצה תכתובת כי אני הולכת לבקר אותו!
שיו מזה התרגשתי מזה דאגתי לו פחדתי כל כך שאיזה מישהו מחזיק אותו בחצר האחרוית בחצר מסכנה מברזלים ושאין לו מספיק צומי וכו..... כל כך שמחתי!!!!!!!!!! אבל מצד שני באסה! חבל שהןא לא נשאר שלה אחרת היה יותר כיף!!!! וההודעה השלישית היא נכון גנית דין וליאל טסו לארה"ב!?!??! הם רוכבים שם בחווה מקסימה ומעולה אצל רוכב גראנדפרי! חווה מהממת! קיצור דיברנו היום עם אבא של גנית והוא סיפר לנו שהיא רכבה שם כל יום ושלפני כמה ימים היא נפלה ושברה תיד! הייתי בשוק!!!!!! אויש................ וזיהו בערך!!!!!