איזה הקלה! כנסו...........

i love rama

New member
אל תיפגע אבל- זה מזכיר שם של.......

סוחר סמים.....חחח...

smokeman

New member
לא ניפגעתי

אני לא נתתי לו את השם אני עדיין חושב שסמוקי זה שם יותר יפה מנגרו ובעצם מה רע בשם של סוחר סמים הוא לא סוחר אותם הוא מעשן אותם והוא אוהב את זה.

smokeman

New member
תגובה

אני לא מבין למה כולכם תוקפים אותי עכשיו אני לא עשיתי לכם כלום אני עושה רק טוב לסוס הזה אני לא נתתי לו את השם אלא בעל החווה גיורא שקדי והוא מבין טוב מאוד מה השם שלו כמו סתיו הזאת אמרה הוא באמת שלושתרבעי בן-אדם והוא גם דובר חמש שפות שונות אז בלי לזלזל בבקשה ואני אשמח מאוד עם תפסיקו לכתוב כאלה הודעות ביקורתיות נמאס מזה כבר אם תסתכלו טוב מאוד במה שהסתיו הזאת כתבה אז אני לא מתפלא ואני חושב שגם אתם לא תתפלאו למה הוא הגיע אלי אם כאלה בעיות גב שהיה לי כל-כך קשה לתקן. בשלום רב, נדב smokeman

smokeman

New member
כן אני יודע

הפירוש של נגרו זה כושי כלומר ניגר וזה גיזעני

בידיוק! נגרו זה סה"כ שחור בשפה

הספרדית! לא סוחר סמים ולחא קלום ואני יודעת שכל פעם שקראתי לו בשם הזה הוא היה בא אלי ולפעמים דופר קאנטר עד הגדר ונותן חריקה! אז אל תחליט חח סמוקי זה גם יפה אבל קשה לי לקרוא לו ככה תצבין אותי!......

smokeman

New member
גם זה לא טוב

תארי לך שאת שעירה היית רוצה שיקראו לך שעירה או משהו כזה לא צריך לבחור שם לפי מאפיין בולט אפשר למשהו שרומז אבל לא ישירות זה מעליב אותו מאוד

טוי בוי

New member
למה שסוס לא יקיר את שמו?!!?!?

כשאני באה לחחוה וקוראת לג'רי הוא ישר יוצא מן האורווא עם הראש בחוץ וצוהל וכנל טוי בוי ושאר הסוסים אם קוראים הם מציצים החוצה.

כן! זה שהוא מכיר את השם זה בסדר!

אבל הוא בהחלט לאיודע את המשמעות שלו!!!!וגם בדרך כלל הם מקשרים את זה בכלל לליטוף או איזה חטיף גזר קטן למשל אם כל פעם היית שורקת לסוס ומביאה לו גזר אחרי כמהנ זמן היית שורקת והוא היה בא אלייך ככה זאת תגובה של תהליך למידה כלשהוא! למדנו בפסיכולוגיה!

תאר לך שאני חומה

ויקראו לי בראוני!??! מה רע?!? זה חמוד!!@!! מה זה עקרוני בכלל קוראים לו סמוקי (דרך אגב מה זה ומאיפה זה הגיעא!??!) ואני תמיד יקרא לו נגרו כי זה מי שהיא בישבילי דיל וויז יט!

dearanita

New member
למה את חושבת שלא?! אולי הסוסה שלך

לא יודעת... הסוסה שלי כן

S H I L G I

New member
סתיו!../images/Emo24.gif

קודם כל, גם אני הרגשתי הקלה ענקית... זה נורא מוזר לשמוע על הגידול... לא יודעת.. הממפפ... ולא הבנתי את הקטע עם השם החדש של נגרו.. יש לכם משהו בחווה עם __רו.. אזארו נגרו מה נסגר? נטע

למעלה