איזה באסה של גמר

רוקסין

New member
ואגב, מעניין ששכחת את מיהן רצו להדיח באותה...

הדחה. רמז? 3 אותיות, מתחיל בש' ונגמר בג'.

אורישקי

New member
אבל בפיינל 7

היו להם את הקולות להדיח את יוליה, את שגב או את בוקי. כל אחד מהשלישייה הזו.

רוקסין

New member
כמה נוח לך להתעלם מהעובדה שליוליה כבר היה פתק

והיה הרבה יותר קל ופשוט להדיח אותה מאשר את שגב. אני ממש לא בטוחה כמוך, שאם לשגב באותה הדחה היה את הפתק בקלפי הוא לא היה מודח. מה שבטוח שאם יוליה היתה יותר החלטית שגב לא היה רואה בכלל את הגמר.

Pלמוני

New member
אם אתה הכי פחות טיפש-

זה גם אומר שאתה הכי חכם (בניגוד לדעתך).
בתגובה ל-<בעיקר הם הגיעו בגלל טיפשות של מתמודדים אחרים. זה שהגעת לגמר בגלל שאחרים היו מטומטמים, לא אומר שאתה חכם.>

להיות הכי חכם מבין טיפשים

לא אומר שאתה חכם. זה רק אומר שאתה חכם יותר מהם. במקום שבו כולם טיפשים, גם טיפש יכול להיות הכי חכם. זה לא הופך אותו לחכם באופן כללי, ובטח לא אומר שהוא שיחק בצורה חכמה או עשה דברים חכמים. פשוט בהשוואה אליהם היה לו טיפה יותר שכל.

בכל מקרה אני לא אומרת שהם טיפשים בתור בני אדם, אבל במשחק עצמו בהחלט רובם התנהגו בטיפשות, ובכל מה שקשור בהישרדות (הישרדות התוכנית ריאליטי, לא הישרדות באופן כללי) הם יצאו די מטומטמים. אף אחד שם לא שיחק בצורה חכמה, היו כמה שניסו כמו שאמרתי (גם שגב בהתחלה) אבל הודחו כי מסביבם אנשים לא היו חכמים מספיק בשביל להקשיב. גם שגב עצמו נקלע למצבים גרועים בגלל טיפשות של מתמודדים אחרים.

Pלמוני

New member
אני חושב שזו לא פעם ראשונה..

לא רק בהישרדות ישראל-שיש מצב לטיפשות הכי מופחתת המביאה לזכיה בתואר.
וגם חושב שכתבתי ע"ז בעבר.
ואני מניח שזה יקרה גם בעתיד.
בכללי,מבחינה פסיכולוגית האדם הממוצע אוהב לצפות בטיפשות-זה מהווה מעין 'חצי נחמה' לטיפשות העצמית-ומכיוון שכך אולי גם מביא רייטינג.

X יו יו S

New member
כן

זה פעם ראשונה שאני בעד כולם
לא משנה לי מי יזכה

ולא הבנתי איך בוקי היחיד שניסה לשחק

רוקסין

New member
אני חושבת שצריך להוריד לגמרי את התוכנית הזאת

זאת תוכנית רעה ומשחיתה שמדרדרת את צופיה ואת בני הנוער שלנו לתהומות הביוב, ומראה להם שבשביל להצליח ולהתקדם בחיים, צריך לשקר, לרמות, ללקק, להתרפס, לבגוד ולגנוב. ועכשיו שערוץ 10 נמצא בקשיים כלכליים ומתחיל לפטר את עובדיו, אני חושבת שמן הראוי לדרוש את הורדת התוכנית וגם אי העברתה לערוץ 2. כי זו תוכנית לא חינוכית, לא ערכית ולא מוסרית, ומספיק הנוער שלנו מדורדר, אין צורך לדרדר אותו אפילו עוד יותר.

X יו יו S

New member
לפי דעתי

יש תוכניות שיותר משפיעות לרעה על אנשים מאשר הישרדות

Im All That

New member
ברור שיש...

האח הגדול זה המיץ של הזבל!
בכל אופן, לא צריך להוריד אף אחת מהתוכניות האלה - אלה לא תוכניות שנועדו לחנך - אם יש הורים שזה מפריע להם, שהילדים שלהם לא יצפו...

X יו יו S

New member
מה לא בסדר באח גדול?

אני שואלת מה אנשים יראו באח הגדול וזה ישפיע עליהם לרע ?
(לא למה זאת תוכנית לא טובה כתוכנית)

רוקסין

New member
האח הגדול לא מתקרב בכלל לגועל של הישרדות

הישרדותלוקחת ובגדול ברמת הגועל נפש. תוכנית שכולה מבוססת על כל התכונות השליליות והגועליות ביותר שיש בבני האדם.

למעלה