אטלנטיס 3x01

• פותח הנושא n8nb
  • פורסם בתאריך

n8nb

New member
אטלנטיס 3x01../images/Emo58.gif

פרק מעולה לפתיחת עונה חדשה של הסדרה. אני רואה שיש אנשים שהתאכזבו אולי בגלל שהאוריון כנראה נהרסה. והריית' לא תקפו את כדור הארץ. אבל ראיתם איזה כח יש לאוריון בקרב :) זה היה קטלני אבל חבל שנגמרו להם המגנים .

kidmen

New member
../images/Emo58.gif בפנים ../images/Emo58.gif

לפי דעתי זה לא נגמר יהיה איזה משהו בספינה של הרייט זה לא יהיה כזה פשוט במיוחד שהם רוצים להשטלת עליה בכללי פרק נחמד אבל היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם היה התערבות של הגאפה ושל בני האדם ואולי המוצב של אנטרטיקה אבל כמו שאני אמרתי זה עוד לא נגמר

STING3ER

New member
התחיל אטלנטיס?!

רק שאני לא יפספס עוד פעם זה עדיין ככה זה שיש רק ביום שבת בשעה 17:00 פרקים חוזרים ובשעה 20:10 עונה חדשה עם פרקים חדשים????

kidmen

New member
אתה מתבלבל אטלנטיס שאנחנו מדברים

זה התחלה של עונה שלישית בערוץ 1 עוד לא שידרו את העונה השניה

tigery

New member
רגע האוריין

נהרסה כי מקיי מאר משהו שגם אם יצליחו לתקן את האוריין ולשלוח אותה שתעזור להם? כי זה מבלבל כי זה או שספינת הריית נהרסה או האוריין וספינת ריית' אחת נהרסה אז נראה לי האוריין שלמה. ועוד שאלה כמה מפגרים צריך להיות שהיו נותנים לאסגרד שאיתם שיטפל בספינה ומחמשים אותה ב zpm לריית' אז לא היה בכלל סיכוי.

n8nb

New member
גם אותי בלבלה ההערה של מקיי

ובאמת שיחמשו את האוריון או הדדלוס בzpm ואז יפרקעו לריית' את התחת.

sprqy

New member
אבל לא נגמרו להם

'הטילים המונחים הצהובים בצורת מדוזה' של הקדמונים? כי גנרל לנדי אומר שלא נשארו להם הרבה בכלל...

superdead

New member
פרק ענק ../images/Emo58.gif

עכשיו הם יקחו את ספינת הרייט לכדור הארץ יתקנו הכל יסדרו הכל בארץ ויחזרו ביחד אם אליזבת לאטלנטיס

tigery

New member
מאיפה אתה יודע? ומה עם האוריין?

מה עם הספינה של הקדמונים האוריין? ומאיפה אתה יודע שהם ייקחו תספינה של הריית'?

deathcaster

New member
ידידי

אוריין זה שם של זמרת לבנונית, תכתוב אוריון כמו שצריך.

tigery

New member
אוקי אז מה קרה עם האוריון?

מישהו יכול להגיד? ובקש למה לא מעבירים ת zpm כי בכלל הסביה הפשוטה שהם מחייגים לארץ באמצעות ה zpm

sprqy

New member
אחלה פרק../images/Emo58.gif

במיוחד אהבתי את הפלאשבק של שפארד לחדר האוכל שמקיי וזלנקה מתווכחים ושפארד מרוכז על הבחורה!! LMAO
אהבתי את השיחות בין דר' וייר וגנרל לנדרי. ואגב כזה פשוט להגיע חזרה לכדוה"א דרך השער? למה לא להעביר ככה את הZPM למשל כאשר צריך אותו להגנה בכדוה"א?

aerynsun

New member
שאלה בקשר לחור תולעת ../images/Emo58.gif

נראה לי שהתבלבלתי לגמרי. הרי עד עכשיו אי אפשר היה לעבור דרך חור התולעת בכזאת כלות לכדור הארץ בגלל שלא היה מספיק כח. אז איך הפעם ווויר עברה ככה בכלות לכדור הארץ דרך חור התולעת? כנראה פספסתי משהו.

aerynsun

New member
הנכתי שזה ככה

אבל אני לא זוכרת איך ומתי. אתה יכול לפרט אם בא לך? *יש שגיאת כתיב בכותרת- דיסלקציה ואין לי כח להזכר איך כותבים את זה...חחח*

תיקון טעות ותיאוריה../images/Emo13.gif

א. מה שיש לך זו דיסגרפיה שפתית דיסלקציה היא לקות בקריאה.
ב. אני חושב שהם הישתמשו בz.p.m מהעונה ה-2 שהשתמשו בו להסוואת אטלנטיס ולהשמת המגן מסביב לעיר.

למעלה