היה שווה לחכות! ../images/Emo15.gif ../images/Emo58.gif
כל כך התגעגעתי לסידרה שלי שלא היה לי אכפת לראות פרק פתיחת עונה בו כל הקאסט יושב וקורא את ה"דפי זהב", אבל הפרק שקיבלנו היה לא פחות טוב.
הספייס באטל! מעולה! למרות שאני די נגד קרבות חלל ב SGA, זה הופך את הסידרה ליותר מדי סייאנס פיקשיון בשבילי, אבל אחד מדי פעם זה בסדר. גם לראות את קולונל קלדוול בפעולה היה מעולה, הוא ממש מגניב. רואים שהוא מרגיש אחריות מאוד גדולה כלפי הספינה שלו והצוות שלו, וגם האנשים מאטלנטיס.
הפרק הראשון בו לא רציתי שדר' וויר תפגוש ריית' בסימטה חשוכה. היא הייתה די בסדר, כנראה הצמיחה אופי בהפסקה בין העונות. אותו דבר לגבי טיילה.
מקיי ורונון תקועים בתוך הקוקונס, ומדברים על המוות, גדול! רונון בטח עוד פעם החביא את הסכין בתוך השיער שלו. בכלל, אהבתי את ההתנהגות שלו בפרק, הוא היה שקול ורגוע, ואפילו הזעם שלו כלפי מייקל לא היה באותה רמה כמו ב ALLIES.
מייקל כזה חמוד. הוא בכלל לא מתנהג כמו ריית' ממוצע, למרות שעכשיו הוא שוב נראה כמוהם (מינוס השיער).
מייג'ור לורן הקפטן של האוריון! מתאים לו דווקא. והיו צריכים לקרוא לו "קפטן", כי הרי ב NAVY כל מי שמפקד על ספינה, לא משנה מה הדרגה שלו, הוא "קפטן". וזלנקה הצ'יף סיינטיסט של הספינה! מסכן, הוא ממש לא רצה להיות שם.
ה"לגולס" שהופיע בסוף הפרק אמור להיות גם בפרק הבא. בכלל, הפרק הבא אמור להיות מגניב.