אטלנטיס 3x01

• פותח הנושא n8nb
  • פורסם בתאריך

aerynsun

New member
אבל

1. אותו שיט. 2. אבל תמיד היה להם את הZPM והם בכל זאת לא יכלו לעבור. אז מה השתנה? יש פרק אחד שמקיי מוצא המון ZPM במקום שמאוד דומה לאטלנטיס עצמו. יכול להיות שהוא לקח משם את הZPM וכך היה להם הרבה יותר כח?

ARIS BOCH

New member
פתרון התעלומה

SG1 בסוף עונה 8 מצא ZPM ושלח אותו לאטלנטיס על גבי הדדאלוס, כפי שנאמר בפרק 20 של אטלנטיס עונה 1. רק כאשר ה- ZPM מחובר לשער באטלנטיס אפשר להגיע דרך השער לכדה"א, ולכן בעונה הראשונה של אטלנטיס, אי אפשר היה לפתוח חור תולעת לכדה"א. אני לא יודע לאיזה פרק את מתכוונת, אבל ככל שאני זוכר, לאטלנטיס יש רק את ה- ZPM היחיד הזה. זה עונה לך השאלה?

aerynsun

New member
אולי. ספוילר עונה שניה

יש איזה פרק ששפרד מוצא אותו מבנה של אטלנטיס בתוך האדמה, מקיי נקבר עם אחד המקומיים והם מוצאים מלא ZPM. הפרק נקרא THE TOWER בעונה שניה הם יכלו לעבור דרך השער לכדור הארץ? לא זוכרת. אם הם עברו גם בעונה שניה רק עם XPM אחד אז נראה לי שזה עונה על השאלה. תודה רבה :)

ARIS BOCH

New member
תוספת - ספוילר עונה שנייה

אחרי שראיתי (שוב) את הפרק, הם מצאו שם מלא דבורים אבל היה רק ZPM אחד שגם אותו הם רוקנו. בכל מקרה מספיק ZPM אחד שמחובר לשער כדי שיהיה אפשר לחזור דרכו לכדה"א. זהו, חפרתי מספיק

aerynsun

New member
אתה חזק! תודה. ספוילר עונה 2

דבורים? לא זוכרת? אני אחכה שהעונה תגיע לערוץ 1...[ תודה רבה

ARIS BOCH

New member
אין בעד מה

ודרך אגב דבורים=DRONES או כמו שכתבו באחת התגובות למעלה : "טילים מונחים צהובים בצורת מדוזה" של הקדמונים.

הפרק מנקודת מבטי../images/Emo58.gif

הפרק היה מדהים .... אני ממש אהבתי את הקרב של האוריון והדדלוס נגד שני הhive ships למרות שהאוריון התפוצצה וממש חבל לי עליה כי היא הייתה ממש מרשימה . קטעי הדרמה והשיחות של וויר ולנדרי היו באמת יפות ואיך בוויר עמדה מול "כיתת היורים " של וולסי והחבר'ה של i.o.a היא הפגינה מנהיגות ממש נחרצת. אני מאוווווווד אוהב את וויר . וזהו לסיכום עד הפרק הבא.

BeRo

New member
../images/Emo58.gifשפרד וההערות הגדולות שלו...

- Operation "This will most likely end badly" is a go - Thanks! It'll be a walk in the park. (under his breath) A very scary park, filled with monsters who are trying to kill me ומק'קיי וההערות שלו... - (trying to use the slimy control panel) Their operating system is a mess! Thank goodness I remember DOS. - They couldn't have... Even if they somehow deduced the location of Earth, they still wouldn't have been able to get there, not unless they... they've downloaded something along with the Hive-Ship plans. Aw, it's something like spy-ware, it's like when I stupidly downloaded por... music, when I downloaded music

deathcaster

New member
חחחחחחחח ../images/Emo58.gif

הרג אותי אחרי שהוא אמר לרונין את הציטוט עם ה-DOS , ורונין לא הבין אז הוא אמר לו שזה דווקא מאו מצחיק

Tristana

New member
ידידי

רונין זה כינוי לסמוראי אשר נטש את ה"דרך לוחם". תכתוב רונון, כמו שצריך.

deathcaster

New member
ידידתי

אני יודע מה זה רונין עוד לפני שידעת מה זו טלוויזיה. ופונטית בעברית את אומרת רונין ולא רונון כידוע לך האיות האנגלי אינו הול בד בבד עם הפונטיקה.

deathcaster

New member
דרך אגב

רונין זה למעשה " איש גל " ביפנית עתיקה. סמוראי ללא אדון - הוא אדם ללא כיוון כמו גל בודד תועה בים- זו ההגדרה המדויקת.

deathcaster

New member
את טועה

כותבים וגם אומרים פונטית אוריון ולא כותבים או אומרים אוריין. פונטית אומרים רונין ואי לכך ע"פ כללי התעתיק של האקדמיה ללשון העברית יש לכתוב רונין. אני מקבל ביקורת בקלות, כאשר היא מוצדקת
תתפסי אותי בפעם הבאה, אני מניח שתהיה פעם כזו, אך תאלצי לעשות שיעורי בית

למעלה