אח גדול!

amitk80

New member
אח גדול!

מה אתם אומרים על כניסת הדיירים החדשים לבית? הולך להיות לנו חורף חם ומשעשע בבית האח הגדול. מה זאת הבריכה הזאת בתוך הבית?

stkachov

New member
הודעתו של עמית נמחקה משרשור זה

הצטרפו לאחרונה הרבה ח'ברה חדשים לפורום... וזו הזדמנות טובה להבהיר - אני לא אקבל התקפות אישיות וקללות מעל גבי הפורום, ומי שלא ינהג על פי כללים אלו, לא יוכל לכתוב כאן. צר לי שעם הודעה זו נמחקו גם יתר ההודעות ששורשרו תחתיה, אך זוהי הצורה בה המערכת עובדת. לילה טוב לכולם(כולל לדיירי האח הגדול)

amitk80

New member
הודעה בנושא

"אני מתנצל בפני כל חברי פורום אוניברסיטת חיפה על הדיבור הבוטה. אמנע מדיבור כזה בעתיד"

deathcaster

New member
ואם כבר באסון טבע עסקינן ../images/Emo3.gif

אני הולך לראות את הדבר האמיתי.....ועשיתי זאת. ו-2012 זה בהחלט הדבר האמיתי !!! ממליץ לכולם, רונלד אמריך פשוט אמן.... גאון... מטורף.. אבל גאון.

niva99

New member
מעניין אם יש בזה ממש

כבר נוסטרדמוס חזה לפני מאות בשנם ש2012 (אוטוטו) יגיע סוף העולם... כמו כן מצאו התייחסות לשנה זו בממצאים מחפירות האצטקים - גם במשמעויות של סופיות.[ ולהם כידוע היו כישורים אסטרנומיים לא רעים בכלל]. מצד שני כבר שמענו נבואות זעם שהתבררו כלא נכונות - למי שזוכר באג 2000. לא יודעת האם אנו חיים בגן עדן של שוטים בזמן ששעון החול מטפטף לו לאחור - או שכל הסיפורים הללו בחזקת בדותות חביבות וקצת מפחידות בסגנון סיפורי האחים גרים.

deathcaster

New member
מה זה משנה ?

ממילא כולנו נמות

deathcaster

New member
מה פטליסטי בזה ?

מעניין אותי למה אנשים כ"כ פוחדים לדבר ולעסוק בקונספט המוות, הרי זה חלק מאיתנו, אני מבין למה אנשים פוחדים מהמוות, אבל פוחדים לדבר עליו ? הרי זה באמת ברור לכולנו שכולנו נמות... לא ?

niva99

New member
יודעים שמתישהו זה יקרה

אבל כשזה מתחיל להיות תאריך קונקרטי זה כבר סיפור אחר. עדיין לא הגענו לדרגת ההשלמה של הבודהיסטים והדרוזים - עם כל האמונה/ התאוריה על זמניות הגוף / המשכיות הנשמה וגילגוליה האינסופיים.

מֵירַב

New member
ידעתי שאני מזהה את ארז, הדוגמן כבד השמיעה

אני זוכרת אותו ממקום חברתי כלשהו שהייתי בו בניינטיז... וואו הוא 100מם
זהו, נגמרה מתקפת הפאקציות...

niva99

New member
לפעמים זה טוב

לא לשמוע. הם בסמטוכה ברעש שלהם - אחד כמדומני עם תיסמונת טורט. מישהי מחנטרשת ללא סוף על משהו והשניה ידה ידה ידה... ורק ארז בעולם משלו- עולם הדממה

למעלה