אח גדול!

מֵירַב

New member
אני יודעת מה זה לחיות בדממה...

אני חירשת 100% באוזן שמאל, ושומעת 70% באוזן ימין. גמכן מחלת החזרת, שתחנק, אמן. כאן תם טקס הקיטורים

niva99

New member
עכשיו נהיה כמו

הפולניות מ'זהו זה '- ז'ניה, טולה ובז'יז'ינה אם את זוכרת הן התחרו אצל מי יותר ... אני בזמן האחרון מגבירה ת'ווליום של הטלויזיה ומבקשת מאנשים שיחזרו על דיבריהם כי לא שמעתי מספיק טוב. סתם רציתי לשתף...

niva99

New member
יודעת יודעת

הנה כבר מגיע זמני להאסף אל אבותי האסקימוסים... מכינה את מרכבת השלג שלי ורותמת את הכלבים ההאסקים להזרק קיבינימאט

מֵירַב

New member
כן, רצינית. לא - לא מלידה, כמו שכתבתי:

מחלת החזרת, לפני יותר מ22 שנה.

amitk80

New member
צודקת

אני לא מבין איך ארז מצליח לסבול את הבכי והקיטורים של מעיין. חשבתי שהיא בן אדם קצת יותר אינטליגנט אבל הירידה לחיים של אלין פשוט מדהימה. מה אתן חושבות על דלית, איילה וג'י?

berta84

New member
../images/Emo45.gif בשביל שה"עמך" ירגישו יותר טוב עם עצמם

ככה יש לאנשים על מה לרדת ועל מי לרכל במקום להשתדל ולהפוך ליותר טובים ויותר מוצלחים בזכות עצמם

berta84

New member
יכול להיות וייתכן שזה המצב גם אצלי

בכל מקרה, כשמישהו לא מוצא חן בעיניי אני פשוט נמנעת מקשר איתו אני חושבת שזה ביזבוז של החיים לחפש פגמים בעצמנו ו/או באחרים המטרה שלי בחיים היא לקדם את עצמי על ידי לימוד ועשייה בשביל שאהיה בן אדם פרודוקטיבי יותר ויותר לחברה, ובחיים האישיים להיות כמה שיותר מאושרת ולפתח את היכולת שלי לאהוב מבלי לחנוק ולקחת בכוח

berta84

New member
אם כן אז למה אנשים תמיד מתעסקים בלשפוט אחרים

ואני לא מדברת על ההתנהגות של אחרים כלפיהם, אלא לרכל על מה שהם אוכלים, מה לובשים, מה שותים וכו יש כאלה שזה מאוד אובססיבי אצלם, אישית יצא לי לפגוש בכאלה

למעלה