אחרי הפסקה...

וווואוו |מואהב| גלי הוא מדהיייים!!!

יש לו גם צבע מושלם והוא קופץ ממש יפה פה... שמחה הכי בעולם בשבילך
בהצלחה!!!!!!1

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

גלייייי הוא מדהיםםםםםם
וגם את

lidarush

New member
היה שבוע מושלםםם

אממ אמממ *היה לי שיעור הכי טוב אני נהנת לקפוץ איתו כל כךךךך ,כל יום אני מתאהבת יותר ויותר בסוסיק המושלם שלי הוא כזההה חתיךךך וחמודייי *הילה וגליקוש היו אצלי יומים והיה הכי כיףף ומצחיק מחכה לבוא לביקור אצלהן
*גם היה מאוד נחמד עם שחפולי השבוע (אהמלאיודעתאתהדרךאהמ חחח)
ובכלללל יכול להיות שאני נוסעת לאילת ביום שני אם אנשים מושלמיםםם אררררררר ~רק אם לא הייתה תחרות בטוח הייתי הולכת אררר~ נקווה שנצליח לסדר משו

MorH

New member
../images/Emo99.gif חח ../images/Emo174.gif

איזה מצחיק היה בדרך אלייך
...

cowgirl Ms

New member
הממ..../images/Emo80.gif

וואי, כמה זמן לא ראיתי אינטרנטה.. אופטימיות? צבא זה כיף גדול מאוד. עכשיו סיימתי טירונות 01 מסכנה, אבל יש הרבה מצב שאני יוצאת לקורס מכיות שזה 6 חודשים קורס וטירונות אז יהיה לי הרבההה טירונות והרבההה כיף ^_^. מה שאני מנסה להגיד זה ש... צבא זה טוב. בינתים אני אמורה להיות שוטרת.. איכס. ומחר אלך לי לרכב על תותי אחרי איזה שלוש שבועות.. יאיי.

לודמיר

New member
אויייי שבועיים מאושרים!

השבוע!: יש לי יומולדת!!!!!!!! יאייייייי!!!!!!!!!! התנחלתי אצל רוני והיה הכי כיף שיש!!!!!! גרררר.... העירו אותי עם בלונים ועוגהה היא ואח שלה... חמודים! קנו לי ליומולדת נעליי רכיבה וצ'אפס מעור לתחרויות! שבוע הבא: טסה!!! לסקוטלנד! לאוונטינג!!! יאיי! נקנה הרבה שטויות לסוסים ובוקסר סקוטי, אני אכתוב משם כי אני לא חוזרת עד סוף החופש.. נוסעת בדיוק יום לפני ההתנתקות.. חח..

שירלי317

New member
עברתי קורס ב'!!!!!!!!! =))))

אתמול סיימתי את קורס ב' בכנות.. אחרי 3 שבועות מיגעים... היה אבל ממש כיף! עברתי אותו... בעצם, כל הקורס עבר..חח.. 5 אנשים...חח... בכל זאת! ושבוע הבא יש לי מעט חופש... וכמובן שאני אבקר את החבר'ה מקורס א'... יהיה סבבה.. עוד שבועיים אולי אולי אולי באילת...

שמניי |מואהב| תודה אספי..

עכשיו רק צריך שרוני תחזור מאילת ותשלח לי תתמונות שלה

למעלה