אחרי הכנה ארוכה

Hasselblad

New member
אהה ועוד טיפ קטן וזול

קוסמים למרות ה TELE הולכים וקופצים יחסית לאט, אני ממליצה בחום לססקרל את הנעלים עם סקרול shoes speed 60% המגילות זולות מאוד.. מה גם שאולי תנסה לחפש בפרי מרקט נעל לרמה 100 עם 5 INT גם זה לא אמור להיות יקר

Hasselblad

New member
המשך...

טוב אני לא מעלה תמונה של הסלוטים פשוט זה קצת מיותר... יש לי איזה 8 מיולים (חשבונות איכסון).

deisy

New member
אז אני גם!

אני רוצה רק לציין שלכל הציוד שלי דאגה סיון
עם המון מחשבה והמון חיפושים ב FM.... היא גם לימדה אותי מה כדאי ולמה לגבי הציוד, מה הוא מוסיף, איפה כדאי להשקיע ומה כדאי לססקרל ... נו, הייתי סוג של נובית בציודים עד שלמדתי ממנה
(וכן, עדיין יש לי מה ללמוד
)... ואם כבר, אז אנצל את הרגע להגיד לך המון תודה יקירתי
אה, ואת השרביט שלי סיסקרלתי לבד!!

icy woman

New member
נו, אז איך אפשר שאני לא?

בדומה לגליתי, גם לי סיוון סידרה הכל בשונה ממנה, לא מבינה מה סיוון מנסה ללמד אותי.... בהזדמנות זו, אני חושבת שמי שמעוניין לקבל טיפים באיך לשפר מה שיש להם, אולי כדאי שיוסיפו בהודעה שלהם.

deisy

New member
אבל שימי לב

שיש לי עלה בפה, ולכן למרות הרמה יש לנו מגיק שווה.... (לעלה שלי יש 19 INT)

Don Nirtin

New member
וגם אני מציג את מרכולתי../images/Emo87.gif

גם כאן אבקש ייעוץ. בא לי לסקרל את השילד החדש לקוסמים אבל אין סקרולים מתאימים לINT או M.ATTK שנופלים ממפלצות ואני לא אבזבז קאש על ג'אצפון. רוב הציוד קניתי בעצמי עם קצת עזרה של סיוון, המלכה
הבלתי המעורערת של המכירות והקניות. עגילים עם M. ATTK באדיבות יקיר המדור מאור (תתרגם לי משהו, שמני
). האובראול באדיבות איריס (זה היה שלה. נתנתי מגילה של 11 מיל נדמה לי בתמורה לאובראול הזה). נעליים- באדיבות גלית. שרביט- באדיבות אני- בשיטוטיי בFM בחיפוש אחרי משהו אחר לגמרי. הגלימה- גם באדיבות סיוון מלכתכם הבלתי מעורערת בעליל (15 מיל הלכו על זה). זי הלם- גם באדיבות סיוון. השרשרת באדיבות איציק אם אני זוכר נכון. כפפות מעפנות לטעמי באדיבות גלית גם כן (|לב). ואת השילד החדש של הקוסמים השגתי לבד. זה סיפור כואב לליבה של סיוון אז לא אפרט את זה. קיצור- "ניר, אתה עם ציוד גרוע. לך תקנה משהו חדש", מישהו?

Hasselblad

New member
יאללה טיפים ועיצות

אני לא יודעת בדיוק את התקציב שלך, אבל אני אתן טיפים שנראים לי לא קשים במיוחד לביצוע ולרוב גם לא ממש יקרים. 1. כמו שאמרתי לאיציק אגיד לך ולכל הקוסמים בפורום מגילות לנעל למהירות (shoes speed 60%) עולות יחסית מאוד מעט מידי פעם תקנה ותנסה על הנעל. 2. תתחיל לחפש עגילים חדשים, משהו בסיגנון +4 INT ו 8 M.ATT לא אמור להיות יקר, לחילופין אתה גם יכול לנסות להכין לבד מגילות לעגילים INT 60% עולות בערך 2-3 מיל, בהנחה שאפילו 2 מגילות יעבדו יש לך עגילים עם 4/8. (מבחינת הסוג עגיל זה ממש לא משנה אתה יכול להשיג מלא עגילים חינם באיזור של אמוריה פיקיו) אחרי השיפורים האלה (שלא חייבים להתבצע במיידית - אלא פשוט מין תוכנית עבודה לעתיד) הייתי מציעה לך להתחיל לחסוך כל מה שאתה יכול ולא לשדרג יותר כלום עד שתוכל לקנות נשק ממש ממש טוב. ואחרי כל זה, אני רק אגיד, שבתור אחת שראתה את הדמות שלך בעבר, אני ממש גאה בהתקדמות שלך! כיף לראות אותך הולך ומשתפר!

Don Nirtin

New member
ממממ../images/Emo87.gif

קודם כל
. אני לא עושה APQ ממש...
. נראה. shoes speed 60%? יש מפלצת מסויימת שמפילה את זה ואז אוכל להתרכז גם בחלק של המונסטר בוק וגם במגילה הזו
? אפשר לנסות לשדרג את העגילים האלה שיש לי? או שעדיף את אלה של APQ?

Hasselblad

New member
יקירי

לא אמרתי שאתה צריך לעשות אמוריה פיקיו אלא רק ללכת לאיזור של הפיקיו, אני בטוחה שאם תבקש שם עגילים יהיה מי שיזרוק לך. לגבי המגילות של הנעלים הנה רשימה שמצאתי בהידן Bubble Fish, Mask Fish, Poopa, Zeta Gray, Water Goblin, Moon Bunny, Mushmom, King Sage Cat, Eliza, Blood Haf לגבי העגילים שיש לך הם כבר משודרגים במגילות של 100% (כל מגילה עולה 35K) במילים אחרות ססקרל עגילים אחרים לא משנה איזה סוג רק שיהיה 5 סלוטים. ואם אתה כבר בציד אולי תנסה גם לצוד מגילות לעגילים ולהלן רשימה של מפלצות לפי הידן שמפילות אותם: Mano, Rocky Mask, Seruf, Faust, Jr. Yeti (Transformed), Red Drake, Mushmom, Lazy Buffy, Sage Cat, Mr. Alli, Commander Skeleton

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo45.gif

נעשה מזה ציד מכשפות של מונסטר בוק. בהצלחה לי

למעלה