אחרי הכנה ארוכה

yonVata

New member
אחרי הכנה ארוכה

למרות שזה כבר לא האקטואלי כי עליתי רמה, ולא הספקתי להעלות אתזה בסופש שהייתי בבית... הנה הדמות שלי... לוחם רמה 48 (בתמונה הוא ברמה 47), אמממ... זהו תאכלס - מעבר לזה אין לי מה להוסיף :p

D amaged R oses

New member
גם אני!!

לא חשבתי שאני אצליח לערוך כזה דבר ;D זה נראה כלכך מבולגן ^^" וכן, אני יודעת שאני צריכה נשק חדש! אני בחיפושים
ואני הכנתי את הגלימה שלי! *גאה בעצמי* והיה לי איתה סיפור נורא הזוי ומצחיק עם הסקרקול ;O

deisy

New member
אחלה גלימה יצאה לך!

איזה סיפור? ספרי! ואגב, חפשי נעליים עם M ATT...

D amaged R oses

New member
אני לא מרוצה ../images/Emo6.gif

אני רוצה 10/8 או 10/7 וכשהלכתי לנמנם לפני שחבר שלי חזר, חלמתי שסקרקלתי את הגלימה עם 70% ונכשל לי הסקרול הראשון.. כשהתעוררתי סיפרתי לחבר שלי ואמרתי לו שהחלום הזה הרגיש לי ממש מוזר! הוא אמר שאם אני רוצה הוא ישים סקרולים ואמרתי שחפיף, זה רק חלום ואני רוצה לבד להכין אותה זכיתי באיזה 2 מכירות ל60% באתר של באסיל אבל הייתי כלכך חסרת סבלנות שקניתי איתו באותו יום 70% בFM את יכולה לנחש מה קרה ;] נכשל לי וכל שאר ה60% עבדו זה קרה לי אותו דבר גם שחברה שלי באה לישון אצלי שבוע שעבר אגב.. שהתעוררתי אמרתי לה שהיה לי חלום ממש מוזר, שבאתי למחשב והחנות שלי הייתה סגורה ולקחו לי את הספוט שלי בחדר 18! צחקתי והלכתי למחשב לבדוק את החנות וגיליתי שהיא סגורה ולקחו לי את הספוט שלי ;O ולא, לא התעוררתי באמצע הלילה

deisy

New member
את יוגדעת מה עושים נכון?

קונים הרבה גלימות והרבה סקרולים .. שמים על כולם את ה 30%.. איפה שעבד ממשיכים
והחלומות שלך מותק נשמעים אמיתיים מידי
תתחילי לחלום שאת מרויחה בלוטו - ותמלאי!

deisy

New member
אבל את יודעת

את הקרמה שלך לא כל אחד יכול לקבל

D amaged R oses

New member
חחחחחח אני יודעת, אני יודעת

אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי לסקרקל כמו שצריך
אני עשיתי את זה בשרתים פרטיים

deisy

New member
כן, יש בשיטה הזו קאצ' אחד..

היא יקרה , ולפעמים יותר מידי יקרה

spongbob

New member
../images/Emo110.gifF3 נשלח בלי תוכן...

וגם הנה השרשראת: ואני קוסם קרח רמה 125 בברה.

Shimonos

New member
grats on third job

Hi Itzik Grats on third job ( a bit late lol - i wasnt here very long) have fun all the best Shimon

Shimonos

New member
oops

oops fourth Of course
im too long out of here lost it tnx 4 reminding me have fun shimon

Shimonos

New member
hey i know u

didnt recognize the tapuz name but i looked a the pic i was in ur wedding lol ur the daughter of ... i think im not supposed to same the name here?

Hasselblad

New member
שימי!!

באמת הרבה זמן לא ראיתי אותך... אתה יכול להגיד שמות בכיף כולם פה מכירים את הקשרים המשפחתיים. טוב לראות שאתה בא לבקר לפעמים.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifשים~!!! יאו כמה זמן לא שמעתי

ממך
איך אתה? תודה על כל הברכות ^^

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo41.gifאני רוצה עזרה בשיפור.

שוטו!

Hasselblad

New member
קבל

טוב אז לפי הסדר וכמובן בגבול היכולת, מבחינת ציוד הייתי מציעה לך לנסות להשיג שילד עם +2 INT או לחילופין לנסות לצוד מייפל שילד ולשדרג אותו. במקביל לחסוך כל פעם קצת כסף עד שיהיה לך מספיק למגילת 60% INT לאוברול ולהמשיך לססקרל אותו. אחרי זה אפשר לנסות לשפר לעגילים עם סטטים של 7/13. אני יודעת שלא מדובר בציוד זול... אבל כמו שאמרתי לאט לאט..

למעלה