אחרי הכל......

אחרי הכל......

הכדורסל היום היה מצוין....לשעה ומחצה שכחתי את כל הצרות, ואת כל הלבבות והתרכזתי בכדורסל. כל כך הרבה אנרגיה, כל כך הרבה כוח היה צריך היום בשביל לשחק. 2 על 2......במשך 3 משחקים. אני וחבר שלי תותחים בכדורסל, וביחד אנחנו צוות-על... תמיד המשחק הראשון עם אנשים שלא מכירים, זה מן משחק ``גישוש``. לראות עד כמה האנשים שמשחקים איתם רציניים. היה לי הרבה מרץ (מרצ..:) ) במשחק הראשון כמו לכולנו.....אבל בסוף הובסנו קשות... ראוי לציין שבקבוצה (2 אנשים נקראים קבוצה)...היה אחד בן 17 גבוה, ששיחק באיזה קבוצת כדורסל (הפועל ארגזים..או משהו כזה) והשני סתם היה נמוך, ולא עשה הרבה. במשחק השני, הראנו להם מה אנחנו יודעים.....כאשר ניצחנו אותם בהארכה... :) ואז הבנו עם מי יש לנו עסק.....ה-BIG-GUY האשים את הקטן בזה שהוא לא שומר (עליי)....וצעק עליו.... הבנו, שהוא משחק כדורסל בשביל לנצח.....ובשביל זה אסור לשחק, אלא משחקים בשביל הכיף...בשביל להנות מהכדורסל. במשחק השלישי הם (הוא) עשה כל מאמץ לנצח אותנו......אבל לא נתנו. הגענו לשוויון לקראת הסוף, ואז אמרנו לעצמנו (בלב), שעדיף לתת להם להרגיש טוב עם עצמם (שינצחו), ושהבחור הגדול לא יתעצבן על הקטן ויהרוג אותו ממכות אחרי זה........אז נתנו להם לנצח...(כמובן שהם לא יודעים את זה). ראוי לציין, שאותם בחורים טעו בשמירה כאשר שמו את הילד הקטן (נמוך) לשמור עליי, והוא שמר על חברי....כי אני טוב יותר......מהחבר שלי, אבל הם לא הבינו את זה, (וטוב שכך) שבת שלום לכולם עוד מחללי שבת נמצאים פה?

blue love

New member
ובאותה השעה..

כששיחקת כדור סל וניסית לחכות את מייקל גורדן..אני ``ביליתי`` בחתונה של דוד שלי..(אני חושב שהוא דוד שלי)..תארו לכם חתונה ב1200 בצהריים בבית מלון בתל-אביב..קצת שונה לא? קודם כל ..הלך יום עבודה..דבר שני יש אנשים שאתה רואה או בשמחות או בהלוויות..הדוד שלי הוא אחד מהם..ואני הלכתי כדי לתת כבוד למשפחה.. בכייף הייתי מוותר על זה..(וגם חוסך כמה לירות) אבל לא הייתה לי ברירה! בקיצר ...האוכל היה משהו..וזה היווה פיצוי מסויים על הנסיעה הארוכה מחיפה . מחר בבוקר שוב תל-אביב קוראת לי...שבת חתן ..(הלכה המשכורת החודש..(-:) הולדן...מגרש הכדו-סל זה הבית השני שלי אחי.. כשניפגשנו ראית אותי יושב אבל כשאני עומד...אתה מנסה לחפש את הסוף..(-: אתגר: כך את חברך ..אני אקח חבר...ונסו לשרוד מולנו...(-: וכמעט שכחתי...שיהיה לכם ערב מדהים blue

blue

מהדקה הראשונה שראיתי אותך שמתי לב שאתה גבוה...גבוה הרבה יותר ממני. אני עדיין מאמין שיש בכוחי לנצח אותך......ואולי איזה יום ניפגש בחיפה פה במגרש בטכניון ביום שישי בצהריים למשחק........הו בעצם אסור לך להיכנס, אתה לא סטודנט פה :(. נמצא כבר מקום להביס אותך... בכל מקרה, מגרש הכדורסל זה הבית השני שלי :) ואסיים במילות העידוד של קבוצתי האהודה: ``אל אל גבעת שמואל`` (שם אני גר כמובן)

blue love

New member
הולדן...

אם אנחנו בקטע של העלאת האגו העצמי שלנו..אז רק שתדע לך איש יקר.. blue שחקן כדור-סל מקצועני עד לפני 5 שנים. שנתיים שחקן ליגה לאומית...מכבי קרית מוצקין (בתקופה הטובה של פעם..) 5 שנים שחקן הפועל קרית ים..ליגה א...(שנה חמישית עזרתי לקבוצה לעלות ליגה) אז..רקורד מדהים יש...גובה ..יש..איכות ..יש..מוטיבציה תמיד ישנה.. כדי להיות הוגן...בליגה הלאומית הייתי שחקן ספסל די קבוע..אבל שחקן אימונים לא רע בכלל...(-: אז מצא מגרש..תביא פרטנר וכדור..ואני אוכל אותך חי!!..(-: blue (בדקה של צניעות)

למעלה