הולדן קולפילד
New member
אחרי הכל......
הכדורסל היום היה מצוין....לשעה ומחצה שכחתי את כל הצרות, ואת כל הלבבות והתרכזתי בכדורסל. כל כך הרבה אנרגיה, כל כך הרבה כוח היה צריך היום בשביל לשחק. 2 על 2......במשך 3 משחקים. אני וחבר שלי תותחים בכדורסל, וביחד אנחנו צוות-על... תמיד המשחק הראשון עם אנשים שלא מכירים, זה מן משחק ``גישוש``. לראות עד כמה האנשים שמשחקים איתם רציניים. היה לי הרבה מרץ (מרצ..
) במשחק הראשון כמו לכולנו.....אבל בסוף הובסנו קשות... ראוי לציין שבקבוצה (2 אנשים נקראים קבוצה)...היה אחד בן 17 גבוה, ששיחק באיזה קבוצת כדורסל (הפועל ארגזים..או משהו כזה) והשני סתם היה נמוך, ולא עשה הרבה. במשחק השני, הראנו להם מה אנחנו יודעים.....כאשר ניצחנו אותם בהארכה...
ואז הבנו עם מי יש לנו עסק.....ה-BIG-GUY האשים את הקטן בזה שהוא לא שומר (עליי)....וצעק עליו.... הבנו, שהוא משחק כדורסל בשביל לנצח.....ובשביל זה אסור לשחק, אלא משחקים בשביל הכיף...בשביל להנות מהכדורסל. במשחק השלישי הם (הוא) עשה כל מאמץ לנצח אותנו......אבל לא נתנו. הגענו לשוויון לקראת הסוף, ואז אמרנו לעצמנו (בלב), שעדיף לתת להם להרגיש טוב עם עצמם (שינצחו), ושהבחור הגדול לא יתעצבן על הקטן ויהרוג אותו ממכות אחרי זה........אז נתנו להם לנצח...(כמובן שהם לא יודעים את זה). ראוי לציין, שאותם בחורים טעו בשמירה כאשר שמו את הילד הקטן (נמוך) לשמור עליי, והוא שמר על חברי....כי אני טוב יותר......מהחבר שלי, אבל הם לא הבינו את זה, (וטוב שכך) שבת שלום לכולם עוד מחללי שבת נמצאים פה?
הכדורסל היום היה מצוין....לשעה ומחצה שכחתי את כל הצרות, ואת כל הלבבות והתרכזתי בכדורסל. כל כך הרבה אנרגיה, כל כך הרבה כוח היה צריך היום בשביל לשחק. 2 על 2......במשך 3 משחקים. אני וחבר שלי תותחים בכדורסל, וביחד אנחנו צוות-על... תמיד המשחק הראשון עם אנשים שלא מכירים, זה מן משחק ``גישוש``. לראות עד כמה האנשים שמשחקים איתם רציניים. היה לי הרבה מרץ (מרצ..