אחריות של מי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאיפה מצאת את זה??? ואני כבר חשבתי שהמצאתי את הגלגל
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

mars4

New member
מדהים... שכפלתי בכמה העתקים...

העברתי לעו"ד שלי לבדיקה ובא לציון גואל!

i llusion

New member
אולי תבוא עם הסכם מוקדם לפני

זה יפצור לך כל בעיה שתצוץ בהמשך

Raychoo

New member
הנחות היסוד שלך מוטעות.

הסוף אינו ידוע מראש. לא משנה ההצהרות שלך. ייתכן מצב שלמרות כל אזהרותיך והצהרותיך, תמצא את עצמך מאוהב עד מעל לראש במישהי שלא רוצה אותך בכלל....והרי אתה אמרת לה שזה רק סקס...אז מה אתה נדבק? ייתכן גם הפוך. אין ערך לכל הצהרותיך לפני. איך אמר פעם מישהו כאן....שלפני סקס הוא בכלל לא יודע מה הוא מרגיש לגבי המשך הקשר. רק אחרי. אז מכיוון שכולנו בעצם יודעים שאנחנו לא יודעים מה יהיה הסוף של הקשר, אנו מרשים לעצמינו לחוות ולהרגיש ולהקשר מבלי לקחת יותר מידי ברצינות את כל ההצהרות (כולל הצהרות כמו "אני רוצה רק קשר רציני"...לא פחות בעייתי מההפך). אני התחתנתי עם מישהו שהיה לי איתו "רק סקס" והיינו יחד 11 שנים. לך תדע לאן החיים ייקחו אותנו. אז....כמו שהן לא ממש מפנימות את מה שאתה אומר לפני...לא כדאי שגם אתה תיקח את עצמך יותר מידי ברצינות.

talushika

New member
אין שום קשר לעובדה שמדובר בגרושה

אותו הדבר יכול לקרות גם עם אישה רווקה/נשואה, זה אלף. ובית, אם אתה יודע מראש שיש לך עסק עם בחורה שעלולה להיפגע או להיקשר למרות שהודעת על כוונותיך, אז דלג, עבור למישהי אחרת.נשים הן נשים, יש לי לא מעט חברות שעונות לקריטריונים שהזכרת וכנראה שרוב הנשים הן כאלה, אז חפש לך אישה שחושבת כמוך ויאללה, להשתולל! אני חושבת שעצם העובדה שאתה מצהיר את כוונותיך לפני שאתה נכנס למיטה זה דווקא ראוי להערכה ואם הגברת מחליטה בכ"ז להכניס את עצמה לסיטואציה שכזו, כשהיא יודעת מראש את כוונותיך, ובכ"ז מצפה למשהו רציני יותר אז זב"שה... יום טוב (-:

תוהה או תועה .......

נראה כי נמאס לך מכואב ודואב וממאושר וקורן כל יום נייק חדש אתה פותח ?! אותו סגנון כתיבה .................... חחחחחחחחח משועמם

mars4

New member
קיבלתי עכשו מברק בהול מרות

וסטהיימר שמבקשת לציין כי לא אומרים "יחסי מין" אלא "יחס מין" .

mars4

New member
קיבלתי עכשו מברק בהול מרות

וסטהיימר שמבקשת לציין כי לא אומרים "יחסי מין" אלא "יחס מין" .

מקפיצים

New member
כתב כבר שוש בתשובה שלו

"שאנשים לא מפסיקים לעשות שגיאה מסוימת רק משום שהם נפגעים". מן הצד השני גם אתה לא מפסיק לעשות more of the same, רק בגלל שאתה כבר יודע מנסיונך שזה עלול לפגוע. וכל אחד מן הצדדים, הנפגע והפוגע זורק את האחריות לחיקו של הצד השני. אם אתייחס רק לחלק שלך בענין, אז במילים קצת יותר בוטות, הלב שלך לא ממש שולט בזין שלך, והמח שלך ממציא תרוצים למה מותר לך. בבית משפט כנראה שהיית מזוכה. מקפיצה ...

t o t a l

New member
תסכולי פוסט פאקינג

"לא יודע לתת לך את מה שאת צריכה ואת מה שמגיע לך" תרשום. תתלה על המקרר, תשנן ותשתמש. בדרך כלל זה עוזר להשכיח כעסים ותסכולי פוסט פאקינג. עכשיו ברצינות... אם אתה אומר לשותפה פוטנציאלית, שתשמח לבלות איתה במיטה אבל שתדע מראש שאתה לא בנוי לקשר ["כל מה שאני יודע להציע, זה את החברות שלי וסקס כמובן"], אתה במקרים רבים, מאתגר אותה. היא מוכרת לעצמה את האשליה שאולי היא ודווקא היא תצליח לעשות לך את מה שאחרות לא הצליחו. ולכן אין להתפלא על כך שבסופו של דבר, נרשמת אכזבה. זה כמובן במקרה שהיא רוצה אותך ליותר מזיון. מאוד מסכים עם קודמי שהתרעמו על ההכללות שלך והסקסיסטיות שלך. סבור שיש לא מעט נשים שלא רוצות יותר מהתענגות הדדית. אישית מצאתי את עצמי אני, גם בצד המאוכזב. זה לגיטימי לחלוטין שלשתי בריות שבילו ביחד, רצונות שונים לגבי המשך הקשר.

למעלה