אחריות של מי?

Rinattt

New member
תשובה תשובתית ../images/Emo13.gif

אנחנו לא יכולים לשלוט ברגשות, האהבה מתפרצת מבלי לשאול אותנו... < לגברים ונשים, כמובן > לכן שיחות ההבהרה אינן תקיפות... אהבתי את התשובה

ולעניין...

האחריות חלה על שני הצדדים. ואם הייתה הצהרת כוונות מלכתחילה על אחת כמה וכמה. זה שהגברים בני זונות זה ברור - כי כל הנשים זונות. לא? כן, כולל אמא שלכם. אין מה לעשות, כניראה שזו דרכו של עולם... ואמרו הרבה לפני וחכמים ממני אשה נותנת סקס בשביל לקבל אהבה וגבר נותן אהבה בשביל לקבל סקס - אולי זה לא ניסוח מדוייק זה הרעיון. ושאלה לי אלייך - עם כל האזהרות וההתרעות - לא עבר לה החשק ממך? אתה לא אמור להיות רומנטי לפני סקס?

אתה רומנטי דווקא בשבילך

זוה עוד יותר גרוע, כי אז האווירה נהדרת ונתנת תחושה שמן הסתם צריך להימשך וכאן אתה מכניס את הבחורה לאשלייה אלא אם כן יש הצהרת כוונות שאתה כרגע לא רוצה קשר.

מצחיקה ביותר הגישה שלך לכל הנושא

אם זה היה פורום של בני נוער אני עוד יכול להבין. אבל... מרבית האנשים כאן הם מעל גיל ה 30 . אתה לא חושב שיש להם די נסיון חיים ותובנות לגבי החיים שלהם בכלל וחיי המין שלהם בפרט ? הגישה הזו של גבר רוצה יחסי מין ואישה מיד הופכת את זה לקשר ... חחחח... לא יודע עם מי יצאת? "תמיד אנחנו הגברים בני זונות" ? זה מה שאתה חושב? מוכן להכיר לך גם כמה בחורות שיעשו לך את זה ויעיפו אותך קיבינימאט ולא תדע מאיפה זה בכלל בא... די כבר. תם עידן "הגברים מחפשים מין ונשים מחפשות קשר" אתה חושב שלנשים אין צרכים מיניים ? אישה בלי סקס אחרי מספר חודשים שונה מגבר בלי סקס ? איפה אתה חי? "אמהות לילדים אינן מסוגלות לקחת אחריות למעשיהן" ? זה באמת מה שאתה חושב??? אחי, תתבגר דחוף! כמו שפרויד פעם אמר "לפעמים סיגר זה רק סיגר" כך גם סקס הוא לפעמים רק סקס... וכן קשר הוא דבר אחר לחלוטין. לפחות הצלחת לגרום לי לחייך קצת.
יום-טוב

קודם כל

אשמח להכיר כמה בחורות שיעשו לי את זה(כמה שיותר בעצם). דבר שני,כן לפעמים אנחנו ,בני ה-30 40 ,מרגישים כמו בני 16. איזה כיף לנו,תודה.האם רוב האנשים ביני גילינו מתעסקים עם דייטים, אהבות,קופידונים ,חיזורים וכו?לא ידיד בד"כ זו נחלתם של בני 16 ! שלישית ,זה שאנחנו בני זונות ,לא אני אמרתי,הן אמרו,אפילו מעל דפי פורום מכובד זה.ולסיום,לא אני לא חושב שהצרכים שלנו שונים מצריכהן של הנשים,ההבדל המהותי הוא שהן יכולות לשלוט על זה הרבה יותר ממה שאנחנו מסוגלים וכמעט תמיד זה יהיה מלווה ברגש. עובדות מהחיים.

Dardar63

New member
ברור שמחויבות

תגיד, זיון חד פעמי זה לא קשר? יש לך המון מחויבות. גם בקשר כזה. לא מחויבות לחתונה אחר כך, אבל יש לך מחויבות לכל מה שקשור בקשר הזה, שבחרת. בטח זאת רק אני, אבל התחושה שלי מההודעה שפתחת מעוררת בי תחושות אחרות מהעלבון הקולקטיבי עבור הנשים מול הגברים. אתה שואל שאלות שהן טריויאליות באופן די פתאטי(כמו- תקיימון יחסי מין?) שנותנות לי תחושה של גבר שנמצא במקום קצת עצוב, שהיה מת לקשר אמיתי ופשוט עוד לא מצא. אחרת איך תסביר את העובדה שאתה פעם אחר פעם מצליח להכנס לקשר( זיון) עם נשים שמחפשות קשר? את אלו שמחפשות זיון אתה בטח לא רואה ממטר. תקשיב לגרוש אופטימי. הוא אמר דברים נכונים.

mars4

New member
אני חושב שבכלל כדאי לשאת

ביחד עם הקונדומים גם נוסח של הסכם ריק. לפני האקט ממלאים את הפרטים הרלוונטיים ואז ברור מי נותן מה , למה וכמה. אפשר להכניס סעיפים על הפרות "יסודיות" של ההסכם כגון אי עמידה (תרתי משמע) בציפיות, שפיכה מוקדמת, זיוף אורגזמות וכו'.... בחייך.. העידן שבו אישה "נותנת" פס מהעולם ביחד עם הדינוזאורים בערך... היום הם מזיינות אותך ומזמינות מונית!

מרס' - הנה ההסכם שדרוש לזוג שכזה

חושבת שכדאי לכל אחד ואחת לשאת את ההסכם הזה בכיס, על כל מקרה

../images/Emo9.gif אני כתבתי ../images/Emo9.gif

פשוט כתבתי אז זה באופן ממצה ומקוצר, כי מי שמגיע לסטוץ, אין לו הרבה זמן לבזבז על קריאת חומר (הזמן משחק תפקיד)

mars4

New member
יש רק בעיה עם העדים... חייבים למצוא

דרך לעקוף את זה. לא יכול להשתין ולזיין שמסתכלים עלי!

מארס אני מתפלאת עליך!!!!!!!!!

העדים חותמים לפני הפגישה של הזוג!!!!!!!!!!!!!! אף אחד לא יסתכל עליך!!!!!!!!! (מקסימום ינסה לנחש
)

למעלה