אחריות של מי?

miri362

New member
לדעתי אתה באמת תועה

תועה ופועה גם סתם מכליל אם זה היה להפיך? היית פוגש את משאת נפשך והיא היתה דואגת להסביר לך שבשבילה אתה רק קטע ושלא תבנה על זה אייך היתה מגיב?????????????????

פיספסת את הפואנטה.

אני מדבר אחרי. כלומר אם היא אמרה לי שזה רק לסטוץ ואני בחרתי ללכת על זה ואח"כ אני יוצא פגוע כי היא נעלמה לי,לא אאשים אותה אלא אקח אחריות.

miri362

New member
ככשני אנשים מבוגרים נפגשים

אבל רק אם הם בוגרים בנפשם ובאשיותם הם אמורים לדעת שאם זה לא זה גם אם היה סקס אז זה לא זה ואל לאף אחד מהצדדים לפתח ציפיות

תשובה על השאלה תפתור לך את הבעיה?

א. העולם כולו רווי סקס. לא חושבת שזו תופעה בלעדית לגרושים וגרושות... אם אתה חש שהבהרת, אז מה הבעיה? אחרי הכל אין לך שליטה על הרגשות של השני, העיקר שאתה יודע שהיית "הוגן". למרות שלדעתי גם ההכרזה עצמה בעייתית, אבל כנראה אין דרך שתרצה את כולם/ן.... איך באמת אפשר לדעת אם הצד השני עלול לפתח רגש <או במלים שלך להקשר ולהפגע>? בגדול, לדעתי צריכה להיות מידה מסויימת של הגינות, קשה לדייק. דוגמא להגינות- אם אתה נפגש עם מישהי וכבר בפגישה הראשונה מתרשם, שלא ממש מוצאת חן בעיניך, אבל מה?! לא היית מתנגד לסקס, הימנעות-תעיד על הגינות מסויימת. אחרי הכל, לא תמיד יודעים באמת מה רוצים, לאן הקשר יגיע וכו. אבל אם מראש אתה יודע, שאתה לא מעוניין וחש <לפעמים צריך אינטואיציה טובה ולפעמים גם טורחים לעדכן אותך....>, שהצד השני מאד מעוניין, אז מן ההגינות לא להכנס לזה.

destiny36

New member
היה בן זונה אחד

כי אני מכירה והכרתי רק אחד! שחשב שסקס זה הכל בחיים הוא גם חשב שמה שיש לו בחבילה זה אחלה לי לחיים אפילו הוא ניסה להחזיר אותי אליו בדרך זו אל החיים אבל לימדתי אותו שמה שיש לו יש להרבה כמותו.. אז זו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שהבהרתי לאותו בן זונה שגם נשים יכולות לעשות סקס לחייך ולהסביר יפה "היה מאוד נחמד עכשו אתה יכל ללכת". אותו אחד היה הגרוש שלי באותו הלילה הוא הבין שלא רק שלא אחזור אליו אלא יהיו עוד אחרים..טובים וגרועים.. אגב לגבי ה"בן זונה" לא ממש הסכמתי אבל טוב נו לגבי אותו אחד הפעם אני אסכים
. נ.ב. כשאני לא מעונינת הצד השני יכל להתעקש ולהתעקש ולהתעקש... ואם הוא יצליח לא בטוח שהוא זה שלא יפגע!

ערסlight

New member
אפשר להציע לך משהו?

נראה לי שלזיין לאנשים ת'מח זה לא ההגדרה של הרוב ל"עולם רווי סקס". למה שלא תתחיל לחטט באף? [זה ממלא יופי זמן פנוי]

ברור שעולמך הוא שרווי סקס...

העובדה שיש נשים כמוך שרוצות שמסתפקות רק בסקס, עדיין לא אומרת שאפשר להתיחס לכל הנשים שזה מקובל ולפתור אותך מלהיות הוגן. עדיין טרייה ואחרי התנסויות בהחלט מאכזבות מהסוג שאתה מדבר עליהם. ברור שזה קשור לציפיות שלי, אבל שמישהו כאן ירים את האצבע ויגיד שהוא לא ארוצה אהבה, למרות שאני יכולה להבין אדם שקיבל החלטה כזו (לא לאהוב, כדי לא להיפגע..) אני חושבת שאתה צריך להיות ברור כשמש ולהצהיר שאתה לא רוצה קשר עם כל מחויבות מכל סוג כולל טלפון אחרי הסקס, זו תהיה התמונה הכי חדה והכי ברורה אם אתה באמת שואל ואם באמת אתה לא רוצה לפגוע. עובדה שחדשות לבקרים כאן בפורום אנחנו קוראים על נשים שמרגישות שזיינו וזרקו אותן, הן לא בדו מדמיונן, זו בדיוק התחושה והיא אבסולוטית שלהן. תחשוב אתה וכל אלה שלא הוגנים שמחר מישהו אחר יעשה זאת לבת שלך, איך ההרגשה?

הכל, אבל ממש הכל, קורה רק כי

אחד אומר משהו והשני שומא משהו אחר לחלוטין. זה קורה כל יום בכל שיחה בין כל האנשים. אנחנו לא מקשיבים. אנחנו לא משוחחים. אנחנו יודעים רק להגיד. לנאום. וחבל.

לא תמיד...

לפעמים שומעים, אבל לא מוכנים להקשיב.. לפעמים שומעים, ולא מוכנים להפנים.. לפעמים שומעים ומדחיקים.. ולפעמים סתם שומעים ועושים כאילו לא שומעים.. בעיקרון ברגע שאומרים לא, המצפון צריך להיות שקט.

מין זה עניין מבלבל ../images/Emo141.gif

שאלת שתי שאלות (בעצם שלוש). שאלת איך יתכן שכל פעם הסיפור הזה חוזר על עצמו, ותשובתי על כך היא שאנשים לא מפסיקים לעשות שגיאה מסוימת רק משום שהם נפגעים. כמה פעמים שמעת מישהו אומר "ידעתי שזה ייגמר רע, ובכל זאת עשיתי את זה?" שאלת אם אלך עם מישהי למיטה למרות שאני יודע שהיא עלולה להיקשר ולהיפגע מעצם קיום יחסי המין. למעשה, יש כאן שתי שאלות. אם אני אדע שהיא עלולה להיקשר, זה לא יעצור אותי, כי אני לא חושב שהיקשרות ריגשית זה דבר רע, אפילו אם זה ללילה אחד. אבל אם אני אדע שהיא עלולה להיפגע, אז כן, אני אקח את עצמי למקום אחר. ולא מפני שאני כזה צדיק, אלא משום שאני לא נמשך לנשים שהפגיעות שלהן צועקת למרחוק, במיוחד כשנושא האינטימיות עולה על הפרק. אני רוצה להגיד משהו גם על עניין האזהרות והאתרעות וההבהרות שאתה כל כך מתהדר בו. עזוב, זה לא עובד. פעם התחילה איתי מישהי, שבטלפון הראשון כבר אמרה לי שמה שחסר לה בתקופה זו של חייה זה סקס. הלכתי איתה. אתה חושב שהיא לא נקשרה אלי? אתה חושב שהיא לא נפגעה מזה שזה היה רק סקס? נא באוזן. אתה לא יכול לוודא שאנשים לא נפגעים ממך ע"י קיום שיחות הבהרה. אתה רק יכול להיות אמפתי אליהם אחרי שהם נפגעים, זה הכל.

למעלה