אני ממתינה למסר.
M malka3 New member 16/8/05 #55 אפרופו... כללי התנהגות הנכם מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה, עניינית ולא מתלהמת. זכרו שמאחורי המילים, יושבים אנשים, שמרגישים...שמרגישים...
אפרופו... כללי התנהגות הנכם מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה, עניינית ולא מתלהמת. זכרו שמאחורי המילים, יושבים אנשים, שמרגישים...שמרגישים...
D deena New member 16/8/05 #60 מלכה אם תמשיכי להתנהל כאן במקום במסר, ובמקום לסרב לתת הסבר לבקשה שלך- ההודעות שלך בהחלט יקבלו צביון של "התלהמות" כמו שציינת בהודעה הנ''ל, ואצטרך לפעול בהתאם. לבחירתך.
מלכה אם תמשיכי להתנהל כאן במקום במסר, ובמקום לסרב לתת הסבר לבקשה שלך- ההודעות שלך בהחלט יקבלו צביון של "התלהמות" כמו שציינת בהודעה הנ''ל, ואצטרך לפעול בהתאם. לבחירתך.
B blonda3 New member 16/8/05 #72 יש מצד ימין רשימה כנס ל"תמונות" יפתח לך חלון כנס ל"עיון" יפתח חלון ואז במידה ויש לך תמונה במחשב שאתה רוצה להעלות בחר בה מקוה שעזרתי
יש מצד ימין רשימה כנס ל"תמונות" יפתח לך חלון כנס ל"עיון" יפתח חלון ואז במידה ויש לך תמונה במחשב שאתה רוצה להעלות בחר בה מקוה שעזרתי
B blonda3 New member 16/8/05 #77 עדכון חתימה את נכנסת לשם שלך, לעדכון העולם שלי עם או בלי סיסמא נפתח חלון פרטים אישיים עמוד ראשון את לוחצת בתחתית שמור והמשך בעמוד הבא למטה יש חלון ובו את יכולה לעדכן את חתימתך....במילים ו/או באייקונים בהצלחה
עדכון חתימה את נכנסת לשם שלך, לעדכון העולם שלי עם או בלי סיסמא נפתח חלון פרטים אישיים עמוד ראשון את לוחצת בתחתית שמור והמשך בעמוד הבא למטה יש חלון ובו את יכולה לעדכן את חתימתך....במילים ו/או באייקונים בהצלחה