אחחחחח איזה

למה ללכת על קטן../images/Emo35.gif

זה בכלל מושתן,אופס, מושתל... של מייקרוסופט-רק כדי להראות לכולנו מי ומה נכנס לרשת בלי פיקוח ובקרה. שערוריה

deena

New member
חייבת להודות

שכמעט גמרתי מרוב צחוק. טליה???? אתם רוצים סקר בשם חופש הביטוי המקודש אם למחוק או לא למחוק שאני פוסטמה?

SecondOpinion

New member
את מחפשת אישור אם את כן או לא??

אם תשאירי אז את כן? ואם תמחקי אז את לא???? כולנו יודעים שאת כן או לא פוסטמה. תמחקי או תשאירי, זה רק ישפיע על כך שאנשים יראו (או לא, כמובן) שעוד אחרים חושבים עלייך שאת כן (או לא) את יודעת מה.

deena

New member
בלי אישורים אני לא זזה ימינה או

שמאלה. המניעים היחידים שלי בחיים זה פופולאריות, ליקוקים, ומבחני ליטמוס לרמת הפוסטמאיות שלי שמבצעים במבצע תלת חודשי רק בפורום. תגיד? גולשים חושבים? אתה בטוח? לא בשביל זה מישהו כתב תקנון ונהלים ואמר שהמנהלי פורומים חייבים לאכוף את כל הסעיפים? זה לא בגלל שידוע שגולשים לא מסוגלים לחשוב?

יש לי רעיון בשבילך../images/Emo130.gif

אולי תפתחי קורס שרשור
תעשי את זה כמו בבגרות : 3 נקודות, 4 נקודות ו-5 נקודות למתקדמים. מצד שני...אולי, במיוחד בשביל מל קהל'ה...תפתחי קורס שירשור נקודה אחת.

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

אשמח בשעות הערב אם אפשר את קורס הקילולים.... ביום אני חייבת ליישם אותם....
va te faire foutre.......אופסי....ברח לי 1..........2..............3............ נמחק

malka3

New member
האם "חופש הביטוי המקודש" הוא

בסדר גם אם את מקבלת בקשה למחיקה הנוגעת למניע אישי ?

malka3

New member
אתה רוצה שאחשוף את פרצופך האמיתי

פה לפני כולם כולל כל שאר הניקים שלך? תתבייש לך תת רמה.

malka3

New member
לא טלה, כתבתי לבחור שפתח ניק נוסף

הרביעי במספר וכל ממניעים אישיים

SecondOpinion

New member
אה... ברח לך מניק אחר.

תחליטי מי את היום. כי מה את תמיד, כולנו כבר יודעים.

malka3

New member
אין לי פיצול אישיות תמיד בשמי../images/Emo26.gif

מלכה או באנגלית MALKA מיום שנולדתי / וכן, יודעת מי אני ואין לי צורך בכובע נוסף.

ת י א ה

New member
טוב, זה ברור שמדובר כאן

בניק בדוי משועמם נוסף. אני במקומך, דינה, הייתי מוחקת וחוסמת. היה משעשע, יופי. עכשיו למחוק ולחסום למען יראו וייראו, אנשים יבינו שברגע שהם מתחילים עם משחקים מפגרים כאלה הם נמחקים ונחסמים מיידית.

deena

New member
והתבקשת להסביר מדוע

את חושבת שדרוש מחיקה ואיזה הודעה דווקא פוגעת בך. נמחקו כל ההודעות הפוגעניות לעניות דעתי. אם תועילי בטובך להצביע על הודעה ספיציפית המטרידה דווקא אותך, אשמח למחוק. (אבל את זה כבר כתבתי לך במסר מל קה)

למעלה