אחחחחח איזה

סולי3

New member
הרבה פעמים אני רואה בפורום תמונות

של ילדים, ילדות של החברים. לא חושבת שממש כדאי לשים תמונות של הילדים שלנו (במיוחד אם הם קטינים). לא כדאי שתמונות כאלה יסתובבו ברשת, וכבר היו דברים מעולם עם תמונות שהגיעו לידיים (או למחשבים) של מי שלא אמור היה לצפות בהן. זה אמנם נחמד וכייפי לראות את הילדים - אבל ממש ממש לא מומלץ. זו הצעה - קבלו או עזבו אותה

../images/Emo41.gif בא לי לרדת לחוף זבולון..ים,כיף

החוף שנקרא אום ביץ' בהרצליה,מול פיקסו ,יש מצטרפים???

למסירה......

מיטת נוער בצבע כחול וחרדל.במצב מצויין...בת חמש בערך. עם אופציה למיטה נפתחת. המעוניין בכייף...למסרים. אוהבת...ורצה כהרגלי...מואה.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo55.gif

היום בשעה 18:00 מזכ"ל העבודה וחבר הכנסת איתן כבל יתארח בשידור חי בבלוג טי-וי ויענה על שאלות הגולשים בנושא ההתנתקות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום ההתנתקות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD כפיר הדר המתמחה בהנחיית סדנאות הנוגעות ליחסי הורים וילדים ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות הורים עם בעיות התנהגות של ילדיהם. שרשור השאלות אליו נפתח כבר, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
לאורך היום תענה בפורום להיות הורים מנהלת פורום הפרעות קשב על שאלות בנושא הפרעות קשב וADHD

deena

New member
Always look on the Bright Side

of Life השיר, מהסרט Life of Brian של Monty Python היה בגלגלצ הבוקר. חייכתי. שרתי. נזכרתי מתי ראיתי את הסרט הזה ועם מי. והקשבתי למילים. ודווקא בימים האילו, שהרבה מאוד מתושבי המדינה המוזרה הזו באבל, המילים של השיר הזה נוגעים. (לא מתקרבת לבעיות האישיות שלנו, לטרדות היומיומיות, הפחדים החששות החוסר אונים וכל הסיבות הטובות לעשות שימוש יעיל ומהיר בגג הבניין הקרוב ביותר). התמונה הזו, של הגברים האילו תלויים, צלובים, מתנדנדים ברוח ושורקים-שרים על זה שהחיים חרא, שהחיים הם צחוק והמוות בדיחה, שיש דברים בחיים שיכולים לגרום לנו לכעוס, לקלל- אבל אל תקטר, פשוט תשרוק ותסתכל על הצד הטוב יותר של החיים (אנחנו תמיד רגע לפני המוות ממילא). זה ממש שם מראה לחיים שלנו. חושבת על כל האנשים האילו, שבשיא הלחץ וההיסטריה והדכאון הנוראי, מתחילים לספר בדיחות, לבדר את החברה, העיקר לא לטבוע בים של דמעות. שמה אותם מול האנשים שכל היום בוכים, מקטרים, בועטים, כועסים, מקללים מרוב תסכול. ועושה השוואה. אז יש לנו בכלל ברירה? קדימה: לשיר, לשרוק, להתנדנד. ולהסתכל רק על הצד הטוב יותר של החיים. חיים רק פעם אחת. הולכת ללמוד לשרוק. Life's a piece of shit, When you look at it. Life's a laugh and death's a joke it's true. You'll see it's all a show. Keep 'em laughing as you go. Just remember that the last laugh is on you. And... Always look on the bright side of life. Always look on the right side of life. [whistle]

deena

New member
בהמשך להערה של secondopinion

ערכתי בדיקה מול הנהלת הפורומים בעניין זכויות יוצרים. מסתבר שמה שחשבנו עד עכשיו ונהגנו על פיו במשך כמה שנים כבר- לא נכון. גם אין לפרסם מילים מתוך שיר לועזי, כמו תוכן משיר עברי, למרות שסברנו אחרת בפורום עד עכשיו. ההודעה הראשונה שהוצאתי שכללה את המילים של שיר במלואו נמחקה, ואני מתנצלת על הטעות שפעלתי על פיה עד עכשיו.

SecondOpinion

New member
מודה ועוזב - ירוחם.

איזה כיף לי. לא משנה כמה עמוק ההודעות שלי קבורות, תמיד תהיה מי שתקרא אותן. ולא בגלל שהיא מתעניינת במה שיש לי להגיד

מקבלת עליי...

את דין הלועזי
עכשיו... באתי לבררת אם גם בשפת אמי... השגורה בפי ובנשמתי... חל איסור הפירסום
שיר ילדות ג'פונזי

malka3

New member
יש,אתן לך רמז תברר אצל 46 ../images/Emo120.gif

הוא משתתף בכל האירועים והפעילויות

למעלה