וכל הכבוד לך על הסובלנות לבנך,, את אשה חכמה, והעיקר שהוא יהיה מאושר, כי הבעיה,,ברוב המקרים כשנמצאים כבר על "פרשת דרכים" עדיף ללכת לדת ולא לסמים למשל,, עדיף לי לשמוע גם שבחורה בחרה להיות דתית ולא זונה,
ברצינות, גם לי יש אחות שחזרה בתשובה, רק אצלי היא הגדולה (הבכורה) וגם היא מנסה פה ושם. היא היחידה שחזרה בתשובה מתוך 7 ילדים במשפחה (טפו טפו טפו) ולדעתי צריך לגלות קצת יותר סובלנות והבנה כלפיה היות וחלק מהאמונה היא הרצון שגם לאחרים יהיה טוב, וזה מנקודת מבטה, לכן לא צריך לחשוב שהחוזרים בתשובה מנסים לכפות עלינו החילונים, כוונתם טוב והם פשוט עושים את מה שהם מאמינים לנכון, והשאר תלוי בבחירה של כל אחד מאיתנו. ובן, אם יום אחד תמצא את עצמך אברך הגר במאה שערים, לא תיזדקק לקניון עזריאלי, כי מן הסתם תהייה מאושר ומאוד סביר להניח שתרים גבה בזמן שתיזכר בימי הפורום המהוללים שלך. מאחלת לך ולכולנו להיות הכי שלמים בדרך בה בחרנו!!!!
איך באת לי עם הסיפורהזה ביוםש../images/Emo197.gif שלי מתחתן
אם חשבתי קודם שאולי הייתי יכולה להתאים את עצמי לאורח החיים הזה ולהרוויח בכך זוגיות עם אדם שמאוד אהבתי...היום אני יודעת שלא הייתי מסוגלת להיות שם. כמו שכתבת : אצלם פשוט להנשא..ברגע שהאיש התגרש, התחילו גלגלי השידוכים לעבוד אצל כל מי שהוא מכיר..תוך חודשיים הכירו לו מישהי והיום 50 יום אחריי הוא מתחתן . ליוויתי אותו עד היום הזה ומרגע לרגע הבנתי שאין פה עניין של לקיים מצוות או לא לקיים, זה לא נגמר בזה, זהו אורח חשיבה שונה לחלוטין מאורח החשיבה החילוני. אני מבינה את האחות שלך, היא חושבת שהיא מצאה את הדרך הנכונה (חוזרים בתשובה מתוקף היותם יודעים רק חלקי דברים פנאטים יותר מחרדים שנולדו לתוך הדת) והיא רוצה להביא את האח האהוב שלה לדרך הנכונה . בן - אם אתה מתכוון לעבור לשם תודיע לי כאן ועכשיו פליזזזז לא רוצה שום קשר איתך אין לי כוח לעבור את זה שוב (נכתב בחיוך כמובן) אגב- אם אחותך תצליח במשימתה ותתחזק מתוך רצון שלך ואמונה, אתה תהיה כל כך מאושר שמצאת את הדרך שלא תתקרב לעזריאלי שמא תיפול ../images/Emo13.gif כמה שאני מבינה אותך אורלי בסוף 50 ימים של רגשות מעורבים בין כאב הנטישה ובין שמחה בשמחתו של חבר .
לא חושבת שזה שישכנעו אותך לחזור בתשובה יעזור, יש לך את הדרך שלך לחיות ואני לא מאמינה שצורת החיים של החוזרים בתשובה תתאים לצורת חיים שלך כיום וחושבת שאתה צריך להסביר את זה לאחותך , שאתה מכבד אותה ושהיא תכבד אותך כאדם בוגר שיודע לעשות את הבחירות שלו בחיים ולסגור את עניין השכנועים , להפגש באמצע זה הפתרון
חזרתי עכשיו מחתונה מופרדת. התזמורת באגף הגברים.לנשים הקצו רחבת ריקודים קטנה [לא פעם ראשונה שנתקלת בזה]את אחיי לא ראיתי.את החתן[שמטעמו הוזמנתי]ראיתי שניה אחת.בקיצור לא נהניתי......אבל בעיני חתונת מצווה כי החתן בן יחיד ויתום מהוריו. בנוסף לזה בת דודתי הסבה את תשומת ליבי שבהזמנה לא הוזכרה אם הכלה.אלא צוין הורי הכלה: שם האב ורעייתו .
מהתבוללות שלצערי זה קורה יותר מדי הרבה בארצות הניכר...וזה עצוב מאד אני יודעת ששניי בנייה של אחותי מארצות הברית התחתנו עם "גויות" ולהן ילדים שלא יהיו יהודים,,וזה מאד עצוב....