אחותי היקרה

38נועם

New member
אחותי היקרה

את בת 41 ורק לא מזמן החלטת לקרוא לילד בשמו "אני אספרגר"!!
התחלנו איתך את תהליך הכרתך בביטוח הלאומי,התחלת לקבל קצבה מי ייתן ותמצאי סוף סוף עבודה.
החיים בבית כבר בלתי נסבלים,ההורים שלנו כבר מתפללים שייקרה נס או כל דבר משמיים שתרצי לקבל עזרה מאיתנו או מיידים מקצועיות אחרות וטובות.
את בשלך את חיה בעולם שאת מקשיבה ושומעת רק את עצמך ורק לעצמך...מאותתים לך מתחננים לפניך קומי עשי צעד או שניים.
החיים שלנו כבר לא אותם חיים שלווים כמו לפני כמה שנים שהיית עוד במצב טוב..עבדת,היו לך כמה חברות טובות,היה לך סדר יום קבוע,היית עוד תקשורתית ונחמדה יותר..
הרביצה בבית שיגעה אותך והורידה אותך מהפסים לגמריי,סיגלת לעצמך אורך חיים לא בריא,אובססיות שלא היו לך לפני,שפה מוזרה ותסמונת קולות ומילים משונות שאת מוציאה מהפה..אומרים לך כמה את מוכשרת וחכמה ואת בוחרת להפגין את הצד החולה והלא בריא שלך...את מודעת לזה שאת מניפולטיבית כמו שהפסיכיאטרית קבעה וכולנו יודעים זאת,אבל אנחנו המשפחה המצומצמת שלך רק אנחנו יודעים כמה את מראה לנו שאת "נהנת" להיות כזאת,כי מול אחרים שזרים לך מעט את מראה כמה את חברותית ונעימה.
מדברים אלייך,מתחננים אלייך תשתני,תקלי עלינו...תעזרי לנו לעזור לך,נעשה כל שביכוליתנו לעזור לך,אבל את שקועה בעצמך ולא מוכנה לשמוע עיצות של אחרים.
המצב שלך לא טוב מבחינה נפשית...את מעיקה עלינו,את מכבידה עלינו,אנחנו נעשים שקופים מולך לפעמים אנחנו אוטיסטים ולא את...אין עם מי לדבר,כואב לנו לראות אותך ככה..בחורה מוכשרת,יפה,עם פוטנציאל רב,אבל חייך הם ללא הווה וללא עתיד..זה הכי הכי מדאיג.מה יהיה איתך?לאן עוד תובילי את עצמך בריק שאת חיה..מי יישמע אותך ומי יעזור לך...את מתבגרת,הזמן לא מטיב איתנו לצערינו ואף אחד לא נעשה צעיר בחיים..היינו רוצים אחרת אבל כזהו העולם.
תתעוררי אחות יקרה לפני שיהיה מאוחר,תתעוררי ותגישי יד לעזרה ונעזור לך,רק תבקשי ונעשה הכל שיהיה לך עתיד טוב והמשפחה תהיה מאושרת עד כמה שניתן....לאמא ואבא קשה....בעיקר לאמא..לאמא אין יום ואין לילה,היא לא מפסיקה להיות טרודה מה יהיה גורלך ולאן תגיעי.אבא מתפס על קירות,הם מדברים אלייך ואת דוחה אותם כאילו הם רוצים את רעתך.
היום כבר קשה לדבר אלייך אם כי אין שום דרך לפנות אלייך.את מכישה כמו נחש,תוקפנית כמו אריה חושבת שכולם נגדך.
נמאס כבר לראות אותך חמוצת פנים,נמאס כבר לראות אותך יושבת באפס מעשה ולא עוזרת לעצמך....הלכת לטיפול פסיכולוגי עד לא מזמן חשבנו שמשם תגיע הישועה,ככ שמחנו ככ קיווינו שפנית לדרך הנכונה,אבל עם זה באה האכזבה...שוב לא עזרת לעצמך עד למצב שהפסיכולוגית אמרה לנו שאין דרך לעזור לה "היא בשלה"..ככ צדקה.
לא יודע אם לכעוס עלייך או לרחם עלייך כי את חולה...אמא אומרת תמיד לנו לסלוח לך כי את חולה וצריך לעזור לך...ככ קשה הרגשות מעורבים שלצערי הכעס משתלט עלינו שאת מתחילה להיות איומה וחמת מזג שלילית עד למצב של התקפי זעם ומוציאה אותנו כאשמים.
לפעמים אני מוצא את עצמי כועס על אלוהים למה זה מגיע לנו...הוא רואה את הסבל שלנו האחים את הסבל של ההורים את הסבל שלך שבחורה בת 41 סהכ רוצה לעבוד,רוצה למצוא את ייעודה בחיים לצאת לאויר העולם החופשי אבל הוא ממשיך לתת לך להיות אסירת עולם של עצמך ואנחנו צופים בך וסובלים לא פחות.האם לכעוס?האם להשלים עם המציאות הרעה שקוראת לנו?
קומי,עזרי לעצמך את יכולה את מסוגלת רק תבקשי ונעזור לך....
מקדיש לך את השורות הבאות שתביני מה עובר עלינו ומי ייתן וייקרה כבר נס בבואו של האביב.

"מי אתה,מדוע יד מושטת..
לא פוגשת יד אחות..
ועיניים אך תמתנה רגע..
והינה שפלו כבר נבוכות
גן נעול,לא שביל אליו לא דרך
גן נעול אדם גן נעול
האלך לי או הכה בסלע
עד זב דם".

ממני שדואג לך 24/7!

arana1

New member
אתה מבין שאחותך רואה את הדברים בצורה שונה, אחרת ?

ושיש מצב שמה שהיא רואה וחשה הוא תקף למרות שהוא לא מובן לך, לכם, ככזה
והיא אינה אדם חולה אלא אדם שונה
ושמה שערכי וחשוב לכם הוא לא כזה בשבילה
ואין בעובדה זאת על מנת לפסול את אנושיותה וצרכיה
השונים משלכם

נגעלתי מדבריך

אין לי מה עוד להוסיף, לא יכלתי לקרוא הכל עד הפסקה השנייה הספיקה לי.
ומי נראה שחולה זאת אתה ולא היא, אבל מה לעשות העולם הפוך עינם צרות
מאפינות- את "הנורמטיבים" רק שאתה לא שמים לב מי בדיוק נורמאלי ומי לא.
וקוראים לה חולה זמן שאתם חולים גל כך חולים שאתם- מרשים לעצמכם לקורא לה
ככה,אני לא מרחם עליה אלה אליכם,.

אולי

סוף סוף אחותך השילה את השריון שעטתה עד עתה ובחרה להיות היא. סוף סוף היא
זה עצוב כל כך לקרוא אותך מכנה את אחותך מניפולטיבית כמו שהפסיכיאטרית קבעה
כאילו שמשהו שמישהו בעל 'תואר' קבע הוא סמכות עליונה שאין לערער עליה
ל'אוטיסטים' הרבה יותר קל להיטמע בהמון זרים לרגע קרובים לרגע
תתעוררו אתם לפני שיהיה מאוחר ותביאו אותה אל פי קבר
מי שרוצה לעזור לא קובע את סוג העזרה הנחוצה אלא הולך בעקבות פירורי הצורך של האחר
יש דרך לעזור בהתאם לצרכים של אחותך ולא
בהתאם להשקפת עולמה הצרה של הפסיכולוגית
אחותך אינה חולה אלא בעלת מהות שונה אין כאן עניין של סליחה אלא של הכלה והבנה
וכל הרגשות לגיטימיים ואם הם היו מודחקים שנים רבות כל כך אין פלא שהם מוצאים
עכשיו ביטוי. אולי במקום להסתכל על אחותך ממקום של סבל ומגיע לנו
יש דרך טובה יותר - לראות מה המתנות שהיא באה אתן - כי הן ללא ספק גם עבורכם
כל אחד מושיט את ידו לאחר מהמקום שלו
איש לא יכול להושיט את ידו ממקום לא לו
הייעודים שלנו בעולם הזה שונים
איש איש וייעודו
גם אם הרוב חי באופן מסוים אותו אופן לא הופך את דרך החיים
בה הוא חי לדרך חיים לגיטימית או טובה יותר
בגלל אנשים כמוכם אנשים כמונו רוצים למות...
מי ייתן ויקרה נס באביב הזה ותבינו ותחבקו באהבה גם את השונה והאחר
קל וחומר בשר מבשרכם

גור42

New member
הם לא קבעו בעצמם איך לעזור, אלא סמכו על "מומחה"

לרוע המזל, לפסיכיאטרית הזו אין מושג על מה היא מדברת, וכך המשפחה הזו נגררה לכיוון רע מאוד.

זה רק אני שנגעלתי מדבריו עד רצון להקיא?

התגובות פה כאלו עדינות, אני-לא מבין איך אתם לא מתפוצצים, הוא אמר דברים נוראים, לא משנה אם הפסיכיאטרית
אמרה כך או אחרת, גם עלי אמרו אלף ואחד דברים,הורי לעולם לא אמרו לי "שאני חולה ועושה בכוונה" זה ממש גובל
ברשעות מה שהוא כתב, אני רק רואה את הבעתיות?,או יותר נכון שצריך להגיב לו כמה שיותר בחריפות?,אני נגעלתי
כל כך שלא ידעתי מה לכתוב, וריציתי להעמיט במילים כדאי לא להיחסם או במקרה הפחות גרוע ימחקו לי את התגובה.

אבל אני הייתי באותו רגע במצב לכתוב לו תגובה- אשית- ופוגענית- יותר מהמכתב הבזוי הזה, אני לא ידבר על התולעים-
האלו שנקראים רופאים- "נפשים",מהם אני לא מצפה לכלום,אבל קצת שיקול דעת קצת להפעיל את הגלגלים, זה גובל בטמטום
הודעה הזאת, הרופאה אומרת דבר מסיום אז זה-קדוש?, סבתא שלי אומרת שאין נוכלים וכולרות כמו רופאים פסיכיאטרים

או לא, לפחות היא אישה חכמה, ולא נותנת שפיגעו בה,,הם עשו על האישה הזאת עליהום,אני מרחם עליה ומתבייש במשפחה
הזאת,אבל דבר אחד יאמר לזכותם יש להם אומץ,,לפרסם את זה, ואולי לקבל עזרה ( פסיכיאטרית דחופה בעצמם כולל כדורים*)
אז אולי היה גם לבחורה המסכנה הזאת קצת טוב, זה מה שיש לי להגיד, לא יודע גור איך אתה שמור על כזה קור-רוח, אני מתפוצץ

כמו פצצה, רוצה לקחת איתי כמה אנשים ( מבחינה מלולית כמובן), ולגרום להם להרגיש כזאת בושה, עד שיבנו מה הטעות שלהם, אבל אני אמנע.,וזה לא קשור לאוטיסטים אלה בכלל לדעות כאלו מגעילות, אם הייתי קורא שמשפחה שלי כתבה עלי- כזה מכתב, הייתי לא מדבר איתם לעולם,הייתי שנוא אותם, הם היו מגעלים אותי, אני נעלבתי בשבילה פשוטו- כמשמעו וזה לא דבר שתמיד קורה, יש לי אפילו צמרמרות ממה שהוא כתב.

arana1

New member
אין מה להתפוצץ כי מדובר ביקומים שונים לחלוטין, מקבילים

לנ"ט באמת אין מושג ותפישה של חיים שלא מבוססים על הליכה לעבודה ותפקוד המבוסס על מה שהם מזהים כשאיפה להצלחה ולהשתלבות בקיום נורמטיבי
מבחינתם, אדם עם תחושת מציאות אחרת, עם צרכים הנובעים מקצב שונה, מרגישות שונה, מנטיה לממש תשוקה ואהבה ורגש וקירבה בצורה שונה מהמקובל זה מחלה
כי המאפיין העיקרי של הנורמטיבי זה חוסר הבנה וחוסר תחושה מוחלטת לגבי האפשרות שמה שהוא רואה וחווה ומרגיש ורוצה אינו יותר מתפישה מאוד זמנית ויחסית ומוגבלת של המציאות
הנורמטיבי בטוח שהסכיזופרניה שלו היא האיזון הנפשי היחידי
כי חלק ממהותה מתבטא כאינרטיות אטומה לחלוטין ואפשרות ולצורך בקיום מגוון ורב גווני

גור42

New member
באמת אין להם (לרובם) מושג, אבל רובם גם פתוחים ללמוד

ואת השילוב הזה, בדיוק, מנצלים הפסיכיאטרים כדי "ללמד" אותם את כל הדברים הלא נכונים. לרוע המזל, הנ"ט הממוצע בולע את כל מה שבעלי-הסמכות אומרים לו בלי שום שאלות (ע"ע ניסוי מילגרם), מה שהופך את המלאכה של הפסיכיאטרים לקלה במיוחד בעניין הזה.

arana1

New member
מה שאני אומר שזה לא מקרי שהנ"ט מוצץ לסמכויות

כי הנטיה הזאת משקפת משהו מאוד מהותי בזהות הנורמטיבית שחוסר יכולתה לחוש אמפטיה כלפי מה ששונה במעט מהממוצע לגמרי קשורה במבנה ההיררכי שלה
הפסיכיאטרים והפסיכולוגים,בדיוק כמו הרבנים, פשוט מגלמים את סוג הסמכות שהאנשים מבקשים לעצמם, זאת שתשים חותם של תקינות על אטימותם וחוסר רגישותם וחוסר סובלנותם,
ותתן להם אישור חברתי להתנהל כמו מנייאקים

אין כאן קורבנות תמימים אלא יחסי גומלין שמשרתים את כולם בדיוק באותה מידה ובדיוק מאותה סיבה
הרי בדיוק משום כך רוב ההורים מעדיפים שילדיהם היקרים יוכרזו כמפגרים ולוקים על פני חשבון נפש אמיתי ונוקב עם הבסיס לתפישת הזהות שלהם
הורה שרוצה יכול לבחור נתיב אחר
גם כיום
זה אמנם קשה אבל אפשרי

גור42

New member
יחסי גומלין שמשרתים את כולם? כולם פה מפסידים, חוץ מה"מומחית"

הפסיכיאטרית משלשלת לכיסה כסף (מן הסתם מאות שקלים לשעה), בזמן שמשפחה שלמה נהרסת. אז בעיניי זה ממש לא "יחסי גומלין שמשרתים את כולם". זה יותר כמו יחסי גומלין בין גבר בריון ואישה מוכה, כשהאישה מפחדת לעזוב והגבר מנצל את זה כדי לשלוט בה.

arana1

New member
המשפחה נהרסת גם בלי הפסיכיאטרית

שעצם הפניה אליה היא חלק מהבעייה

כשאני כותב יחסי גומלין שמשרתים את כולם אני לא מתכוון שהם משרתים את כולם בצורה טובה אלא שזה מה שנדמה כך לאנשים
האינטרס הכי חזק והכי מובהק של האדם הוא הגנה על זהותו
ואם זהותו כוללת השפלה וניצול ויחס רע לכל מי ששונה ממנו אז הפסיכיאטרים והפסיכולוגים נותנים לו שירות מצויין ששווה כל שקל

לא יודע אם שמת לב אבל ככה מתנהל העולם
בגדול, להוציא מאות טריליונים על חימוש שבמקרה הטוב נזרק לפח ובמקרה הנפוץ משמיד רכוש והורג אנשים בזמן שרוב האנשים בעולם חיים ללא בטחון כלכלי ותחת איום של מחלות ורעב ומצוקות רבות ושונות זה לא משתלם לאף אחד
אבל אנשים לא חושבים בגדול, הם חושבים בקטן, ולמי שחושב בקטן נראה שלבזבז את רוב משאבי העולם על תכניות להשמדתו זו הברקה שחבל על הזמן
וככה נוצרים יחסי גומלים שמשרתים את הצמרת הפסיכופאטית ששולטת בעולם
ואפילו אתה נאבק בצדקנות מתחסדת על מנת לגנות כל מי שלא דבק לחלוטין בערכיה הצרים

אנשים לא עושים את מה שמשתלם להם ומה שנכון
גם קופים לא עושים את מה שמשתלם להם ונכון
ככה זה
הם עושים מה שהם מבינים
והם מבינים מעט מאוד

גור42

New member
לא נכון. הם פשוט נתנו אמון במערכת, והמערכת מעלה באמון שלהם.

הם פנו לפסיכולוגים כי היה לכולם קשה, והם רצו עזרה מאיש מקצוע שתפקידו לייעץ בנושא. ואין לי שום ספק, שאם אנשי המקצוע היו אומרים להם את כל הדברים שאנחנו כותבים כאן, אז הם היו מתייחסים לזה בדיוק באותה מידה של ייראת קודש.

אגב, בימים שבהם הקהל בפורום הזה היה קצת יותר מגוון, אז כל הזמן היינו שומעים פה סיפורים על הורים שפנו לאנשי המקצוע בתום לב, ושאותם אנשי מקצוע אמרו להם דברים שהדליקו אצלם אלף נורות אדומות, אבל לא היה להם את הבטחון העצמי הדרוש כדי לסמוך על האינסטינקטים שלהם. היו פה הורים שאמרו את זה במפורש. והם גם אמרו שברגע שהם שמעו את הגישה האלטרנטיבית מאנשים כמונו, אז זה חיזק את בטחונים בעמדתם המקורית.

בקיצור, לא מדובר פה בעניין של שחור ולבן. נכון, הקטע הזה של נ"טים להאמין בעיוורון לבעלי הסמכות זו בעיה רצינית, אבל מכאן ועד לבטל את כל מי שיש לו את הבעיה הזאת כ"רשע שאין סיכוי שיבין שום דבר" - רחוקה הדרך.

אגב, מניסיון, אם תופסים אנשים ומזהירים אותם לפני שהם פונים לפסיכיאטרים, זה הרבה פעמים פותר את הבעיה עוד לפני שהיא צצה. כשהנ"ט הממוצע שומע את הסיפור האישי שלי, למשל, זה כבר מוציא לו את כל החשק להיכנס לכל הבלאגן הזה. גם אם הוא יהיה סקפטי בהתחלה, ברגע שהוא יראה שהפסיכיאטרים מתנהגים ב-ד-י-ו-ק כמו שתארנו, הוא יותר לא ייתן בהם אמון - ולא משנה כמה דיפלומות יש להם על הקיר.

גור42

New member
תשמע, הפסיכיאטרים מומחים בלגרור אנשים אל תוך התהום הזאת.

הם כמו מנהיגים של כת. הם יודעים בדיוק על איזה כפתורים ללחוץ כדי לשטוף לאנשים את המוח. ואם בן-אדם לא מכיר את התופעה הזאת מראש, ומעולם לא חשב על הדברים האלה מראש, אז פשוט אין לו סיכוי להבין (לפחות לא בכוחות עצמו) לאיזה בור הוא נגרר.

בקיצור, המשפחות שנופלות בפח הן קורבנות לא פחות מהאוטיסטים עצמם. ונכון, המצב שאליו הם התדרדרו הוא מצב מזעזע, אבל מה זה יעזור אם נתקוף אותם? זה יעזור להם להבין איך דפקו אותם? זה יעזור במשהו לאחות? תשמע, המשפחה הזו הסתדרה יפה מאוד במשך כמעט ארבעים שנה, לפני שכל הפסיכיאטר-פאתים התחילו להתערב ולהרוס הכל. אז כנראה שהם לא אנשים רעים, ולא היתה להם שום בעיה לקבל את האחות לפני שה"מומחים" התחילו עם הדמוניזציה שלהם.

אז הסיכוי היחיד להציל את המשפחה הזאת, זה לנסות ולהסביר להם איך הם נפלו בפח.

אני מזעזע אז-אני מגיב בהתאם

אני כותב,לפי מה שאני מרגיש באותו הרגע, פשוט ככה, מה שאני מרגיש אני יכתוב בכל מצב יש שיגידו
שזה לא טוב, וזה יכול לפגוע באנשים אחרים,אבל זה עדיף על צביעות מה אתה חושב?,עדין שאני לא יגיד מה
אני חושב כדאי להראות בסדר?,ואני לא אמרתי לתקוף אותם אלה,להגיב להם בחריפות כפי שצריך במצבים כאלו על מנת
לעורר,אני לא מחפש לפגוע בהם, אלה לעורר אותם,הבעיה היא שהם לא מבינים ,בכלל מה הם אומרים,זה הכי גרוע.
שנית: אחד הדברים שאני אוהב בני -אדם זאת כנות ויושרה ובוטות בלי פחד, זאת תוכנה שחשובה לי מאוד בני- אדם

אני אמרתי לך אני לא "מאמי" ולא "מלאך", אני כותב, כל מה שאני חושב לוגיקה ,זה נחמד אבל אם זה ללא יושרה- אמתית
וכנות כלומר אתה באמת מרגיש ככה( ואני מאמין שאתה באמת מרגיש ככה כי אני מכיר אותך אבל לא מעט הם כאלו),אבל יש אנשים שהם
ההפך- ממך נכון?,שהם אומרים לך דברים נעימים לאוזן מלטפים אותך, ומאחורי הגב תקועים לך סכין בגב מה עדיף שאני אהיה
כזה?, לא זה לא מתאים לי,אני בוטה- אני ישר ולא מפחד לחטוף על הראש לא בפורום ולא בחיים, שלישית אני לא אומר שהם
אשמים אף פעם לא אמרתי ככה,אבל ה שהם כתבו הוא מזעזע הוא דוחה,אז הגבתי בצורה שהגבתי, כמו שאם אני ישמע אדם
שמצדיק רצח בשביל אידאלוגיה מסיומת שהיא אווילת( מה שקרה בשואה למשל) ,אני יגנה אותו בחריפות, אני סתם נותן דוגמא למצב קיצון,
אבל כדאי שתבין

כמו שאמר-אראנה יש דברים שעדיף שישמעו- כצעקה- וכלא נעימים- ואפילו כואבים מאשר לא ישמעו בכלל, אז אני אומר כל מה שאני מרגיש
זה מה שיש לי לומר לך, והחברה האלו הם זבל( פסיכיאטרים)זה ידוע, אבל לא נראה ל שאם הוא הגיע למצב כזה שהוא שופך את דמה של אחותו באופן פשוט,הוא לא יקשיב- לנו אני מאחל לה רק בהצלחה ,וחבל שהם הגיעו לכזאת רמה של חוסר הכלה זה פשוט כאב לי אז הגבתי,התגובה שלי אמונציולונלית כמו שראיתה, לכן אמרתי מה שאמרתי.

גור42

New member
לא באתי אליך בטענות. רק הסברתי לך את התגובה שלי.

ואני לא חושב שהתגובה שלי היא "פחות כנה" או שהיא צבועה באיזשהו אופן. אני גם לא חושב שהתגובה שלי היתה כזו "נעימה". פשוט לא חשבתי שלשפוך את הרגשות שלי בענין יועיל למישהו במשהו.

וכן, גם אני הזדעזעתי, אבל למה שזה יעניין את פותח השרשור אם אדם זר באינטרנט "מזדעזע"? לכן העדפתי להתמקד בעובדות ותיאור המצב בצורה אובייקטיבית, בתקווה שההצגה הזו של הדברים תסייע לבחור להתעורר. בעיקר כשעושה רושם שהוא (ושאר המשפחה) נגררו לגישה הרקובה הזו ע"י גורם חיצוני.

אבל זה הסגנון שלי, שאולי לא מתאים לך. אז אני חוזר ואומר, שאינני בא אליך בטענות.

אני אמרתי שאתה בא עלי בטענות? ואת כל שאר הדברים?

האם אמרתי את זה באופן מופרש?,לעולם לא טענתי-ככה ואם כן זאת טעות כי לא חשבתי שאתה מאשים אותי.
ואני לעומתך מאשים אותם וחושב שיש להם חלק גדול במה שקרה לאחות,ועוד דבר גור ידידי תראה מה כתבתי שאני מדבר
באופן כללי על בני אדם שמתנהגים כך,ובאופן ישר וברור אמרתי שאני יודע שאתה לא צבוע, תקרא את התגובה שלי
שוב בבקשה, אני סך הכל תיארתי את אופן התנהלות שלי שהיא שונה משל שאר חברי אם לא מכל אדם אחר כמעת.
&nbsp
אין לי את התכונה הזאת של לשמור בפנים, אני אומר הכל כמה שזה נורא על הרבה מאוד נושאים,אנשים לא מחבבים
אותי בשל התכונה הזאת זה,בטוח ואני גם מבין אותם אני לא נחמד לא רגיש ואומר הכל גם בצורה הבוטה ביותר שאפשר
לדמיין, אם הייתה יודע איזה תגובות לפעמים אני מקבל מאנשים שקוראים לי בשמות ואני לא שם קצוץ לא מזיז לי בכלל.
&nbsp
שלישית אני יאמר את זה שוב, כי אני חושב שנוצר פה רושם מטעה לגבי אף על פי שאני חוזר על זה לא מעט פעמים,
אני לא נחמד אני לא מאמי,אני אדם די מעצבן קשה לאנשים לשמוע אותי,ואני בשביל היושר רציתי לכתוב את זה מהתחלה כדאי שלא היו טעיות, בגלל זה אני נוטה לומר " אני לא צדיק גדול",רביעית בקשר למה שזה יגרום להם או לא יגרום להם זה לא
כזה מעניין אותי, אני כותב מה שאני מרגיש ללא שום מעצורים, לא אמרתי שאתה בא עלי בטענות לא-היה אפילו רמז לכך באמת
&nbsp
שאני לא מבין למה אתה חושב שאני חושב ככה?,וגם אם מזה משנה?,הייתי נשאר אותו אדם אני לא משנה בגלל "שאני לא נעים"
וחמישית מי אמר שהסגנון שלך לא מתאים לי?,כל אחד וסגננו ודרכו, אין לי בעיה אם אף סגנון אני בעד חופש דיבור לגמרי אפשר לומר הכל הכל פשוט ואני יגיב בהתאם, וכל אחד איך שהוא מרגיש לנכון מקווה שעכשיו הכל ברור,אני מרגיש שאתה הפעם פרשת אותי ממש לא נכון וחשבתי שאני מאוד ברור .

homealone

New member
בשבילך, הגבר שחושב עם ההגיון

תפנה אותה לדיור מוגן.
כאישה; אימך מבטלת את עצמה בשביל ילדיה,
אבל זה לא אומר שגם אתה חייב להיות חולה מהליכה עם הראש בקיר,
או שאימך מנצחת אותך בתחרות "מי שבוכה חזק יותר וממושך יותר הוא המנצח".
&nbsp
אתה יוצר קשר עם דיור מוגן / סל שיקום,
ומפנה אותה למסגרת המתאימה לה *ללא כל קשר* לדמעותיה של אימך שיזלגו לרבות כשהיא יודעת שזה מה שהיא רוצה שיהרוג אותה.

arana1

New member
גם לדעתי יטב לה במקום אחר

אבל מי שחושב שאלה תמיד ההורים שמקריבים את עצמם למען ילדיהם האוטיסטים מתעלם ממורכבות יחסי התלות הסמויים שהיא זאת שכולאת אוטיסטים במצב שבו הם לא יכולים לפרוץ לעצמם דרך
לא חייב דיור מוגן
לאדם מתפקד שלא צריך השגחה כל מה שצריך זה לעזור קצת בדיוק וזהו
אבל משפחות לא נוהגות לעשות זאת "משום מה"
כי בסך הכל ברוב המקרים יש המון חרדה, סמויה, מפני האפשרות שאוטיסט יגיע לעצמאות, שהיא שונה מהותית מהעצמאות הנ"ט

dina199

New member
האם היית אומר לאדם עם דלקת גרון או דלקת

ריאות שהוא 'בחר להיות חולה' ? לא פלא שעם יחס כזה מהמשפחה מצבה מחמיר.
כולכם קוראים לה מניפולטיבית ואז מורידים אחריות מעצמכם.

גור42

New member
האויב שלכם, ידידי, זו הפסיכיאטרית שעשתה דמוניזציה לאחות שלך

הרי לאחותך יש אספרגר כבר 40 שנה (זה משהו שנולדים איתו), ועד לאחרונה הסתדרתם עם זה בלי יותר מדי
בעיות. ופתאום עכשיו היא "מניפולטיבית" ו"חולה" ו"משוגעת"... תחשוב רגע - מי הכניס לכם לראש את כל שמות התואר המזוויעים האלה? הרי לא היה עולה על דעתך להתייחס ככה לאחותך, לולא אמר את הדברים בעל-סמכות.

בקיצור, הפסיכיאטרית הזו מסיתה את כולכם נגד האחות שלך. אז מה הפלא שהיא מתדרדרת? מסתגרת בתוך עצמה? אם אתה באמת רוצה לעזור לאחותך, אז תעצרו את מחול השדים הזה שאליו נגררתם, לפני שהוא יגרום לה נזק בלתי-הפיך.

למעלה