אחד מאיתנו?

מכשפופה

New member
אחד מאיתנו?

שאלה די מוזרה, אל תתעצבנו עליי רק רציתי לשאול אם יש מבינינו natural born witch? או שיש כאלה שמכירים? סתם בשביל לראות אם זה סתם מיתוס או ש... תודה אל תתעצבנו בבקשה

חחחחחחח

את מצחיקה אותי עם האל תתעצבנו עלי הזה...
בכל מקרה, זה משהו שאפשר לדעת אחרי זמן מסויים כאן כי תמיד מישהו אומר את זה בין השורות... בכל מקרה אם אני לא טועה אז טל לסטט וארדן הם כאלה...

ווילו

New member
natural born witch../images/Emo151.gif

נולדתי עם יכולת טלאפאטית וטאלאקינטית. מאז שהייתי פעוטה יכולתי לראות דברים שקורים במקומות אחרים ולהפעיל מכשירי חשמל או בטאריות בכח המחשבה, ואוי כמה שזה עדיין לא עושה אותי natural born witch... יכולת מולדת רחוקה מלהפוך בן אדם למכשף כי כישוף הוא בעיקר טכניקות ותאוריה. גם יכולת מולדת לא נחשבת כוח עד שלומדים לשלוט עליה. אני אישית איבדתי את רב הכשרון שלי בגיל ההתבגרות, מה שבאופן טבעי קורה להרבה מאוד אחרים. יכולת שלא יודעים להשתלט עליה יכולה להיות מפחידה ומסוכנת מאוד ולגרום נזק. היום אני מתמקדת בטכניקות ותאוריה וממשיכה לרסן את עצמי לפחות עד שאני אהיה סגורה על כמה תכונות/יכולות חשובות אחרות... אני מאמינה שלכל אדם יש יכולת מולדת טבעית וזה ממש חלק פיזי מתוך המוח שלנו, אבל באופן טבעי זה מרוסן/רדום אצל רב האנשים, ומתעורר רק כשאדם בטוח ביכולת שלו לשלוט על עצמו, בטוח שהוא לא מפחד ממה שהוא יגלה על עצמו, מהיכולת, מהעוצמה, וגם באמת יודע מה הוא מחפש, ובטוח שהוא רוצה לשחרר את הקטע הזה. טיפ קטן: כשהגננת שלך אומרת לאמא שלך שהיא לא יודעת איך להתמודד איתך בגן כי את ממש ממש מפחידה אותה, והיא חושבת שאת מכשפה, זה נורא לא כיף... וזו רק הדוגמא הראשונה שאני זוכרת...

עכשיו שאני חושב על זה

כשהייתי קטן יכולתי להעלים חפצים... עשיתי את זה לא פעם (אבל לא הרבה)... אני זוכר מה עשיתי, אבל כנראה שכמו אצל רוב האנשים - זה נעלם לי אחרי גיל ההתבגרות.

ישראל22

New member
יש בהחלט דבר כזה....

מכשף/ה מלידה זה דבר אפשרי ואף יחסית נפוץ. כישוף מלידה לא מתבטא רק ביכולות פיסיות אלא גם רוחניות. מאז שאני זוכר את עצמי יש לי את היכולתלראות את העתיד(תאמינו או לא) וגם לקרוא מחשבות של אנשים במצבים מסויימים. תאמינו לי אלו יכולות ממש שימושיות ואף זה מנע ממני מלהיחנק. ולאלו שמכם שרואים את הסידרה "מכושפות", אז לא זה לא כמו פיבי אלא זה פועל בדרך אחרת.

ישראל22

New member
רצית לדעת איך זה עובד

תראי אני לא נוגע במשהו ופתאום נתקף על ידי החיזיון(בואו נקרא לזה ככה) אלא זה קורה כשאני חולם, כשאני חולם בהקיץ וכשאני מסתכל לאנשים בעיניים. למשל, אתמול הסתכלתי לחברה שלי בעיניים כשהיא דיברה(אל תשאלו אותי על מה) וב"חיזיון" ראיתי אותה רצה לעזור לאמא שלה ומחליקה על הרצפה. לא אמרתי לה את זה כי גם היא לא הייתה מאמינה לי וגם רציתי קצת לצחוק. אחרי 10 דקות זה קרה רק שלצערי היא שברה את הקרסול. ולמי שאמרה שהיא מבינה, יכול להיות שכשהיית קטנה יכולת לראות את העתיד רק שאת לא זוכרת.(אולי קרה משהו טראומטי??)

faith2

New member
ישראל אני מבינה אותך מצויין!

גם לי יש את זה...אבל משון מה אני לא זוכרת שהיה לי את זה שהייתי קטנה אני זוכרת שזה קרה לי פעם ראשונה לפני כמה שנים כאילו בגיל ההתבגרויות כל הקטע של החיזוי וקריאת המחשבות התחיל.

מכשפופה

New member
גם אני מכירה!!!

ואני מכירה מעכשיו, כי כשאני חולמת בהקיץ ונזכרת בסרט/תוכנית בטלוויזיה (במערכון מסוים), אז באותו היום או לפחות למחרת התוכנית/הסרט משודרים. וזה תמיד קורה וכשזה חלק מסדרה זה אפילו לא משנה אם הסידרה לא הייתה משודרת באותו זמן כי מחזירים אותה בדיוק לפרק שחשבתי עליו... :) ברדיו קורה לי גם משהו, לפעמים כשאני מדליקה אותו השיר הראשון שאני שומעת אני בטוחה שהוא משהו אחר ואחרי שנייה אני מזהה אותו ובד"כ אחריו מגיע השיר שחשבתי שהיה הקודם :)
מכשפופה

למעלה