natural born witch../images/Emo151.gif
נולדתי עם יכולת טלאפאטית וטאלאקינטית. מאז שהייתי פעוטה יכולתי לראות דברים שקורים במקומות אחרים ולהפעיל מכשירי חשמל או בטאריות בכח המחשבה, ואוי כמה שזה עדיין לא עושה אותי natural born witch... יכולת מולדת רחוקה מלהפוך בן אדם למכשף כי כישוף הוא בעיקר טכניקות ותאוריה. גם יכולת מולדת לא נחשבת כוח עד שלומדים לשלוט עליה. אני אישית איבדתי את רב הכשרון שלי בגיל ההתבגרות, מה שבאופן טבעי קורה להרבה מאוד אחרים. יכולת שלא יודעים להשתלט עליה יכולה להיות מפחידה ומסוכנת מאוד ולגרום נזק. היום אני מתמקדת בטכניקות ותאוריה וממשיכה לרסן את עצמי לפחות עד שאני אהיה סגורה על כמה תכונות/יכולות חשובות אחרות... אני מאמינה שלכל אדם יש יכולת מולדת טבעית וזה ממש חלק פיזי מתוך המוח שלנו, אבל באופן טבעי זה מרוסן/רדום אצל רב האנשים, ומתעורר רק כשאדם בטוח ביכולת שלו לשלוט על עצמו, בטוח שהוא לא מפחד ממה שהוא יגלה על עצמו, מהיכולת, מהעוצמה, וגם באמת יודע מה הוא מחפש, ובטוח שהוא רוצה לשחרר את הקטע הזה. טיפ קטן: כשהגננת שלך אומרת לאמא שלך שהיא לא יודעת איך להתמודד איתך בגן כי את ממש ממש מפחידה אותה, והיא חושבת שאת מכשפה, זה נורא לא כיף... וזו רק הדוגמא הראשונה שאני זוכרת...