אני מכיר אותו. ואמת שאת מנסה להשיג גבר מתפוז?(אביאל הנה 1) ואני חובה.
ה המשlטט New member 28/5/10 #16 אני מכיר אותו. ואמת שאת מנסה להשיג גבר מתפוז? (אביאל הנה 1) ואני חובה.
ש שיבולת נרד New member 28/5/10 #19 שקר לחלוטין חובה עליך להכנס לשרשור שדן פתח עלי עם הקישור וההקדשה,ולמחות. ולהגן על כבודי ושמי שהוכפש, בלי לאזכר שזה חובה שלך אלי. אני אמת
שקר לחלוטין חובה עליך להכנס לשרשור שדן פתח עלי עם הקישור וההקדשה,ולמחות. ולהגן על כבודי ושמי שהוכפש, בלי לאזכר שזה חובה שלך אלי. אני אמת
ה המשlטט New member 28/5/10 #38 למדנו ביחד! וחובה עליך, לכתוב בקומונה הודעה שכתוב בה:"שאת מחפשת מישו שיעשה לך את הלילה. וכמובן, בלי להזכיר שזה מהמשחק. ואני חובה.
למדנו ביחד! וחובה עליך, לכתוב בקומונה הודעה שכתוב בה:"שאת מחפשת מישו שיעשה לך את הלילה. וכמובן, בלי להזכיר שזה מהמשחק. ואני חובה.
ה המשlטט New member 28/5/10 #54 תכל'ס את לא רצינית. ובכ"ז חובה עלייך, לומר איך הקשר שלך ושל פינקיו התחיל? ואני חובה.
D danravia New member 28/5/10 #31 אני אף פעם לא מת לראות אף אחד אבל אתה בחור נחמד אמרת שאתה מאוהב במשהי מהנט? חובה
D danravia New member 28/5/10 #45 חח אתה לא מעודכן אני לא בישיבה כבר הרבה זמן. חובה עליך להציף את הפורום בלפחות 5 הודעות ושיהיה עם תוכן מלא וטוב אני אמת
חח אתה לא מעודכן אני לא בישיבה כבר הרבה זמן. חובה עליך להציף את הפורום בלפחות 5 הודעות ושיהיה עם תוכן מלא וטוב אני אמת
ה המשlטט New member 28/5/10 #52 חח... סבבה. ולמה עזבת? ואמת שאתה חושב שאתה חטוב? וא"כ למה? ואני חובה.
D danravia New member 28/5/10 #55 כי כך רצה האל ואני. אני חושב כך כי אני כזה. ישלי אחלה גוף רק אני נמוך חובה עליך לשלוח לי במס מה שם הישיבה שאתה לומד בה. אני חובה
כי כך רצה האל ואני. אני חושב כך כי אני כזה. ישלי אחלה גוף רק אני נמוך חובה עליך לשלוח לי במס מה שם הישיבה שאתה לומד בה. אני חובה
ה המשlטט New member 28/5/10 #58 אבל אני לא בישיבה.../images/Emo201.gif וחובה עליך לשלוח מסר לישראלילי.... ולהגיד לו שהתאהבת בו. ואני חובה.
אבל אני לא בישיבה.../images/Emo201.gif וחובה עליך לשלוח מסר לישראלילי.... ולהגיד לו שהתאהבת בו. ואני חובה.
D danravia New member 28/5/10 #60 אלא? לך קיבינימאט יא זבל חובה עליך להציע נישואין לניק אקראי בתפוז אני אמת