חחח... אבל אין ניק שקוראים לו אקראי. ואמת שאתה עם פאות ארוכות? או שעבדו עליי? ואני חובה.
ה המשlטט New member 28/5/10 #63 חחח... אבל אין ניק שקוראים לו אקראי.../images/Emo3.gif ואמת שאתה עם פאות ארוכות? או שעבדו עליי? ואני חובה.
חחח... אבל אין ניק שקוראים לו אקראי.../images/Emo3.gif ואמת שאתה עם פאות ארוכות? או שעבדו עליי? ואני חובה.
D danravia New member 28/5/10 #67 תתשתוק ותעשה את זה כמו גבר זה אמת חובה עליך להפסיק את המשחק כי אני לא מתפקד
ה המשlטט New member 28/5/10 #75 לא, אבל זה נשמע טוב. ספר לי קצת ע"ז. ואני עכשיו התחלתי לראות את 24 חח..
D danravia New member 28/5/10 #76 עזובותך 24 תתחיל לראות את היחידה זה4 עונות וזה בין הסדרות הכי טובות שאני מכיר.
ה המשlטט New member 28/5/10 #82 אני כבר באמצע עונה שניה. וחבל להפסיק באמצע, כי זה יחסית סבבה. ואת היחידה אני אבדוק עכשיו. אם היא בראש שלי!
אני כבר באמצע עונה שניה. וחבל להפסיק באמצע, כי זה יחסית סבבה. ואת היחידה אני אבדוק עכשיו. אם היא בראש שלי!
D danravia New member 28/5/10 #49 היה לי כמה קשרים אני לא קורא לאף אחד מהם חברות, אז לא. אמרת שיש לך חבר עכשיו?
D danravia New member 28/5/10 #62 אני מתחיל לימודים בעוד פחות מחודש ועזבתי את העבודה הנוכחית אז כן חובה עליך לא לקרר אותי להבא אמת
ש שיבולת נרד New member 28/5/10 #64 חחחח אממממממ אולי ואיזה לימודים מתחילים עוד חודש, ומה עם הנסיעה לאילת/tapuzforum/images/Emo67.gif ואמת שההורים שלך יודעים שאתה בנט אני אמת
חחחח אממממממ אולי ואיזה לימודים מתחילים עוד חודש, ומה עם הנסיעה לאילת/tapuzforum/images/Emo67.gif ואמת שההורים שלך יודעים שאתה בנט אני אמת
D danravia New member 28/5/10 #69 מכון לב בעז"ה נסיעה שלא סיפרת לי עליה? אני לא מסתיר מההורים שלי דבר.