נעשה. חובה עליך להתחיל לשרשר לה צפרדעים.. קדימה!
ה המשlטט New member 28/5/10 #29 אמת שאתה חושב שאתה חתיך? בנות - הוא אחד הכוסונים שאני מכיר... ואני אמת.
ה המשlטט New member 28/5/10 #36 חחח... ברור. אז מתי אתה פותח לי, הא? וחובה עליך לכתוב מה המסר האחרון שקיבלת? ואני חובה.
A aint mindless New member 28/5/10 #39 "אתה רציני? אתה לא עושה לי את זה!" חחחחחחחח, לא תודה.. חובה עליך..אממ...לשלוח לשיבולת מסר הזוי לשיבולת. אמת/חובה
"אתה רציני? אתה לא עושה לי את זה!" חחחחחחחח, לא תודה.. חובה עליך..אממ...לשלוח לשיבולת מסר הזוי לשיבולת. אמת/חובה
ה המשlטט New member 28/5/10 #44 אבל אתה בקטע שלי.../images/Emo4.gif ושיבולת חכי חכי ואמת שהיית משנה משו בגוף שלך? ואני חובה.
ה המשlטט New member 28/5/10 #57 אבל - עוד שעה תפילה. למה שלא תחכה? ותאמין אני עייף רצח! ואני נשאר ער בכח רק בשביל התפילה. כי תכל'ס זה הפעם היחידה שיוצא לי להתפלל בציבור.
אבל - עוד שעה תפילה. למה שלא תחכה? ותאמין אני עייף רצח! ואני נשאר ער בכח רק בשביל התפילה. כי תכל'ס זה הפעם היחידה שיוצא לי להתפלל בציבור.
ה המשlטט New member 28/5/10 #65 נו זה כולה עוד שעה. פליזזזזזזז....................... בשבילך! (איך אני בתור רב? )