אז,

קסם ../images/Emo24.gif ../images/Emo29.gif

את לא צריכה לתת לאנשים לדכא אותך, אחרת תהי מדוכאת כל הזמן. את צריכה לעשות מה שטוב לך, אפילו אם זה אומר שזה לא טוב בשביל אנשים אחרים. והכי חשוב -אל תתייחסי למה שאנשים אחרים חושבים! לא צריך להיות איכפת לך מהם.

Gizmo15

New member
אבל... לוידעת../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

כל מה שאני עושה לא טוב בשבילם
ואז אני נכנסת לדיכאון- ואז זה טוב בשבילם
ואז אני שמחה שטוב להם- אז אני נהיית שמחה, ואז לא טוב בשבילם
ואז אני מנסה להיות בשביל עצמי ואז אני נזכרת כמה שאני לא מחבבת את עצמי
זה מעגל שלא נגמר

Thestral

New member
היי בואי נקים אגודה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

בית-ספר סאקסס. אנשים/תלמידים סאקססססססס
רוצה להקים את אסאב"ב
^^

PopPy

New member
נחמד לי../images/Emo13.gif ^^

יצאתי קצת מהשגרה השבוע וזה נחמד, ואפילו הייתי אתמול והיום בבצפר ב*כל* השעות שהייתי אמורה להיות בהן..! על אתמול אתה יודע, נו, היה כיף ונחמד שבאתם לבקר, וגם הבוקר היה משעשע עם לין לצלילי אבריל לבין
(חיפשנו משהו cheery ונחמד לבוקר, המכשפות וכו' לא מספקות את הסחורה :X. מה? לכל אחד יש את הגילטי פלז'ר שלו. זהו, אני מפסיקה להתנצל על זה שאני שומעת את הפקצה וזהו. starting now. >.<). חוץ מהמערכת סטריאו הזדונית שלי שהעירה אותנו בצורה מפחידה כשכיוונתי בטעות את הטיימר על ווליום חזק מדי. זה לא היה נחמד :X היום בבצפר עבר מהר (אולי זה קשור לזה שהייתי צריכה להיות רק בשלוש שעות כשבאנגלית אני יושנת, בתנ"ך אני לא כותבת ומהיסטוריה אני יוצאת באמצע שיעור? :X), ואז נסעתי לי עם ההסעה אל האונ' הפתוחה, לשיעור שני הסמסטר. אספנו בדרך טטניקים תמימים וחמודים שהצטרפו רק השנה לאו"פ והפחדנו אותם לחלוטין.
ואז היה שיעור, שהיה מעייף, אבל לפחות משעשע כי חצי מהשיעור המנחה התייחסה בדרכים כאלה ואחרות להומסקסואליות (גישות סוציולוגיות וסטייה מהן. נכון מקסים?). ואז אחרי השיעור נסעתי לרעננה לבקר את אופיר כי גיליתי שכבר שלוש שנים שאני פעם בשבוע במרחק עשרים דקות נסיעה ממנו, וגם מריאנה הצטרפה בשלב מסוים, וראינו מכושפות 703, והיה נחמד. ואפילו לא קיבלתי ביס הפעם מהחמוסים של אופיר, למרות שאחת מהן ניקרה (!) לי את הצוואר >.< ואז חזרתי הביתה ואפילו הדרך הביתה הייתה נחמדה כי אני אוהבת נסיעות ארוכות באוטובוס. ומחר לא לומדים יותרמדי, ואז חופש. חופשחופשחופשחופש! ודברים לעשות בחופש. ומקומות להיות בהם. ואייקון. ^^ אז כן, בהחלט נחמד. :>

ketty the sheep

New member
החמוסים של אופיר זדוניים!

בצורה חמודה, אם כי עדיין, זדוניים. Ferret attack!1

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהממ,. ככה.

הייתי בתנועה והיה נחמד (הייתי בת"צ, וראיתי את יעל ולילך ואפילו את שיר), וחזרתי הבייתה ובדיוק אכלתי, ואני מרגישה הכי ימיט בעולם. ז"א, אני לבושה הכי ימיט בעולם>> מכנס גזור, חולצת T שחורה, פעמון עם חוט כתום ואופל גם היא, וגרביים פקציים לחלוטין. וביד אחת יש לאק שחור של דנה ובשנייה שאריות לאק סגול. הכי ימיט בעולם. אני גם לא מאופרת וכל זה, שזה חלק מהיותי ימיט.

ררר...been better...

אני פשוט מרגיש אני רוצה *לעשות* כ"כ הרבה, ובסופו של דבר יוצא שאני מבצע כ"כ מעט... כבר יומיים שאני פשוט בזבזתי לחלוטין, בלי שום דבר מועיל וואטסואבר
. סתם מתסכל :X.

yo t a m

New member
זה קצת אבסורדי,

ללכת ולכתוב את זה בפורום. לך לטייל, תרוץ, תקרא ספר, תשמע מוזיקה, תסיים את השיעורים לחופש וכך תדחה את ההחלטה מה לעשות בזמן הפנוי לאחר כך, תעשה משהו שאתה מוכשר בו (לדוגמא, אם אתה מוכשר ביצירת ג'ירפות- תיצור ג'ירפה). וכו'.

HaMsTeR

New member
נמנמנמנמנמ.../images/Emo118.gif

זה ארוך- היה יכול להיות נורא טוב, אם לא היה את כל הקטע הזה של מתמטיקה. אני פשוט מרגישה כל כך איכסה וסתומה, ההורים שלי מבזבזים מלא כסף בחודש על השיעור הפרטי שלי ואני מנסה, אבל אם אני אצליח באלגברה- אני לא אצליח בגיאומטריה, וההיפך. ולמה זה חייב להיות כל כך קשה? ואולי זה לא קשה, אולי זה פשוט.. לא בשבילי. אבל גם אם זה לא בשבילי, למה שזה יהיה אכפת לאנשים שיושבים במשרד החינוך ושהחליטו שצריך לעשות בגרות עם דברים שקשורים לזה? אר. זה כל כך מתסכל לנסות שעות לפתור בעיה קטנטנה. וכן, אולי אני צריכה לרדת הקבצה, אבל לא יודעת. אני רוצה להשאר בא'. יש שם אנשים נחמדים (וחכמים) ולא ערסים, ו.. יש שם אווירה טובה כזאת. ולהיות בהקבצה ב' פשוט יעצבן אותי כל כך. הם גם לומדים את החומר בצורה פי 1000 יותר קלה ממה שאני צריכה. ארג! למה אני תמיד חייבת "משהו באמצע"? בכל מקרה, הדבר המעצבן הזה פשוט מוריד לי את הבטחון העצמי ברמות וגם נראה לי שאם הייתי טובה במתמטיקה, לא היו לי יותר מידי בעיות אחרות. ארג. אבל היה כייף היום בחוג דרמה. ויוצא שאני משחקת עכשיו הרבה, כי אני גם בחוג דרמה וגם בחוג של בימת הנוער, וזה שעתיים משחק בשבוע, וזה נורא כייף
ויש גם מסיבה מחר, שעוד אין לי מושג אם ללכת אליה או לא. אה, והשמנתי ואני פדלאה ואין לי כוח לעשות ספורט ולרזות.

נחמנד, ככה ככה +...

ביצפר קצת מעיק עליי... למרות שמספר השעות שלי ירד פלאים, ואין יותר חלונות (זה טוב...), ושנאי הכי מאוחר לומד עד רבע לחמש, הוא קצת מעיק... אני וזר באוטובוס, והוא קצת איטי כשיש פקקים, ואני כל הזמן נרדם, ובד"כ גם פוגע בחלון בדרך... אבל בביצפר עצמו בסדר, אני נהנה מאוד עם חבריי^^ ואיכשהו מצליח לשרוד את חקלאות וספרות... רזיה, מורתי בת ה70 לפחות: "א-נ-י מ-ד-ב-ר-ת מ-ה-ר מ-י-ד-י ב-ש-ב-י-ל ל-ה-כ-ת-י-ב" יש לה קול כ"כ מונוטוני, בעעע... וברוב, אחרי סוכות, ואחרי הטיול השנתי כל החברים שלי מהכיתה טסים לפולין, כולם
אני נשאר עם ידיד אחד, כשאנחנו כבר פחות ידידים... אני אהיה כ"כ בבאסה כל השבוע
... ואפילו הילדה החדשה (ידידה מביצפר אחר שעברה לכיתה) הצטרפה היום למשלחת, מסתבר שאפשר, אני ננטש
. לפחות יש לי את חבריי מהשכבה... ובעקרון הכל די סבבה
אני חוזר בין 3 ל6, מכין ש.ב.ב יושב על המחשב רואה טלוויזיה... אני נכנס לשגרה, לא אוהב אותה
. מחר שעת אפס (להתעורר 10 דק' יותר מוקדם)... ואם מישהו קרא את זה אני אשמח לדעת
, סתם רציתי לשפוך את דבריי... ובימים האחרונים אני גם רוצה להתבודד קצת (כתבתי בהתחלה להתאבד
, אל דאגה, אני לא מתכוון להתאבד... אני הבנאדם האחרון שיעשה את זה, נכון סיגל
זה לא כיף בכלל). נו לכולם יש את היום הזה פעם בכמה חודשים שהם רוצים להיות עם עצמם ולשוחח עם עצמם על הא ועל דא
. וזה לא ממש יוצא לי... יהיה לי מספיק זמן כשחבריי יהיו בפולין
איזה לא כיף.... וזהו בעקרון
.

HaMsTeR

New member
ומדוע אתה לא נוסע לפולין?../images/Emo118.gif

ואני מתחילה להעריך את זה שהכי מאוחר שאני חוזרת מבית ספר זה ב13:35
(אבל אחרי סוכות זה ישתנה ל14:15 בערך, כנראה.)

טסתי לגמרניה שנה שעברה

כחלק ממשלחת של בית ספר. זו הייתה משלחתש ל החלפת סטודנטים, אבל למשל היינו בגטו טרזינשטט, שבזה בערך כוסה כל ההקשר לשואה של הטיול... בזמנו חשבתי שאני מעדיף לטוס לגרמניה, כי האחים שלי היו וממש נהנו... ואבא שלי אפילו הציע שנאי אסע, אבל אחרי שאמרתי את המחיר הוא וויתר, ובצדק, זה די יקר, וכבר טסתי והכל, זוה לא הוגן כלפי האחים שלי כך ש
.

למעלה