אז,

יא! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

איי לייק יו, איי ט'ינק. ארמ... גמני לקחתי על עצמי להדריך.. עוף, (שזה אוף עם ע'
) אני מפחד שיהיה לי לחץ של בגרויות או עוד דברים דומים ואז... הה. |נקרע| אני עצוב בשביל אמא שלך...

רוניבץ

New member
איי לייק יו טו.../images/Emo9.gif

ואל תדאג, הדרכה זה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות.

De-Panther

New member
היה נחמד לראות אותך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ביום שבת
ושוב פעם לשנות את החדר??
איך עוד אפשר לשנות אותו?? מתישהו את תתחילי לחזור על עצמך

yo t a m

New member
רוני ../images/Emo13.gif

המ. דאגה, בסופו של דבר, היא די טפשית. זה שאת תהיי עצובה ומודאגת לא יעזור לה להחלים מזה. להיפך. אם תהיי מעודדת ושמחה זה יהיה יותר יעיל. מ, המ, נסיון. :) לגבי המצב הכלכלי- אולי קופת החולים לא תממן את זה- אבל האגודה למלחמה בסרטן? או כל אגודה/אנשים שכאלה? אתם עשויים אפילו לפנות למועצת מזכרת בתיה או לכל גוף מוזר שכזה שיתרום. הם יכולים אפילו לעשות את זה, ומקסימום- לא הפסדתם הרבה מזה שניסיתם. בתנועת הנוער- אתם צריכים לארגן משהו למסע בפולין, או שאתם עוברים את זה כמו תלמידי ביצפר רגילים? ארר. אם את מתנתקת מהפורום, זה אומר שאת צריכה להפסיק לבוא למפגשים? D: להיפך. אם -כן- תבואי למפגשים, לא תתנתקי מהפורום D: הו, אולי יום אחד, הוא לפתע ייפול מהמטוס שלו שיעבור תאונה ישר אל ידייך המחכות והמ -משאיר לדמיונך את ההמשך-.

רוניבץ

New member
יותם. ../images/Emo13.gif

כן, אני כבר הבנתי שהדאגה שלי לא פותרת שום דבר. אתה צודק. תראה, ההורים שלי הצליחו למצוא כמה דרכים שיעזרו לנו לממן את התרופה, אבל עדיין, זה יקר כמו החיים.
(היה גם קטע מגעיל עם מס-הכנסה, שאבא שלי אסף תרומות מחבר'ה מהעבודה שלו, ובגלל שזה מהעבודה העבירו לו את הכסף דרך המשכורת, ומס-הכנסה האלה פשוט לקחו חצי הבני זונות!
) תאמין לי שהם פנו לכל מי שאפשר, אמא שלי גם התראיינה ברדיו ובטלויזיה. המסע לפולין של התנועה הוא בערך כמו של בית הספר, רק ששמים דגש על דברים אחרים, מבחינת התכנים. אני לא מתנתקת מהפורום בכוונה, פשוט אין לי הרבה זמן.
ו.. אני בוחרת להתעלם מהקטע עם המטוס. אסור לפתח ציפיות. ><

Gizmo15

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

מקווה שתרגישי טוב בקשר להכל

למעלה