אז... תכנונים?

OdeChan

New member
אז... תכנונים?

למפגש קוספליי? לכנס הבא? יש כבר? P: אני כנראה עושה את טורו מA-Channel למפגש קוספליי. משהו פשוט הפעם ^~^

juliChan

New member
תכנונים ..... OO

זאת שאלה מאוד קשה XDDDD , אני ליפניי שבכלל חושב על עוד קוספליי אני חייב דיאטת כסח לפחות 8 קילו להוריד , תאמת בא לי קאסט

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif כן!!

גיליתי את הקוספליי הבא שלי. הוא הולך להיות פשוט יחסית אבל חורפי וכייפי. (בתקווה שאכן יהיה חורף) הפעם צריך פאה. (אני כנראה אצטרך עזרה עם זה)

rocket

New member
לאייקון כבר יש משהו סגור

באופן כללי אני קונה ביום שישי אספקה לארבע תחפושות קדימה ולו רק כי אני לא מצליחה למצוא זמן להגיע לנחלת בניימין והפרשי המחירים בין תל אביב לבאר שבע הם פשוט לא הגיוניים (למשל מטר של סרט קרסים שעלה לי בנחלה 15 שח למטר, עולה בבאר שבע 40 ש"ח ויש רק מקום אחד שמוכר אותו)

WayToDawn

New member
4? וא XD

מתכננת רחוק. הכי הרבה שאני קניתי היה ל3 ביום אחד. אני חושבת.

rocket

New member
האמת שרק אחד מהם בטוח יהיה לאירוע,

כלומר לאייקון. השני זה פרויקט מאוד שאפתני שלי שאני אלבש אם מתישהו יתקיים ה"נשף קוספליי" שמדברים עליו כבר מלא זמן השלישי זאת גרסא שונה של דמות שכבר עשיתי בשביל צילומים ומכיוון שאני חייבת להחזיר את הפאה עוד חודש אני חייבת למהר עם זה והרביעי זה פשוט יותר "אישי" , גם כן לצילומים פרטיים. ולחלוטין אין לי מושג מה אני רוצה להיות לא בחנוכה ולא בפורים ..

juliChan

New member
בקשר לנשף

אכן יתקיים נשף קוספליי , ברגע שנסגור פרטים אחרונים אני אכתוב בפורום הודאה מסודרת

OdeChan

New member
נשף הקוספליי

יתקיים, הצוות מנסה לגייס תרומות ^^"

Mana Sama

New member
הממ~

למפגש קוספליי כנראה סטוקינג בגרסאת שוטרת (בתקווה שתהיה לי פאנטי). פשוט,קליל ונוח. לחנוכה יש תכנון לעשות שוב קלאן,הפעם בגרסאת פלאגסוט/ציציםפלאשייםבגודלבית (עשוי להשתנות,ולו רק כי המכונה שלי כבר הוכיחה שהיא ולייקרה לא חברות) מעבר לזה באמת שאין לי מושג

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif ניסית

מחטים לבד סטרץ עם המכונה? הן נוטות לחבב את זה יותר.

Mana Sama

New member
כן,ניסיתי.

המכונה שלי די ענתיקה ופועלת לפי הרצונות שלה ככה שלפעמים גם לתפור כתונה יכול להפוך לסיוט

CibiHeart92

New member
יש להן מצבי רוח

"היום בא לי סטרץ'! היום בא לי דמוי עור! היום בא לי פרווה!"

למעלה