שזה בעצם אומר להכין מגפיים ולתפור בגד חדש. לא אמורה להיות יותר מידי בעיה אבל נתקדם למועד ונראה כמה זמן פנוי יהיה לי. חנוכה אין לי מושג מאחר ואני עדיין לא יודעת אם אני פה או בניו יורק. מה שמביא אותי לדילמה הבאה, קוספליי לניו יורק! כי טרי, ארז ואני הולכים לכנס וכמובן שננצל את ההזדמנות ונעשה משהו יחד אז מחפשים רעיונות כרגע~
שמפאת חוסר כסף, אני אשכרה אלבש דברים שתרפתי ולא שמתי. ז"א ביאטריס בחנוכה כנראה, וראמי מדולס למפגש הקרוב, ואולי מיטסורו מפרסונה3 לפסח. אני פשוט רוצה להשקיע במשהו לפורים וצריך מלא כסף בשביל זה.
לאייקון, את לורד גולדן מטרילוגיית האיש הזהוב של רובין הוב, עם יובל. כמו כן, מקווה לסיים לסוכות, את גנימדס (סוף סוף). אותו אלבש כנראה לחנוכה. או את אנדרנס, שהוא הפרוייקט הבא שאסיים (חצי קוספליי כבר מוכן).
איכשהו יש לי מזל ממש רע איתם.... ודווקא כשאני מאלתרת דברים כן מסתדרים. בעע. קיצר, לאייקון מרי ואני עושות NO.6 סופסוף שיהיה גם לצילומים פרטיים עם נאקו, לחנוכה אני עוד לא יודעת אבל אולי אני אצליח לדחוף לשם את הימארי מפנגינדראם כי אני כ"כ רוצה לעשות אותה כבר, ובפורים נעשה אוטנה סופסוף........... בתקווה, כמובן, שהעולם לא יתפוצץ או משהו. עם המזל שלי. מעבר לאלה אני ממחזרת את יוקיו לצילומים עם הקאסט אקסורסיסט (צריכה להכין את החגורת נשק ולשפצר את המעיל) ואולי משהו פשוט אחר אם יהיה למתי~