אז... תכנונים?

Unit02

New member
ואוו....

בעקרון יש לי מלאאא דברים רק שאני לא יודע מתי ואיפה P: למפגש יש לי גם משהו בטוח שמקווה שאספיק D: כל השאר אין לי משהו מוגדר.....

CibiHeart92

New member
יש לי רק אחד

ואני מקווה לממש אותו בקרוב לגבי ההמשך.....beats me..... אני לא יודעת מה יתאים לי.

KerenLin

New member
לגביי אייקון - פורטל 2 אם יהיה לי זמן

שזה בעצם אומר להכין מגפיים ולתפור בגד חדש. לא אמורה להיות יותר מידי בעיה אבל נתקדם למועד ונראה כמה זמן פנוי יהיה לי. חנוכה אין לי מושג מאחר ואני עדיין לא יודעת אם אני פה או בניו יורק. מה שמביא אותי לדילמה הבאה, קוספליי לניו יורק! כי טרי, ארז ואני הולכים לכנס וכמובן שננצל את ההזדמנות ונעשה משהו יחד :) אז מחפשים רעיונות כרגע~

Grell

New member
השנה החלטתי

שמפאת חוסר כסף, אני אשכרה אלבש דברים שתרפתי ולא שמתי. ז"א ביאטריס בחנוכה כנראה, וראמי מדולס למפגש הקרוב, ואולי מיטסורו מפרסונה3 לפסח. אני פשוט רוצה להשקיע במשהו לפורים וצריך מלא כסף בשביל זה.

Grell

New member
תפרתי**

במידה ואני אוכל לבוא בכלל, עבודה וזה.

akirekaeru

New member
אני אהיה קצת לא קשורה

אבל בכל זאת - מה נסגר איתך ועם עתודה בסוף..? תלכי או שתתגייסי כאחד האדם?

SunsRequiem

New member
יש, הרבה!

לאייקון, את לורד גולדן מטרילוגיית האיש הזהוב של רובין הוב, עם יובל. כמו כן, מקווה לסיים לסוכות, את גנימדס (סוף סוף). אותו אלבש כנראה לחנוכה. או את אנדרנס, שהוא הפרוייקט הבא שאסיים (חצי קוספליי כבר מוכן).

SunsRequiem

New member
וזה בלי להזכיר את מקצה השיפורים

שדיאטריך וסאנדפליי עוברים, בתקווה שתהיה לי הזדמנות לפוטושוטס בקרוב. ומי שיצלם.

S.Riddle

New member
אני מתחילה לפחד מתכנונים מראש >_>

איכשהו יש לי מזל ממש רע איתם.... ודווקא כשאני מאלתרת דברים כן מסתדרים. בעע. קיצר, לאייקון מרי ואני עושות NO.6 סופסוף שיהיה גם לצילומים פרטיים עם נאקו, לחנוכה אני עוד לא יודעת אבל אולי אני אצליח לדחוף לשם את הימארי מפנגינדראם כי אני כ"כ רוצה לעשות אותה כבר, ובפורים נעשה אוטנה סופסוף........... בתקווה, כמובן, שהעולם לא יתפוצץ או משהו. עם המזל שלי. מעבר לאלה אני ממחזרת את יוקיו לצילומים עם הקאסט אקסורסיסט (צריכה להכין את החגורת נשק ולשפצר את המעיל) ואולי משהו פשוט אחר אם יהיה למתי~

CibiHeart92

New member
יש לך גם כמה וואטאנוקים להשלים

וההודעה הזו עשתה לי התלהבות. שוב.

למעלה