אז תגידו

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifOpeth-Blackwater Park

אלבום כ"כ טוב גם שיר הנושא בכלל מטורף *____*

ZuLi90

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif איך אתה מוותר על האפשרות להציף?

bachner1

New member
יאללה ננסה...

1. Century Child- Nightwish מניח שאין הרבה צורך לפרט. האלבום הראשון שלהם ששמעתי, והוא תמיד נשאר הכי טוב שלהם לדעתי. מבין כל האלבומים שלהם, פה מבחינתי הם השיגו את הסאונד האולטימטיבי- לא מיינסטרים מדי, לא "אנדרגראונד" מדי, לא רועש ומהיר מדי, לא שקט ואיטי מדי, פשוט מושלם. שירים מומלצים במיוחד: Beauty of the Beast, Bless the Child, Ever Dream. 2. Mother Earth- Within Temptation כל כך הרבה נאמר פה על האלבום הזה, זה יהיה מיותר להוסיף. שירים מומלצים במיוחד: Mother Earth, Ice Queen, Deceiver of Fools, The Promise. 3. Reckoning Night- Sonata Arctica האלבום הרביעי של להקת הפאוור מטאל מפינלנד שרובכם מכירים. אני גרוע בלחפור על אלבומים, אז אני אסתפק בלומר שאני ממש אוהב את כל השירים מהאלבום הזה, ושמבין האלבומים שלהם שאני מכיר- הוא הכי "רגיל" ו"נגיש". שירים מומלצים במיוחד: White Pearl Black Oceans, Shamandalie, Misplaced, Don't Say a Word. 4. American Idiot- Green Day כי הייתי חייב לשמור אמונים לעבר (אני שומע אותם גם עכשיו אבל שמעתי יותר בעבר) הנטול מטאל שלי. הסגנון האהוב עליי אחרי גות'\פאוור\סימפוניק מטאל, הוא פאנק רוק. ובז'אנר הזה, האלבום הזה הוא לדעתי מופתי בתחומו. אני כמעט לא אוהב שירים שלהם מלפני האלבום הזה, ובאלבום הזה, מלבד שיר אחד, כל השירים טובים. ולא, אין פה רק שירים שיצאו לרדיו, יש גם המון שירים שלעולם לא היו מגיעים לרדיו, כולל 2 שירים באורך 9 דקות כל אחד. שירים מומלצים: Boulevard of Broken Dreams, Jesus of Suburbia, Whatsername, Homecoming. 5. Dark Passion Play- Nightwish כל כך הרבה משמיצים פה את האלבום הזה, שהייתי חייב לתת לזה קונטרה. האלבום הכי טוב שלהם לדעתי אחרי CC, כן, למרות שטאריה לא שם. מלבד אמרנת', BBB, COHLB וFTHIOH, שיותר מיועדים לסינגלים ולהגדיל את קהל המעריצים (לא בצורה שלילית, מי שלא אוהב את הסגנון של שאר DPP ושל אלבומים אחרים לא יעריץ אותם ויבוא להופעות שלהם רק בגלל 4 שירים...), יש באלבום הזה עוד 9 שירים שנעשו לשם האמנות ובהרבה נשמה. האלבום כל כך מגוון, עם אווירות משתנות מקצה לקצה, והשימוש בתזמורת מוסיף המון. אני לא מבין למה הוא לא מקבל את ההכרה הראויה לו כ"כ. שירים מומלצים: The Poet and the Pendulum, The Islander, 7 Days to the Wolves, Meadows of Heaven. אלבומים שהתלבטתי לגביהם: The Phantom Agony- Epica, אותו הכרתי השבוע, וסביר שהוא יעקוף בעתיד הלא רחוק חלק מהאלבומים שהזכרתי. אני אוהב אותו למרות הגראולים, לא בגללם. Under My Skin- Avril Lavigne, שאין בו לדעתי שיר אחד לא טוב. הצלחה נדירה של זמרת פופ\רוק להלהיב אותי. Fallen + The Open Door- Evanescence, שאני לא יכול להכריע ביניהם. שניהם מצוינים, אבל הם לא מספיק מיוחדים בשביל להגיע לרמה של אלה שהזכרתי. Aerosmith- דיסק "Best of", חלק 2. עוד הצלחה נדירה של ז'אנר להלהיב אותי, הפעם מז'אנר הקלאסיק רוק. Wishmaster + Oceanborn + Once- Nightwish, כי גם הם מעולים. Ecliptica + Silence- Sonata Arctica, כי גם הם מעולים
The Silent Force- Within Temptation. |סחפירה|

Euterpe

New member
טוב, *חושבת*

לא לפי הסדר... 1. Mother Earth/Within Temptation האלבום השני של ווית'ין שהכרתי, בכל שיר שעבר הופתעתי מחדש. כל שיר נכנס לי לתוך הנשמה (אני לא מגזימה, ככה זה ממש היה בפעם הראשונה ששמעתי אותו). והקול של שרון
שירים מומלצים: The Promise, Ice Queen, Mother Earth, Caged, ועוד... 2. Fallen- Evenescence אם זה לא האלבום הכי חרוש שלי, אני לא יודעת מה כן. כל שיר אני יודעת בע"פ, ככה הכרתי את אוונסנס ואהבתי על הפעם הראשונה. אין לי ממש מה להרחיב, אני מניחה שאתם כולכם מכירים.
שירים מומלצים: Going Under, Whisper, my immortal 3. A Donde Vayas/Soledad Pastorutti אחד האלבומים הכי יפים שאני מכירה. כידוע לכם (או שלא?) יש לי חיבה מיוחדת למוזיקה ארגנטינאית ולשפה בכלל. (כן כן, זה הכל התחיל מקטנטנות ובובה פראית...) השירים הראשונים שידעתי בע"פ היו בספרדית, משום מה היה לי יותר קל לקלוט אותם מאשר אחרים... הקול של סולדד מדהים!!!! בקיצור, כל שיר ממש נהדר לאוהבי השפה והפולקלור. שירים מומלצים: Zamba De Usted, Tambores Del Sur, Mal De Amores 4. Epica- The Phantom Agony מסיבה שידועה לכולנו, הדיסק הזה הוא דיסק מופת. כל שיר בו מעובד בצורה יוצאת מן הכלל, אלמנטים קלאסיים מדהימים, ושלא נדבר על הקול של סימון (שתהיה בריאה
) שנוגע בי כל הזמן. שירים מומלצים: The Phantom Agony, Sensorium, Façade Of Reality , Run For A fall. בקיצור הכל, באמת אין טעם לרשום כל שיר בנפרד כי כ-ל השירים בו ממש טובים. 5. Nightwish- Century Child הקול של טאריה במיטבו, כל שיר מצוין, תומאס מלחין מדהים (וחתיך). באמת שאין לי מילים על האלבום הזה. שירים מומלצים: Ever Dream, Beauty of the beast, Dead To the World והעיבוד המ-עו-לה לפאנטום האופרה. קיצר, שמעו הכל. (כאילו שלא שמעתם עד עכשיו
) [ושלושה אלבומים שממש ממש התלבטתי אם להכניס- 1) אברהם פריד- אבינו מלכנו לאוהבי השירים החסידיים.
אחד מהדיסקים החסידיים האהובים עלי ביותר
כל שיר משמח ומרגש. כיפכוף של דיסק! 2) The Silent Force- Within Temptation אין טעם להרחיב. 3) Natalia Oriero- Tu Veneno אני מתה עליו.
]

Ice Queen 7

New member
Tu Veneno :D

נוסטלגי! הדיסק הזה נשבר לי לפני כמה שנים ולא מצאתי אותו בשום מקום להורדה

ZuLi90

New member
עכשיו לא... בעברי כן... בערך...

אבא שלי מת על הדיסק הזה... מתישהוא זה צריך לחלחל לא? :p

למעלה