רעיון נחמד. ../images/Emo9.gif
1. My Chemical Romance - Three Cheers for Sweet Revenge זה היה ידוע בהחלט מבחינתי שזה יהיה האלבום הראשון שאני אבחר בו. MCR הם בכללי הלהקה שהכי השפיעה עליי ואפשר להגיד ששינתה אותי-אז אלבום שלהם חייב להיות ברשימה.
והאלבום שהכי התחברתי אליו,שאני הכי נהנת ממנו הוא האלבום הזה. האלבום השני. הלחן בכל השירים אגרסיבי,מעביר חוזק ועוצמה ופשוט מתאים למילים בצורה המושלמת.
בליריקה חבויות מטאפורות מדהימות וביטויים עמוקים וסוחפים. ובכללי-אני אוהבת את הקול של הסולן [ג'רארד וואי] באלבום הזה. הוא לא "נקי" מידי,וגם לא "מלוכלך" מידי. שירים מומלצים: > Helena. > Thank You For The Venom. > I Never Told You What I Do For A Living. > It's Not a Fashion Statement, It's a Deathwish.
2. Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold אוהו. מאיפה להתחיל? הלהקה הזאת פשוט מדהימה. לא שמעתי את כל האלבומים שלהם,אבל ממה ששמעתי את האלבום הזה הכי אהבתי.
אני ממש אוהבת את הקול של הסולן ואת יכולות השירה שלו. הסולואים בכל שיר ושיר פשוט מעולים. הליריקה לא "מרוחה" מידי,אך עדיין סוחפת ומרגשת.
יש באלבום הזה שירים אגרסיביים יותר,ושירים אגרסיביים פחות. כל שיר חזק בצורה שונה ומשונה מהשיר הקודם לו. שירים מומלצים: > Afterlife. > Critical Acclaim. > Scream. > Dear God.
3. Within Temptation - The Silent Force באמת יש צורך להסביר?
מבין כל האלבומים שלהם,האלבום הזה הכי משך אותי. אין שיר ממנו שאני לא אוהבת. ולאלבום הזה אני הכי נהנת להקשיב. אני מוצאת שהשירים שונים זה מזה,ולכן לא משעמם להקשיב לאלבום במלואו. יכולת השירה של שארון מדהימה אותי כל פעם מחדש. בכל שיר אני מתפלאה עד כמה מצמררת וסוחפת היא יכולה להיות.
הלחנים של השירים מעולים,הליריקה מעולה,והביצועים של שארון מעולים,ומכאן שהאלבום הזה פשוט מעולה.
השירים שאני אישית הכי אוהבת מהאלבום הם: > See Who I Am. > Memories. > Stand My Ground. > Jillian.
4. Three Days Grace - One-X על הפעם הראשונה שהקשבתי לאלבום הזה התמכרתי. גם לאלבום הזה-התחברתי בעקבות הליריקה המרגשת,הלחנים הקיצביים והקול של הסולן. למרות שיש שירים שקצת דומים אחד לשני,עדיין קשה לאבד עניין ולהשתעמם. שירים מומלצים: > Animal I Have Become. > Never Too Late. > Let It Die. > Time of Dying.
5. Linkin Park - Hybrid Theory האלבום והלהקה שפתחה לי את השער למוזיקת רוק.
אני נהנת מעיקר ממוזיקה אגריסיבית וקיצבית-וזה מה שיש באלבום הזה. הצרחות של צ'סטר [הסולן] בעיני מעולות ובהחלט מוסיפות לשירים. הקול שלו מדהים ומשתלב עם הלחן בצורה נפלאה.
מה גם שאת השירים מהאלבום הזה הם מבצעים הכי טוב בלייב לדעתי.
שירים מומלצים: > Pushing Me Away. > In The End. > By Myself. > Crawling. > Runaway. > With You.
אלבומים שממש התלבטתי אם לשים או לא: Breaking Benjamin - Phobia The Used - Lies For The Liars Iron Maiden - Powerslave Evanescence - Fallen System Of A Down - Hypnotize Children Of Bodom - Are You Dead Yet? ובטוח יש עוד.