אז תגידו

Fairywitch

New member
הוא באמת ממש יפה (סופת חורף, ז"א)-

אני לא יכולה להפסיק לחרוש אותו
ושיהיה אלבום חג מולד, העיקר שיש טאריה. אולי היא ושרון יחליטו להקליט לנו אלבום לפסח? שרון תשיר "והיא שעמדה", וטאריה "מה נשתנה". אח"כ דואט ארוך של "אחד מי יודע" ... יהיה מגניב! לא?

bachner1

New member
../images/Emo10.gif

סטארגייזרס פי אלף יותר טוב מסקרמנט אוב ווילדרנס
הפזמון של SOW מעצבן אותי, והשיר בכללי נשמע יותר כמו סולו תופים עם מוזיקה ברקע. (עזבי את זה שסטארגייזרס גם ככה, כן? הוא מדהים, בטופ 5 שלהם לדעתי
). ודווקא לDATDDO וTPSTO התרגלתי. זה לא ממש גראולים, ויש שם כל כך הרבה קטעים טובים (במיוחד בDATDDO). בווישמאסטר באמת אין שירים לא טובים
אבל עדיין, Century Child בהחלט מתעלה עליו לדעתי.

Brombit

New member
~הידחפות משעמום ומרמור כרוני~ ../images/Emo115.gif

(כי אני אגוצנטרית וחייבת תמיד לדבר על עצמי!) גם אני כמוך אוהבת את "פולחן השממה", ו"הבוהים בכוכבים" (או משהו
) משעמם אותי. לגבי "שני האחרים"- ל"פרעה שט לאוריון" התרגלתי ועכשיו הוא די מוצא חן בעיני, ולעומתו "השטן והאוקינוס העמוק והאפל" משעמם אותי. אבל גם את כמו כולם עברת בסוף ל"אדוןמשאלות"
. גם אני הכי אוהבת שם את "היא החטא שלי" ועוד שני שירים ("פואמה של ילד מת" ו"שניים לטרגדיה" אם את סקרנית), אבל יש שם גם שירים שמעצבנים ומשעממים אותי ממש, כמו שיר הנושא שלו ו"רוצחקרובימשפחה" (אחרי של"חסרכתר" כבר התרגלתי) זהו, סיימתי לחפור

Ice Queen 7

New member
למה כמעט בכל הודעה שלך את אומרת שאת נדחפת?

זה פורום, המטרה פה היא להגיב ולכתוב את דעתך איפה שאת רוצה וזו לא הידחפות

Brombit

New member
זה "מרגיש לי" כמו הידחפות... ../images/Emo115.gif

בכל ההודעות שכתבתי שאני נדחפת, פשוט כתבתי מה אני אוהבת... וברור שלא כולם אוהבים את אותם דברים, ולא כל אחד יכנס לשיחה של אחרים כדי להגיד מה יותר מוצא חן בעיניו ומה פחות... בכל מקרה אני מרגישה צורך להתנצל

אבל כולם אומרים בדיוק את אותו הדבר.

זה כבר מציק, פשוט תכתבי מה שבא לך בלי להתנצל. אלו לא שיחות פרטיות, זה פורום ציבורי ופתוח.

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifThe Pharaoh sails to Orion../images/Emo99.gif

השלמות *______* ללא כל ספק השיר הכי אוהב עלי באלבום, וגם הציטוט שתומאס הביא מהתנ"ך כ"כ אדיר D: Devil & the deep dark ocean גם שיר ממש ממש מעולה. (אני ממש מתחרט על זה שהוא היה בין הראשונים שהעפתי בחוליה החלשה שהייתי בפורום נייטוויש פעם ><")

Amir Noy

New member
בלי חפירות מיותרות.

1.Pearl Jam - Ten 2.Opeth - Blackwater Park 3.Epica - The Phantom Agony 4.Nightwish - Oceanborn 5.Within Temptation - Mother Earth אני אחסוך במילים ואגיד: פארל ג'אם - אחת הלהקות אם לא הכי גדולה שקיימת, כ"כ הרבה גאונות ומוזיקה טובה בדיסק אחד. אופת' - למי שמכיר...דיסק פשוט גאוני, מולחן בצורה מדהימה. (מומלץ גם לשמוע את Damnation) אפיקה - אלבום הגות' מטאל הכי טוב ששמעתי עד כה, פשוט אין מילים. נייטוויש - במילה אחת:אושןבורן. וות'ין - אחרי אפיקה האלבום הזה השאיר אותי עם פה פעור, פשוט גאונות. זהו P:

אזירפאל

New member
אני מסכים עם זה ש-TPA

הוא אלבום הגות' הכי טוב שיש. אמנם לא שמעתי את כל האלבומים שקיימים בז'אנר (ואני בספק אם אשמע) אבל עדיין יש לי הרגשה שאף אחד מהם לא יהיה טוב יותר. אבל למרות הכל, אני אוהב יותר את ME.

Furyhound

New member
4 קל, 5 קשה

ישר עלו לי ארבע אלבומים בצורה אינטואיטיבית. זה כל כך ברור שאלה האהובים עליי Epica - The phantom agony Within Temptation - Enter אולי הכי טוב מכולם Epica - The Divine conspiracy Wintersun - Wintersun ה5 אני מתלבט בין כמה ואני סתם אזרוק לאוויר משהו שאני לא שלם איתו אז חבל, אז הנה המתמודדים למקום 5: Nightwish - Century child אולי אפילו אפשר לקרוא לו המקום החמישי, אבל בכל זאת Draconian - Arcane rain fell After forever - After forever Estatic fear - A sombre Dance Tristania - Beyond the veil יש אלבומים שנותנים את האשלייה שבעצם כל האלבום הוא מסטרפיס בזכות קומץ שירים, כמו: Estatic fear- A sombre dance כן חוזר על עצמו אני יודע Nightwish - Century child ושוב Epica - Consign to oblivion ופשוט כי אני לא יכול לעצור את עצמי, הנה עוד אלבומים שבתור אלבומים הם מצויינים אבל לא בטופ 5: Draconian - Turning seasons within, Dark Tranquility - The Gallery Unexpect - In a flesh aquarium, SIns of thy beloved-Perpetual desolation Avril Lavigne-Under my skin, WT-The silent force, WT-Mother earth WT-The Heart of everything, Nightwish - Once, Penumbra-The last bewitchment הרבה להקות טובות לאו דווקא עשו אלבומים טובים אז לא כולן כאן... אה שיט הייתי צריך להמליץ על שירים... בעע כתבתי מלא ומחקתי, אבל אין לי כוח לחפירה, תרצו תשמעו, לא יעזור איזה שירים =אני= ממליץ

ImNOTokay1

New member
רעיון נחמד. ../images/Emo9.gif

1. My Chemical Romance - Three Cheers for Sweet Revenge זה היה ידוע בהחלט מבחינתי שזה יהיה האלבום הראשון שאני אבחר בו. MCR הם בכללי הלהקה שהכי השפיעה עליי ואפשר להגיד ששינתה אותי-אז אלבום שלהם חייב להיות ברשימה.
והאלבום שהכי התחברתי אליו,שאני הכי נהנת ממנו הוא האלבום הזה. האלבום השני. הלחן בכל השירים אגרסיבי,מעביר חוזק ועוצמה ופשוט מתאים למילים בצורה המושלמת.
בליריקה חבויות מטאפורות מדהימות וביטויים עמוקים וסוחפים. ובכללי-אני אוהבת את הקול של הסולן [ג'רארד וואי] באלבום הזה. הוא לא "נקי" מידי,וגם לא "מלוכלך" מידי. שירים מומלצים: > Helena. > Thank You For The Venom. > I Never Told You What I Do For A Living. > It's Not a Fashion Statement, It's a Deathwish. 2. Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold אוהו. מאיפה להתחיל? הלהקה הזאת פשוט מדהימה. לא שמעתי את כל האלבומים שלהם,אבל ממה ששמעתי את האלבום הזה הכי אהבתי.
אני ממש אוהבת את הקול של הסולן ואת יכולות השירה שלו. הסולואים בכל שיר ושיר פשוט מעולים. הליריקה לא "מרוחה" מידי,אך עדיין סוחפת ומרגשת.
יש באלבום הזה שירים אגרסיביים יותר,ושירים אגרסיביים פחות. כל שיר חזק בצורה שונה ומשונה מהשיר הקודם לו. שירים מומלצים: > Afterlife. > Critical Acclaim. > Scream. > Dear God. 3. Within Temptation - The Silent Force באמת יש צורך להסביר?
מבין כל האלבומים שלהם,האלבום הזה הכי משך אותי. אין שיר ממנו שאני לא אוהבת. ולאלבום הזה אני הכי נהנת להקשיב. אני מוצאת שהשירים שונים זה מזה,ולכן לא משעמם להקשיב לאלבום במלואו. יכולת השירה של שארון מדהימה אותי כל פעם מחדש. בכל שיר אני מתפלאה עד כמה מצמררת וסוחפת היא יכולה להיות.
הלחנים של השירים מעולים,הליריקה מעולה,והביצועים של שארון מעולים,ומכאן שהאלבום הזה פשוט מעולה.
השירים שאני אישית הכי אוהבת מהאלבום הם: > See Who I Am. > Memories. > Stand My Ground. > Jillian. 4. Three Days Grace - One-X על הפעם הראשונה שהקשבתי לאלבום הזה התמכרתי. גם לאלבום הזה-התחברתי בעקבות הליריקה המרגשת,הלחנים הקיצביים והקול של הסולן. למרות שיש שירים שקצת דומים אחד לשני,עדיין קשה לאבד עניין ולהשתעמם. שירים מומלצים: > Animal I Have Become. > Never Too Late. > Let It Die. > Time of Dying. 5. Linkin Park - Hybrid Theory האלבום והלהקה שפתחה לי את השער למוזיקת רוק.
אני נהנת מעיקר ממוזיקה אגריסיבית וקיצבית-וזה מה שיש באלבום הזה. הצרחות של צ'סטר [הסולן] בעיני מעולות ובהחלט מוסיפות לשירים. הקול שלו מדהים ומשתלב עם הלחן בצורה נפלאה.
מה גם שאת השירים מהאלבום הזה הם מבצעים הכי טוב בלייב לדעתי.
שירים מומלצים: > Pushing Me Away. > In The End. > By Myself. > Crawling. > Runaway. > With You. אלבומים שממש התלבטתי אם לשים או לא: Breaking Benjamin - Phobia The Used - Lies For The Liars Iron Maiden - Powerslave Evanescence - Fallen System Of A Down - Hypnotize Children Of Bodom - Are You Dead Yet? ובטוח יש עוד.

Ice Queen 7

New member
Never Too Late ../images/Emo99.gif In The End ../images/Emo99.gif

וTSF
אבל זה מובן מאליו ולא נחוץ פה
איפה MOTHER EARTH

ImNOTokay1

New member
אל תזכירי לי ;; את יודעת איזו התלבטות הייתה

לי עם ME?! |יורהלעצמיבראש| הסיבה שבחרתי בסוף ב-TSF ולא ב-ME היא בגלל שמספר השירים שאני אוהבת ב-TSF עולה על מספר השירים שאני אוהבת ב-ME.

שלילילילילילי

אמממ אני לא אכניס לפה את ווית'ין כי....אתם יודעים...שME זה זה P: EPICA The Phantom Agony: (האלבום שהכניס אותי לעולם המטאל!) השירה הגבוה של סימון והקולות של מארק מדהימים אותי מחדש עם המוזיקה המדהימה!: אין שיר מסויים אני אוהבת שם את הכל. Avantasia - The Metal Opera 1-2 נגיד שזה אלבום אחד P: פרוייקט מדהים!עם קולות מדהימים! שירים אהובים: Sign Of The Cross The Tower The Seven Angels Serpents In Paradise The Glory Of Rome Opeth-Blackwater Park הקול של מיקאל פשוט מדהים הגראולים והשירה הנקייה שלא נדבר על המוזיקה@!$!@!! שירים: Bleak The Drapery Falls The Leper Affinity Dimmu Borgir-Puritanical Euphoric Misanthropia משם שמעתי את לראשונה את דימו הראשון היה Puritania אלבום קטלני אני פשוט אוהבת את זה.... עוד כמה שירים אהובים: The Maelstrom Mephisto Absolute Sole Right Kings of the Carnival Creation Sonata Arctica - Reckoning Night כל שיר ששם הוא מדהים! הקול המוזיקה פשוט אין לי מה להוסיף! יש עוד כמה שאני חייבת אבל לא אכתוב ): P:

למעלה