אז תגידו

Fairywitch

New member
שכחתי לציין שירים מומלצים../images/Emo2.gif אז הנה:

עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט יותר טוב כלום בחולצת פסים הכוס הכחולה גבירותיי ורבותיי: משינה רכבת לילה לקהיר אהובתי בדרך אל הים בלדה לסוכן כפול Jefferson Airplane - Surrealistic Pillow White Rabbit
Somebody to Love Today Comin' Back to Me Within Temptation - Mother Earth Mother Earth Ice Queen Dark Wings The Promise HAIR - Original soundtrack recording Aquarius I Got Life Hair Let the sunshine in

עברי../images/Emo99.gif

(בפעם השניה כי המחשב/אקספלורר שלי מפגר ויש לו נטייה לחזור עמוד אחורה בזמן שאני כותבת הודעות בפורומים
) אני לא מכירה את כל השירים בדיסק הזה אבל אני אוהבת את מה שאני מכירה D: אין לי מושג על מה זה שיער
חסך תרבותי P:

Fairywitch

New member
שיער- על חבורת היפים בניו יורק, שנת 1968,

אהבה, סמים ורוקנ'רול, בשיא המאבק נגד מלחמת וייטנאם.

bachner1

New member
דווקא את אושנבורן?

חשבתי שלא תאהבי אותו. יש שם שירים אפלים ואגרסיבים כמו Devil and the Deep Dark Ocean וThe Pharaoh sails to Orion, ושירים מהירים כמו סקרמנט אוב ווילדרנס וסטארגייזרס שאמרת שאת לא אוהבת את הסגנון, בקיצור... הופתעתי (לטובה, כן?).

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gifהאמת שאת "סקרמנט" אני אוהבת, ו"סטרגייזרס"

הוא נסבל ולא יותר, למרות שאני לא מתה על הסגנון באמת. את שני האחרים שציינת אני ממש שונאת
קל לי להתכחש לקיומם, כי יש לי את האלבום בקבצים כרגע, אז פשוט מחקתי אותם
הם נוראיים. ב נוסף- כמו שחשבתי שאתחרט ואשנה דברים- זה בדיוק מה שקורה. אם הייתי עונה על השאלון היום- הייתי בוחרת בווישמאסטר כנראה. שם אני אוהבת את רוב השירים, או לפחות יש פחות שירים שאני לא סובלת, ויש את "היא החטא שלי" האהוב עליי מכולם

אזירפאל

New member
אבלאבלאבל

מה עם Century Child? בכל דיבורייך על נאכטוויש שקראתי לא הזכרת את האלבום הכי טוב שלהם.

אזירפאל

New member
אז למה את מחכה? ../images/Emo3.gif

אל תבזבזי את הזמן על חרטא (סורי
) כמו אושנבורן.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif

אושנבורן הוא היחיד בינתיים שלא אהבתי בכלל. רק קצת את SS וגת'סמיין ומהם נמאס לי די מהר

Fairywitch

New member
גם את ONCE בכלל עדיין אין לי...

אבל בכל אופן, הוספתי את "ילד המאה" ל-MP4 שלי, אז אקשיב לו בדרך לעבודה, או כשאני מטיילת עם בוני

Brombit

New member
זה הכלב? ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

ואני כבר מחכה לתגובותייך העתידיות על Once

Fairywitch

New member
כן, זה בוני../images/Emo26.gif

ובינתיים שמעתי פעמיים ברצף את "ילד המאה". כ"כ צדקתם לגביו
במיוחד התאהבתי ב-Ocean Soul
איזה שיר אלוהי, שככה יהיה לי טוב

bachner1

New member
../images/Emo99.gif

Ocean Soul שיר טוב
והוא עוד אחד הפחות טובים לדעתי באלבום. האהובים עליי הם Beauty of the Beast, Bless the Child, Ever Dream ו- Dead to the World. מקווה שתאהבי את Once

Fairywitch

New member
האלבום הפך רשמית להכי אהוב עליי../images/Emo23.gif

אין שם אפילו שיר אחד שאני לא אוהבת. עדיין מחכה שיהיה לי את ONCE כדי לשמוע גם אותו. בינתיים חורשת גם את הלאבום של טאריה

bachner1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את אוהבת אפילו את Slaying the Dreamer? הפתעת אותי
וואנס גם מצוין, אבל אין על CC
ואני לא ממש התלהבתי מהאלבום של טאריה... איזה שירים את אוהבת? השירים היחידים ששמעתי שנשמעו טוב היו Sing For Me, וחלק מסוים בBoy and the Ghost...

Fairywitch

New member
הבנתי שיש לה עוד אלבום../images/Emo2.gifמעבירים לי

ברגעים אלה קבצים משם במסן. משהו עם שם ארוך בתאילנדית שמצאתי בויקי- Henkäys Ikuisuudesta השירים שאני אוהבת במיוחד מהאלבום של טאריה הם בערך כולם
אבל במיוחד: I walk alone Die alive Damned and Divine למען האמת יש רק שיר אחד שלא אהבתי- Ciaran's well. כל השאר-
אין לי Slaying the Dreamer
יש מצב שמחקתי את הקובץ כששמתי על SHUFFLE ושמעתי שהוא גרוע, סורי
יש שם גראולינג? אם כן אז בטוח מחקתי

bachner1

New member
וואו, היא ממהרת אם זה נכון...

האלבום שלה יצא לפני כמה חודשים
טוב אולי אני אתן עוד נסיון לאלבום הזה... ובSTD אין ממש גראולים... אין באף שיר של NW משהו שבאמת נחשב לגראולים. בסוף השיר יש......... "נביחות" כאלה... אבל אני תמיד אהבתי את הקטע הזה בגלל קטעי האופרה שיש בין ה"נביחות". מה שכן... שאר השיר טיפה משעמם אותי.

Fairywitch

New member
לפי ויקיפדיה זה נכון../images/Emo9.gif

כפרעליה
אני מאמינה שהיא תצליח לא פחות גם לבד. ואני מקווה שהיא תבוא לארץ
|מתפללת|

Henkäys Ikuisuudesta זה אלבום חגמולד שהי

הוציאה ב2006. יש בו שירי חגמולד שכאלה באנגלית, פינית וספרדית.
מיי ווינטר סטורם יצא לא מזמן. הוא ממש יפה. ^^

למעלה