אז תגידו

זה קשה מדי../images/Emo69.gif

יש כל כך הרבה להקות שאני אוהב, ככה שאני צריך לחשוב על זה עוד הרבה

Learn To Fly

New member
אני

בדר"כ האלבומים הכי אהובים עליי הם לאו דווקא של הלהקות והז'אנרים שאני הכי אוהבת 1 - Epica - The Phantom Agony 2- Epica - The Divne Conspiracy אני בטוחה שאני לא צריכה לפרט על ה2 שלמעלה^^ 3 - AYREON - The Human Equation עזבו את זה שArjen ממש מוכשר - האלבום הזה ממש מעולה, כל שיר ושיר. האלבום מדבר על מישהו שעובר תאונת דרכים ונכנס לתרדמת, הוא מתעורר ומוצא את עצמו בסוג של חלום ושם הוא צריך להתמודד עם הרגשות שלו ולעקוב אחרי הזכרונות שלו שמובילים אותו לתאונת הדרכים. בשביל לצאת מהמצב הזה הוא צריך להתמודד עם הטעויות של העבר ולתקן אותן. כמה שירים אהובים במיוחד: Day Sixteen: Loser Day Three: Pain Day Eight: School Day Eleven: Love Day Twelve: Trauma 4 - Air - The Virgin Suicides הז'אנר של אייר הוא די אלקטרוני, אבל האלבום הזה טוב ואין מה לעשות
. אני ממש אוהבת סאונדטראקים של סרטים, זה סאונדטראק מעולה. אני בטוחה ששמעתם עליו ועל הסרט - הוא אשכרה מצליח לעשות את האווירה המדכאת הזאת בסרט וגם כשרק מקשיבים, זה מצליח להעביר את אותה תחושה. שירים מומלצים: Playground Love Afternoon Sister Bathroom Girl Dirty Trip 5 - Tenacious D - The Pick Of Destiny האלבום הזה תמיד עושה לי שמח:) Dude, I Totally Miss You Master Exploder The Metal Beelzeboss (The Final Showdown) גם אני התלבטתי אם להכניס את הסאונדטראק של "הבוגר" (Simon & Garfunkel - Sounds of Silence) Doves - Lost Souls ואת הסאונדטראק של שיקאגוD:

אזירפאל

New member
תוכלי בכל זאת לפרט?

על The Divine Conspiracy, הכוונה.
עד היום רק כתבתי כמה הוא גרוע ואתם אמרתם שלא, אבל לא הסברתם את עצמכם, אז יאללה - מה טוב באלבום הכל כך רע הזה?

|הפקצ| טופ 5. ../images/Emo152.gif |ספקצ|

mother earth- within temptation [הידועים כ- "שארון ציצים *_______*" ] באמת, אין צורך לפרט. יצירת מופת במלואה
שירים מומלצים- קייג'ד, דה פרומיס, דסיבר אוף פולס, ביטרסויט. oceanborn- nightwish [רוב מעריציהם של הלהקה בארץ אימואים כמובן, שכל היום רק בוכים בפורום הלהקה] האלבום האהוב עלי של נייטוויש, שבו לדעתי הקול של טאריה נשמע הכי טוב מכל האלבומים של נייטוויש, ומגיע לגבהים חדשים [סטארגייזרס] ומדהימים. שירים מומלצים- גת'סמיין וסליפינג סאן האגדי. origin of symmetry - muse [הידועים כ- מוווווווז, מוזה, מוס.
] האלבום השני של להקת הרוק האלטרנטיבי המהימה- מיוז. יותר ממריץ מכל אלבום אחר שלהם, יותר אלקטרוני מכל אלבום אחר שלהם ורוקיסטי יותר מכל אלבום אחר שלהם. פשוט, אלבום מדהים. [מומלץ לשים ברקע תוך כדי סידור חדר, שטיפת כלים, או ספונג'ה] שירים מומלצים- new born המדהים, citizen erased, micro cuts
three cheers for sweet revenge - my chemical romance [הידועים כ- "אומג'רארד תעשה לי ילד" או "האימואים מוויל קרי און וויל קרי און" ] הלהקה שוודאי רובכם לא ככ מחבבים, MCR, באלבום השני [והטוב ביותר, לדעתי] שלהם. האלבום ממש מעודד במצבים של כעס, של פריקת עצבים וכד', אוליי בגלל שהקונספט שלו, הוא ה'נקמה המתוקה' בכל אותם אלה שדואגים לנו לקקי יום.
אלבום בהחלט מדהים, עם 3 קליפים מדהימים, וכל שיר בו, אחד אחד, מדהים ביופיו, החל מהליריקה ועד לעיבוד האחרון. שירים מומלצים- helena, to the end, thank you for the venom, i never told you what i do for a living [או בקצרה, INTYWIDFAL
] distorted- memorial לדעתי, האלבום הטוב ביותר של להקת המטאל הישראלית, דיסטורטד.
עם הקול הייחודי והמדהים של מירי, בשילוב הדיסטורשן והגאולינג. שוב, יצירת מופת. שירים מומלצים - in your light, memorial, somtimes, hesped אלבומים נוספים- black holes& revelations - muse שירים מומלצים - take a bow, supermassive black hole, map of a problematoque, knights of cydonia absolution - muse שירים מומלצים- apocalypse please, stokholm syndrom, hysteria, the small print lacuna coil - comalies שירים מומלצים- angel's punishment, comalies, swampes, heaven's a lie, unspoken epica- the divine conspiracy שירים מומלצים- chasing athe dragon, the obsessuve devotion, beyond belief

Euterpe

New member
בו. :X אתם מה זה לא רוצים לראות ת'רשימה שלי.

היא מוזרה ומגוונת שחבל לכם על הזמן.
חוצמזה, לוקח לי המון זמן לחשוב על חמישה אלבומים (!) בלבד. אבל אחשוב על זה. היה נחמד לקרא את שלכם ואני חושבת שאפילו אקח לתשומת ליבי כמה מההמלצות.

אוקיי..

אחרי מחשבה מרובה אני חושבת שהחלטתי.. 1. Sonata Arctica - Reckoning Night לקח לי הרבה זמן להחליט איזה אלבום של סונטה לשים פה ובסוף בחרתי באלבום הרביעי שלהם משום שיש בו הרבה שירים שאני אוהבת במיוחד של סונטה.. האלבום הדי קצת שונה מהקודמים לו בכך שהוא קצת יותר מתוחכם מהם והוא מכיל סגנונות שלא היו בסונטה קודם. השירים שאני אוהבת במיוחד הם Blinded No More, וכמובן השילוש הקדוש Wildfire - White Pearl Black Oceans - Shamandalie. 2. Epica - The Divine Conspiracy למרות שיש שיגידו שזהו האלום הכי פחות טוב שלהם, אני דווקא חושבת שהוא לא נופל מהקודמים ואפילו עולה על CTO. טוב מה עוד אפשר לומר.. זה אפיקה. סימון ומארק
נשמעים מדהים כרגיל ויש אחלה שירים
המומלצים שלי הם Chasing The Dragon, Living A Lie וFools Of Damnation. 3. Within Temptation - Enter טוב למען האמת אני הכרתי את הלבום לעומק רק לפני חודשיים.. תמיד ידעתי שצריך להקשיב לו ברצינות בשביל להבין את הגאונות שלו ואף פעם לא היה לי כוח
ללא ספק האלבום הכי טוב שיצא להם! מומלצים- Enter, Deep Within, Candles וGrace. 4. Evergrey - In Search of Truth אלבום מעולה של להקה גאונית משוודיה. אין לי מושג איך להגדיר אותה (פרוגרסיב?). כל שיר ושיר סוחף וממכר ולכל מי שלא מכיר כדאי לו! אגב הם הופיעו בארץ בדצמבר ואני לא הלכתי
בגלל הסיבה המפגרת שלא ממש הכרתי אותם ~דיליי נצחי~ בכל מקרה שירים מומלצים- כולם! אבל בעיקר Watching the Skies, The Encounter, Mark of the Triangle וDifferent Worlds. 5. Distorted - Memorial למרות שאני מכירה את הלהקה בערך שבועיים
לא יכלתי שלא להכניס אותם לרשימה. לפי דעתי להקת המטאל הישראלית הטובה ביותר (כן, יותר מאורפנד לנד
) וברגע ששמעתי אותם לראשונה (תודה לחלי על ההמלצה
) פשוט לא הפסקתי. שירים מומלצים - Redemption, Sometimes וIllusive. אלבומים שכמעט נכנסו: Blind Guardian - Imagination From The Other Side Dream Theater - Images And Words Edguy - Mandrake Kamelot - The Black Halo זה לא שאני אוהבת אותם פחות
אני פשוט אוהבת את האחרים יותר

Learn To Fly

New member
ווואאא איזה כיף

באמת אהבת אותםD: אני חייבת להראות למירי את מה שכתבת
אם אני אמכור יותר מ15 כרטיסים אני אקבל חולצה של REDEMTION (מה שלא יקרה
)

איזה מגניב שאת מכירה אותם!

אני מקווה שתצליחי למכור יותר מ15 כרסיסים... כמה נשאר לך?

bachner1

New member
Reckoning Night../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אין שם אפילו שיר אחד לא טוב! פעם ניסיתי (בתיאוריה) להחליט מה יהיה השיר שאני אעיף ראשון ממנו במשחק חוליה חלשה, ופשוט לא הצלחתי להחליט! כל פעם שהחלטתי על שיר ראיתי שהוא טוב מדי... (עזבו את שבסוף החלטתי... בלב כבד על Ain't Your Fairytail) ואגב סונטה- באמת התרגלתי כמו שאמרת לSilence, ועכשיו אני חושב שהוא אלבום טוב כמעט כמו RN ואקליפטיקה. ואגב (שוב), הכרתי השבוע את The Phantom Agony של אפיקה לראשונה (וגם את אפיקה לראשונה), ולמרות הגראולים- אני ממש אוהב אותו
Sensorium, Facade of Reality, CFTM
ואני עוד לא מכיר את Run For a fall וTPA... לא הצלחתי להעלות את RFAF על הנגן, ולא הצלחתי להוריד בכלל את TPA.

Amir Noy

New member
Ain't your fairytale שיר מעולה ><"

הוא השני הכי אהוב עלי באלבום (כמובן אחרי Misplaced) הוא שיר ממש ממש טוב ><"

Brombit

New member
x3../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif

(פעם שניה שאני עושה בדיוק את הכותרת הזאת
) Cry for the Moon
Facade of Reality
Sensorium
בדיוק השלושה האהובים עלי