טוב, מנסה לבחור (קשה לי../images/Emo7.gif)
אבל אין לי זמן לפרט כרגע כי אני בעבודה, אז שמתי לינקים לפירוטים
תיכף תראו כמה אקלקטית (או לקטנית) אני מבחינה מוסיקלית (למרות שלאחרונה אני שומעת רק רוק גות'י ומטאל, אבל אני אוהבת הכל כמעט, כולל קלאסית ואירוויזיונים...)
עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט אני מתה על עברי
ובדיסק הזה נמצאים רוב השירים שלו שהם הכי אהובים עליי.
גבירותיי ורבותיי: משינה (פירוט בקישור). גדלתי על האלבום הזה. הוא יצא כשהייתי בכיתה ז', ואני וידיד שלי היינו שמים את התקליט בפטיפון (!!!) וחורשים אותו במשך שעות. השירים הכי אהובים עליי של "משינה" הם מהתקליט הזה
Jefferson Airplane - Surrealistic Pillow הלהקה הכי אהובה עליי אחרי ווית'ין. להקה היפית שכזו משנות ה-60, שניגנה מוסיקה פסיכדלית אמיתית (לא הדרעק הטרנסי שמוגדר ככה בימינו), והיה לי ממש ממש קשה לבחור באלבום אחד לשה. רציתי להתחכם ולרשום "הדיסקוגרפיה"
בחרתי באלבום הזה כי הוא הראשון שלהם ששמעתי, וכך נחשפתי ללהקה המדהימה הזו
הם הופיעו גם בפסטיבל מונטריי, אני לא בטוחה שגם בוודסטוק...
Within Temptation - Mother Earth היה לי קשה כ"כ לבחור בין זה לבין TSF
ממש התייסרתי... אבל זה האלבום הראשון ששמעתי (ושוב- כך נחשפתי אליהם), ושם נמצא השיר הכי אהוב עליי
ואני לא חושבת שנדרש כאן פירוט, נכון?
HAIR - Original soundtrack recording המחזמר "שיער" מייצג את האני האמיתי שלי, את כל מה שהאמנתי בו מגיל 15 ושיצר את מי שאני כיום, כולל העובדה שאני צמחונית, פעילה ב"גרינפיס" ותומכת לגליזציה של עלה ירוק
את הסרט ואת פסקול הסרט חרשתי כ"כ הרבה פעמים בתקופת התיכון- שנאלצתי לקנות כמה עותקים. יש לי אוסף ענק של כל מה שקשור למחזמר הזה (פוסטרים, אלבומים, שירים בשפות שונות ומשונות, ועוד ועוד), וצפיתי בו גם בעברית בשנת 1991, בהשתתפות נתי רביץ, אייל בוחבוט, דורון אורן ואחרים
בקיצור- מכורה! אלבומים שנאלצתי לוותר עליהם בכאב לב של ממש ברשימה הזאת (וייתכן שבעוד חודש הייתי בוחרת אחרת, זה ממש קשה ומשתנה לפי מצברוח...): Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band Woodstock - The album Joan Baez - From Every Stage Nightwish - Oceanborn Epica - Consign to oblivion אהוד בנאי - ממשיך לנסוע