שלי ../images/Emo70.gif
1. Fallen-Evanescence. אין מה להגיד
.. אחד האלבומים הטובים ביותר במאה הזאת. כל שיר משהו מיוחד.. אמיתי.. נוגע.. מה עוד אפשר לבקש. אני מוריד את הכובע בפני אוונסנס.. שעל האלבום הרציני הראש יש הצלחה כל כך גדולה. שירים בולטים: Tourniquet
Hello
Imaginary בקיצור הכל חח 2. Within Temptation-Enter
יש משהו בכלל להגיד.. להוסיף!! התחלה מצליחה מדהימה מטריפה!! מה שיפה באלבום הוא שהכל שם מחוספס (בגלל בעיות תקציב
) ובגלל זה מגלים עוד ועוד שכבות בשיר אחרי כמה שמיעות ולא נמאס לך ממנו אחרי שמיעה אחת. הליריקה שם מורכבת יפה ושווה חשיבה וניתוח. כל השירים בו באמת מכניסים אותנו לאווירה של כניסה לעומק וית'ין טמפטיישן ומכינה אותנו לכל היצירות הבאות (מאת'ר ארת' וכו). שירים מומלצים: Enter, POL,restless,blooded,grace. 3. Nightwish-Century child האלבום מיוחד במינו ובאמת מושקע.. אממ קשה לי קצת להסביר את הבחירה אולי בגלל ביוטי אוף דה ביסט ואבר דרים. 4. Within temptation-The Heart of everything היה חשוב לי להכניס אותו.. הוא אלבום פשוט מושלם מבחינתי. הוא ממש מושקע.. השירים מיוחדים וממש לא דומים אחד לשני ונוגע. מבחינתי הוא האלבום הכי טוב של וית'ין מיד אחרי אנטר. וית'ין ממשיכים כמסורת עם אלבום שאי אפשר לפספס על המדף גם בגלל התמונה וגם בגלל השירים. האלבום הזה הנפיק לנו קליפ מדהים לאול איי ניד וכמובן שירים בלתי נשכים שמתעלים אפילו על מאת'ר ארת' כמו :דה קרוס OSH ו-HOS. 5. Delain-Lucidity אלבום ממכר במיוחד המכיל שירים מאוד יפים ומושכים תשומת לב.. במיוחד שכוכבים כמו שארון שלנו ומרקו שרים שם. האלבום הוא אלבום ברמה מאוד גבוה יחסית לאלבום ראשון ואני כבר מחכה לשמוע אותם בלי כל הכוכבים באלבום נוסף. שירים מומלצים: Silhouette of a Dancer sleepwalkers dream Shattered
1. Fallen-Evanescence. אין מה להגיד