אז תגידו

Jilian

New member
שלי ../images/Emo70.gif

1. Fallen-Evanescence. אין מה להגיד
.. אחד האלבומים הטובים ביותר במאה הזאת. כל שיר משהו מיוחד.. אמיתי.. נוגע.. מה עוד אפשר לבקש. אני מוריד את הכובע בפני אוונסנס.. שעל האלבום הרציני הראש יש הצלחה כל כך גדולה. שירים בולטים: Tourniquet
Hello
Imaginary בקיצור הכל חח 2. Within Temptation-Enter
יש משהו בכלל להגיד.. להוסיף!! התחלה מצליחה מדהימה מטריפה!! מה שיפה באלבום הוא שהכל שם מחוספס (בגלל בעיות תקציב
) ובגלל זה מגלים עוד ועוד שכבות בשיר אחרי כמה שמיעות ולא נמאס לך ממנו אחרי שמיעה אחת. הליריקה שם מורכבת יפה ושווה חשיבה וניתוח. כל השירים בו באמת מכניסים אותנו לאווירה של כניסה לעומק וית'ין טמפטיישן ומכינה אותנו לכל היצירות הבאות (מאת'ר ארת' וכו). שירים מומלצים: Enter, POL,restless,blooded,grace. 3. Nightwish-Century child האלבום מיוחד במינו ובאמת מושקע.. אממ קשה לי קצת להסביר את הבחירה אולי בגלל ביוטי אוף דה ביסט ואבר דרים. 4. Within temptation-The Heart of everything היה חשוב לי להכניס אותו.. הוא אלבום פשוט מושלם מבחינתי. הוא ממש מושקע.. השירים מיוחדים וממש לא דומים אחד לשני ונוגע. מבחינתי הוא האלבום הכי טוב של וית'ין מיד אחרי אנטר. וית'ין ממשיכים כמסורת עם אלבום שאי אפשר לפספס על המדף גם בגלל התמונה וגם בגלל השירים. האלבום הזה הנפיק לנו קליפ מדהים לאול איי ניד וכמובן שירים בלתי נשכים שמתעלים אפילו על מאת'ר ארת' כמו :דה קרוס OSH ו-HOS. 5. Delain-Lucidity אלבום ממכר במיוחד המכיל שירים מאוד יפים ומושכים תשומת לב.. במיוחד שכוכבים כמו שארון שלנו ומרקו שרים שם. האלבום הוא אלבום ברמה מאוד גבוה יחסית לאלבום ראשון ואני כבר מחכה לשמוע אותם בלי כל הכוכבים באלבום נוסף. שירים מומלצים: Silhouette of a Dancer sleepwalkers dream Shattered

אזירפאל

New member
מצחיק שמצד אחד אתה אוהב מאוד את אנטר

ומצד שני קורא ל-THOE אלבום מושלם.

ZuLi90

New member
החמישייה שלי ../images/Emo99.gif

Radiohead - OK Computer ראו ערך: אזירפאל. סתם. אין לי הרבה מה להוסיף. אלבום מדהים עם שירים כמו Karma Police , Climbing Up The Walls. בקיצור , לא סתם אחד האלבומים הכי טובים איכותיים מוצלחים ומשפיעים של שנות ה-90. Within Temptation - Mother Earth מה להוסיף?
אחלה אלבום לא יותר מזה, IPH
The Dresden Dolls -The Dresden Dolls זה פשוט עוול שלהקה כזאת לא מוכרת ופופולארית ברמות שמגיעות לה!... , להקה (אגב הלהקה היא בעצם בן ובת בלבד כשאר הבן על התופים והבת על פסנתר ושירה) מצוינת סאונד ייחודי , טקסטים מחאתיים. שירים מומלצים: תתחילו עם המפורסמים Coin Operated Boy , Girl Anachronism ותמשיכו ל: Missed ME , Half Jack , Good Day ואז בעצם הכל ^^ :) Deep Purple - Machine Head הלהקה הכי טובה בעולם. לדעתי. אין דברים כאלה פשוט.... הכל מהשיר המוכר סמוק און דה ווטר ועד לשיר האהוב עליי ביותר Lazy ... חובה! Damien Rice - O עוד אמן מושלם שלא יודע עד כמה מכירים אותו פה... מוכשר ברמות מטורפות... מומלץ לשמוע: 9 Crimes , I remember , Canonnball אלבומים נוספים: The Doors - Waiting For The Sun קצת כבוד ללהקת הדלתות!...People Are Strange שיר שהוא עוד מהילדות שלי!!... אחד האלבומים והלהקה אחת מהגדולות בעולם :) היהודים - מציאות נפרדת היהודים.... הדבר הכי חצוף שיש... במילים אחרות מוזיקה ישראלית כמו שצריכה להיות :).. , לא צריך לפרט .... ההופעות שלהם מהטובות הייתי כבר בשתיים והשלישית בבומבמלה בע"ה.. Bjork - Vespertine בירק אחת מהיוצרות... צריך להיות בן אדם מוזר כדי לאהוב את המוזיקה... אז אני חושב שכולכם מתאימים :p... Stone Temple PIlots - Thank You אוסף של מיטב השירים של הלהקה... הם עשו תאוסף כשהם התפרקו :( להקה ענקית ... , מומלץ לשמוע את plush שלהם... ו... זהו :)

ZuLi90

New member
:O... , לא הוספתי את קרן פלס ב"נוספים"

לקחת בחשבון!! :p

אזירפאל

New member
ביורק ../images/Emo99.gif

והצלחת לסקרן אותי לגבי הדרזדן דולס. אני אבדוק את המייספייס שלהם מתישהו... ואני עד היום לא הבנתי, דמיאן רייס - זמר או להקה?

ZuLi90

New member
סולן , גיטריסט ופסנתרן... אחד מההאומנים באמת!

ולגבי דרסדן דולס הם להקה מדהימה ... קצת הזויה משו בשמיעות ראשונות אבל אתה בתור אחד שמבין במוזיקה יחסית אמור לאהוב אותם :)...

ZuLi90

New member
אה ושכחתי את ריאנה :)

Good Girls Go Bad דיסק איכותי ... שירים אחד אחד ועם הלהיט Umbrella שלא נחפר לטעמי מספיק וזה עוול שלא מכירים אותו :) סתם משעמם לי :p

../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה ששכחתי ממנו! הוא עובר ישר למקום ראשון ביחד עם החדש של בריטני

Blade Of Fire

New member
שאלה יפה... אוקיי...

אז בראש ובראשונה:eek:rphaned land-Mabool יצירת המופת של להקת האורינטאל הזאת שאני לא חושב שקיים מטאליסט בארץ שלא שמע עליה. אני לא חושב שאפשר להדגיש שיר אחד משם כי האלבום כולו הוא כמו סימפוניה שנמשכת ורק במקרה מוחלט שניים מהשירים בו נבחרו לקליפים. הדיסק עצמו, אם לא היה ברור, מספר את סיפור המבול של נוח מסדום ועמורה ועד שליחת היונה. הבא:nightwish-wishmaster האלבום הכי טוב של נייטוויש לדעתם של הרבה מאוד אנשים-כל שיר בו נותן בראש, שיוויון טוב בין הקלאסי למטאל, בין הרגוע להאד באנגינג... פשוט אלבום טוב. שיר הנושא של האלבום הוא המומלץ שם מבחינתי. avantasia-the opera metal, part 1 עוד יצירת מופת מבית היוצר של הסולן הכי טוב באירופה--טוביאס סאמט, הגאון שמאחורי אדגאי. הלהקה היא לא בדיוק להקה, אלא פרויקט שמכיל המון המון זמרי ונגני פאוור מכל רחבי אירופה. עוד דיסק-סיפור, ובין השאר אפשר למצוא שם לכמה שורות את שרון היקרה שלנו (ולמרבה ההפתעה-הקול שלה הוא לא הכי גבוה שם). באותה הנימה: edguy-Hellfire Club שירי פאוור מצוינים לפי הספר כשכל אחד מהם מתעלה על האחר... אלבום מצוין לכל מיש רוצה להתחיל לשמוע פאוור אבל אין לו כוח לסיפורים על קוסמים ואלפים שמתרוצצים ומצילים את כל העולם. שיר מומלץ-navigator ואחרון חביב: Megadeth - Countdown To Extinction אני לא באמת צריך להרחיב על להקת הספיד מטאל הענקית הזאת, הישר מבית היוצר של דייב מאסטיין יוצא מטאליקה. אלבום מעולה שלא נותן לך לנוח לרגע ויצר את מיטב הלהיטים של הלהקה כמו סימפוני אוף דסטרקשן, סקין או מיי טית' וכמובן קאונטדאון טו אקסטינקשן. שיר מומלץ-simphny of destruction האגדי. תראו, לא סתם אין שם אלבומים של וויד'ין. אני מת על הלהקה הזאת אבל כדי שהיא תכנס לטופ פייב שלי היא צריכה לעשות הרבה יותר

Brombit

New member
~אני חייבת להידחף~... ../images/Emo115.gif

Wishmaster הוא דוקא השיר שאני הכי לא אוהבת באלבום שלו
(וזה גם האלבום שאני הכי פחות אוהבת של הלהקה שלו
)

Blade Of Fire

New member
בעיה שלך../images/Emo3.gif

הסטטיסטיקה מוכיחה שזה האלבום הכי טוב שלהם... וכל אחד עם ההעדפות שלו... כאילו, אני רואה את הטופ פייב שלך ואני רואה שאת לא אוהבת שירים ש"נותנים בראש" אלא מעדיפה את הצד הרך יותר של המטאל\רוק, ולכן רוב הרשימה שלי בטח לא מדברת אליך

Brombit

New member
סטטיסטיקה לא מוכיחה כלום ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

וזה לא עניין של "נותנים בראש" או לא... שירים יכולים להיות יפים או לא יפים בעיני בלי קשר ל"כבדות" שלהם... אני רק לא אוהבת כל מיני צעקות למיניהן, שלרוב נשמעות לי סתמיות. (ולכן זה שאני לא אוהב את הרשימה שלך זה בלי קשר לכבדות...) ואני אשתמש גם לזה בדוגמה של נייטוויש: בהתחלה ממש השתעממתי מ-Wish I Had An Angel ועכשיו אני אוהבת אותו (מספיק נותן בראש בשבילך?
). את Wishmaster אני עד היום לא אוהבת... ויש לי עוד דוגמה מהם! (
) אני אוהבת את Gethsemane הרבה יותר מאת Swanheart. מספיק מבהיר את הנקודה?
חפרתי

Amir Noy

New member
את מעדיפה את WIHAA על ווישמאסטר?

וואי וואי וואי... WIHAA שיר מעפאן =_=" פישמאסטר הרבה יותר בנוי טוב, מעבר לזה שהשירה של טאריה באה יותר לידי ביטוי בו.

Brombit

New member
......... ../images/Emo115.gif

אני מסכימה ש"פישמאסטר" יותר... מגוון בוא נגיד, אבל כל החלקים שלו נשמעים לי כאילו הם נכתבו מתוך שעמום עמוק... WIHAA בהחלט פשוט מאוד ואפילו די בנאלי, אבל אחרי כמה זמן ה'פרינציפ' הקטן שלו מצא חן בעיני, מה שלא קרה לי עם WM...

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifavantasia-the opera metal, part 1

שמעת את לוסט אין ספייס? מומלץ ביותר P: וגם שארון שרה את פרוואל עם טוביאס *____________*

Blade Of Fire

New member
שמעתי את כל דה סקיירקרואו...

אחלה אלבום, אליס קופר בטרק 7 נותן את אחת מהופעות האורח הטובות שלו...

למעלה