אז... עובד או לא עובד?

בד"כ אני מתה על הג'ינס שלהם

ויש הודעות עבר שלי שמעידות על כך
אבל השנה הקולקציה לא לטעמי. הם הלכו על גזרה עם קימוטים באיזור הירכיים, שאני לא סובלת, ובג'ינסים הבודדים שאין בהם את הקימוטים - יש דהייה מכוונת באיזור הזה. וזה לא יפה בעיניי.

SimplyMe1

New member
אני גם לא מתה על הקימוטים

אבל יש להם ג'ינסים גם בלי, צריך פשוט לחפש כאלו(וגם בלי דהייה בירכיים\ישבן, גם את אלו אני לא אוהבת במיוחד). יש המון סוגים צריך פשוט לנבור בסטנד. אני בקלות מצאתי 2 ג'ינסים בעונה הקודמת..יותר נכון באזור הקיץ וגם בספטמבר ראיתי גינסים חלקים יחסית.

אביeג7

New member
אני אוהבת את של ביאנקו

יש לי כמה זוגות.. כולם מאוד מאוד מוצלחים. קניתי אותם בלוצ'י ובפרופיל.

יש חנות ברחוב ויצמן בנס ציונה

שמוכרת ג'ינסים של ביאנקו בד"כ במחיר 2 ב-200 ש"ח או 2 ב-300 ש"ח לא זוכרת את השם שלה - אאל"ט "סטינג" זו החנות שנמצאת בצד של פלאפל מזרחי ויותר קרובה לפלאפל לא החנות של השמלות הפרחיות אלא השניה

כמה הצעות - אם כי אני לא שולטת במה שקורה בארץ

<ידעתי שהם מזארה
> גאפ - בד"כ הג'ינסים שלהם עונים על כל ההגדרות שלך H&M - באופן מפתיע, הסקיני שלהם בגזרת SQUIN או SUPER SQUIN מאוד מוצלח ומאוד לא יקר לי יש 3 סקיניז בגזרה הזו, הם מאוד נוחים, חלקים, יחסית גבוהים ויש להם אורך 34 לי קופר - אני יודעת שזו העצה מוזרה כי הג'ינס שלהם פרחי לרוב אבל לפעמים יש להם יציעות מוצלחות הם מעל התקציב שלך אבל במבצעים תוכלי למצוא ב-250 ש"ח בערך LEE - שוב, הצעה משונה, אני יודעת, אבל יש להם יציעות מוצלחות והם שורדים לנצח LEVIS CURVY - יש להם גזרות מחמיאות מאוד לגוף הנשי יש לי ג'ינס מתרחב סטייל סבנטיז בגזרה גבוהה והוא פשוט מעלף לוצ'י - אני בכלל לא ידעתי שיש להם ג'ינסים אבל החברה הכי טובה שלי נשבעת בג'ינסים הגבוהים שלהם

למעלה