אז... עובד או לא עובד?

אז... עובד או לא עובד?

אני בבית עם שני ילדים חולים במקום לנסוע למפגש
אז ניצלתי את ההזדמנות לניסוי כלים.

לא יודעת ... זו לא כוס התה שלי

עם השחור זה ממש לא עובד לדעתי ועם הכחול נראה פשוט כזה . אולי תנסי עם חולצה מכופתרת בהירה ?

לדעתי האישית לא

הוא בדיוק יושב כמו ליווייס 505 הידוע לשמצה ואני יודעת שאת רזה ומהממת ולכן, אגיד שלדעתי האישית הוא עושה משהו לא טוב לגוף שלך לא בדיוק משמין, אבל משהו בפרופורציות פחות עובד אני לא יודעת אם זה הצבע או הגזרה בכל מקרה אני אישית, ג'ינס בגזרה כזו הייתי לוקחת מידה יותר <הוא מזארה במקרה? כי יש לי משהו מאוד דומה באפור בהיר באותה גזרה בעייתית שקניתי בגלל הצבע וכמעט לא לבשתי בגלל הגזרה> שלא תחשבי שאני רומזת שלא יפה לך בהיר הפיסטוק שלך מהמם עלייך בעיני הג'ינס הספציפי הזה פחות
ובריאות לקטנים שלך

אבל את שונאת ג'ינס בהיר

אני לא אקח מידה יותר כי זו גם ככה לא צמודה מאוד, וזה גם יתרחב בעוד חצי מידה לפחות. ואז זה כבר יהיה שק. יכול להיות, אגב, שאחרי שזה יתרחב בחצי מידה זה יראה לך בסדר?

בהחלט

וכמו שאמרתי, אני שונאת ג'ינס כחול בהיר אפורים וצבעוניים אני דווקא אוהבת בחלק העליון הוא יושב עלייך כמו טייץ קצת ואני פחות אוהבת סקיניז שיושבים ככה כי הם משנים פרופורציות ועושים רושם שהחלק העליון שלך כבד יותר מהתחתון ואני מכירה אותך ויודעת בפירוש שאצלך המבנה הוא רזה לכל האורך לכן, אני מאשימה את הג'ינס אם כבר ג'ינסים בהירים, אני חושבת שיותר יפה שהם קצת slouchy בחלק העליון כמו הפיסטוק המהמם שלך
אה, ותנסי עם חולצה מכופתרת או אחרת בצבע בהיר יותר למשל, לבן כי יחד עם ההכבדה על החלק התחתון שלך בגלל הצבע הבהיר החולצה הכהה עושה רושם של חלק עליון קטן עוד יותר מה ששוב גורם לשינוי האיזון בין החלק העליון לתחתון וגם הייתי מנסה חולצה מעט יותר ארוכה מהשחורה מכירה את הבלוג www.youlookfab.com? אני חושבת שלך ולבעלת הבלוג יש מבנה דומה ואני זוכרת שהיא לבשה מתישהו ג'ינס בהיר עם חולצה לבנה אבל אני לא מצליחה למצוא

אז בואי ניתן להם להתרחב קצת

כי קודם כל - את טועה. החלק העליון שלי בפירוש כבד, לא רק ביחס לתחתון אלא אובייקטיבית. יש לי חזה מאוד גדול, וצמיגים מזעזעים במותניים. וכי אני מכירה את המבנה שלי: אין לי טוסיק. בכלל בכלל. וכל פעם שאני עושה את הטעות של לקחת ג'ינס במידה אחת יותר אני גומרת עם ג'ינס שגדול עליי בשלוש מידות
אין לי הרבה חולצות בהירות, זה נראה עליי זוועה כי אני כזו בהירה, אבל אנסה למצוא ולצלם

אז הצלחת להטעות אותי

כי לי את תמיד נראית רזה לכל האורך
ולגבי חולצה בהירות, את מכירה את הצבע שלי נכון?
ולא אהבתי אף פעם ללבוש לבן בגלל זה קראתי באיזה בלוג שהבחורה הגיעה למסקנה שדווקא לבן עושה אותה פחות לבנה <רק לבן כן? לא בז' או כל הצבעים הדהויים האחרים> הגעתי למסקנה שיש משהו בדבריה ואני לובשת יותר לבן מאז ואני מקווה שאת לוקחת את מה שאמרתי בצורה שלילית אני חושבת באמת ובתמים שיש לך גוף מהמם
ואני גם מתה על איך שאת מתלבשת

זו המחמאה הכי גדולה שיש מבחינתי

לדעת שאני מתלבשת מספיק טוב כדי לטשטש את הפגמים הטבעיים שלי
לפני כמה שבועות הלכתי לשופינג עם מישהי והיא אמרה לי משהו בסגנון "טוב, לך יש גוף מושלם, אין לך בעיות כאלה". הכנסתי אותה לתא הלבשה והרמתי חולצה. רק כדי שהיא תראה עד כמה רחוקה המציאות

נראה מעולה!

אהבתי את הגרסה עם השחור יותר מאת הצבעונית, אבל בכל מקרה הג'ינס בשילוב עם הרגליים שלך נראה מעולה! ולגמרי אין בעיות גיל, כמו שחששת שיהיו..

GentlyWeeps

New member
אמנם אני סמויה אבל

תשמעי אני גם קניתי את הג'ינס הזה כי רציתי ג'ינס בהיר וזאת הייתה אחת הקניות הגרועות שלי - הבד מעצבן והג'ינס פשוט לא יושב טוב באיזור של המפשעות הקדמיות חחח אפשר לקרוא לזה ככה? וזה לא רק עלייך ... יש כמה סוגים של ג'ינסים כאלה עם הבעיה הזאת והוא אחד מהם אני הייתי מוותרת עליו..

למעלה