אז סקר עישון קצר...

HassiD

New member
לי זה די מפריע

כשאני רואה מישהי שנראית טוב/חמודה/מה שלא יהיה שגורם לי להתעניין בה... ברגע שאני רואה שהיא מעשנת - זה ממש מוריד לי את החשק להתחיל איתה... למרות ששני החברים הכי טובים שלי מעשנים, אני ממש סובל כשמעשנים לידי.... אם הייתי איתה כמה זמן והיא היתה מתחילה לעשן "תוך כדי", או שהייתי מגלה על זה רק אחרי שאנחנו ביחד תקופה ואני כבר בקטע שלה - אני חושב שעדיין הייתי מציב סוג של אולטימטום, או משהו בכיוון. ז"א גם אם לא להפסיק לגמרי, אז לפחות כשאני לא נמצא או משהו כזה, (אני לא מתכוון להסתיר ממני, אלא שאני לא אסבול מזה...)

no nick7

New member
צודק, זה מוריד לגמרי,

הכוונה למעשנים כבדים כמוני
גם אני, ברגע שאני רואה בחור (או בחורה לצורך העניין) שמתעניינים בי במבטים, אני נורא מתבייש לעשן... תמיד אבל תמיד אני הולך עם מסטיקים בריח מנטה חזק, במיוחד כשאני עולה לאוטובוס.. ומידי פעם כשיש סבלנות אני מורח על הידיים נוזל חיטוי ללא סבון. חיים חיי המעשנים, לרובם

ivg

New member
הדרך להכיר אנשים לא מעשנים

היא דרך קבוצות של לא מעשנים בפייסבוק לדוגמא: http://www.facebook.com/NonSmokingPlaces ואני אגב ממש לא סובל עישון. "הזכות שלך לעשן נגמרת איפה שהריאות שלי מתחילות"

Beyond Time

New member
בגדול אני מעדיף שלא...

ובד"כ אני פוסל על הסף, אבל אני לקראת דייט עם מעשנת שמאד מוצאת חן בעיני אז שלא כהרגלי אני נותן לעניין צ'אנס :p

טל קארי

New member
פוסלת במקום..

זה דוחה ומגעיל ויש לזה את הריח הכי מסריח בעולם. וזה לא בריא ואמא לא תאהב..חחח בקיצור לא.

ofir1223

New member
ואם המקבילה הגברית של בר רפאלי

(מצטער, לא הצלחתי לחשוב על מישהו כ"כ שווה) היה מעשן... זה היה משתנה?

ofir1223

New member
לא התכוונתי לעניין היופי

אם יבוא ה"אביר על הסוס הלבן" שיש בו את כל מה שאת רוצה בגבר, אני מתאר לעצמי שלא תיפסלי אותו רק בגלל שהוא מעשן לא צריך להיות קיצוניים בגישה ולפסול אותו "במקום" גם לי זה turn off כשאני רואה בחורה מעשנת אבל אף פעם אל תיפסלי מהר מדי... זהו, עייפתי את עצמי, שיהיה בהצלחה בכל מקרה

טל קארי

New member
זה לא הדבר היחיד

שבגללו אני פוסלת במקום.. יש דברים שהם קו אדום.. אם זה "אביר" על הסוס הלבן-אז מן הסתם זה מישהו שאתמסד איתו, ואני לא מוכנה שהדבר הזה יכנס לחיים שלי ובטח שלא לחיים של הילדים שלי. שוב-זה מסריח, דוחה, מגעיל, ומעיד על איזושהי חולשה. לא מעוניינת להוציא על זה כסף, לא מעוניינת להריח את זה 24/7.ובטח שלא להתנשק עם זה!

MyTaoWay

New member
אם הוא אומד בכל הקריטריונים האחרים שלי

והוא אומר שהוא שוקל לזרוק לעשן אז כן, הייתי שוקלת. כי יש לי קריטריונים גבוהים יחסית... והלא מעשן זה גם קריטריון חשוב, אך מאודדדד שולי בהשוואה לקריטריונים אחרים. אבל שוב לחיות כל החיים עם חבר ואז באחד הימים בעל שהוא מעשן זה ממש לאאאא אבל אם הוא אומר שיזרוק לעשן ואראה לאט לאט שהוא באמת מקיים את זה אז כן בימנו גם ככה קשה להכיר מישהו שמתאים לך מבחינת הקריטריונים שקבענו לעצמנו. אצלי יותר, בקטע של בחור שותה אלכוהול זה לא. בחיים לא. אבל עישון מאמינה שאם יהיה חכם ויבין שזה יפגע בבריאות שלו אז הוא יפסיק.. בהצלחה

למעלה