אז סקר עישון קצר...

אז סקר עישון קצר...

לאחר דיון חופר ומשלהב יצרים בקבוצתנו בפיסבוק (ששש...סודית) החלטתי להעלות כאן את השאלה: אם יש בחור/ה שממש מוצא/ת חן בעיניך מהרבה בחינות, אבל הוא מעשן. האם הייתם מסוגלים להיות בקשר עם אותו אדם מבחינה רומנטית , במידה ועישון מאוד מפריע לכם??

Cade Foster

New member
מפריע.

אני מניח שכאשר אני אהיה נואש מכדי למצוא מישהי שמתאימה לי מכל הבחינות, אני אוריד את הקריטריון הזה... וגם אז זה יחייב אותה לא לעשן לידי, ולצחצח שיניים בכל פעם שהיא רוצה להתנשק, עד שיימאס לה והיא תפסיק

b0redavid

New member
יש מצב.

אני צמחוני ואני נשוי לקרניבורית. אם יש כבוד והבנה הכל אפשרי. לדוגמא: אם היא אוכלת בשר, היא לא עושה לי את זה בפנים ומצחצחת שיניים אח״כ - no biggie נראה לי שמתבגרים יותר, רואים דברים בפרופורציות נכונות יותר - לא להתבלבל עם ויתורים. זה משהו שונה.

EdisonGirl

New member
בדיוק
והוא לא מצטמחן לו לידי

וכמובן שמצחצח שיניים אחרי החסה, רחמנא ליצלן

spaysi8

New member
מהההה אתה צמחוני?

בגלל זה אתה כזה רזה! (לא שאדיסון שמנה או משהו כזה :p)

no nick7

New member
מעניין למה יש סטיגמה או עובדה

שהצמחונים הם רזים. הרי, בשר זה חלבון (שכביכול נחשב למרזה. כמו דיאטת החלבונים הנוראית), ואם ממעיטים ממנו, נשאר לאכול חלבון מסוג אחר והרבה פחמימות. בשר לא כזה נחשב למשמין, וגם אנשים שאוכלים בשר, לרוב הוא ללא הרבה שומן. דווקא אני נוטה יותר להיות צמחוני, נגעל מבשר, אבל אני לא ממש רזה...

כמו שאמר אלון מזרחי:

"כשנחצה את הגשר נעבור אותו"
בעקרון זה היה מפריע, אבל אי אפשר לדעת

EdisonGirl

New member
מאוד לא סובלת עישון, אבל אם יתר המאפיינים

שלו ממש ממש עושים לי את׳זה, אני אתפשר בעניין. אולי אני לא אסכים להתנשק איתו כשהפה שלו ״מעושן״, כי זה די מסריח, אבל מעבר לזה- אני מוכנה לעשות את הויתור.

האקס שלי הצליח להסתיר ממני במשך 3 חודשים את

העובדה שהוא מעשן. כשגיליתי את זה כבר לא זרקתי אותו. וזה גם בא לו בתקופות של לחץ. אח"כ הוא היה מפסיק. בקיצור- כל עוד זה לא עליי, וכל עוד זה לא נורא כל כך אז אני מסתדרת.

leo7

New member
ממממ

ליד האקסית שלי לא הייתי מעשן כמעט.... 8 חודשים יצאנו ואולי עישנתי לידה 3 סיגריות... לא מצאתי סיבה מספיק טובה(חוץ מבירה) ללהדליק סיגריה לידה... צריך שתהיה איזושהי הבנה מ-2 הצדדים במקרה הזה כי חבל לפספס אהבהעל דברים כאלו....

כשמדברים על זה, אני נזכר בסבא שלי שמספר לי

שכאשר אבא שלי רצה להתחתן עם אמא שלי התנאי יחידי שלו (של בסבא לי) היה שיפסיק לעשן. באותו רגע הוא כיבה את הסיגרייה ולא וזרק את הקופסה. שאני אישית בחיים לא אצא עם בחורה שמעשנת.

אני לא מעשנת והאקס שלי עישן...

לא הפריע לי אז,אבל אני בטוחה שעכשיו הגבר הבא שלי אני ירצה שלא יעשן...נהייתי יותר ביקורתית לגבי גברים, מאז שנפרדתי ממנו כי יש בו הרבה דברים שאני לא אוהבת ואהבתי אותו מאוד,אבל אחרי שחשבתי עם עצמי הבנתי שאני לא מתפשרת יותר (ולא אני לא זרקתי אותו הוא זרק אותי <האוץ!> ).... למרות שזה לא קשור אבל אני חייבת להגיד שתראו כמה ביקרותית הייתי,יצאתי לפני שלוש שנים עם מישהו חמוד במשך חודש אבל מה זה חנון!!!!!!!!!! ילד טוב כזה יותר ממני אפילו, אז לא רציתי אותו :/ אני כבר חמש שנים (מאז שנפרדתי מהאקס) שאני ביקורתית ככה לגביי גברים...חבל הורס רק לי!

Cade Foster

New member
כרגע הורס לך

בטווח הרחוק את תביני עד כמה זה נכון מה שאת עושה... הגבר הבא שיהיה לך, יהיה לכל החיים.

spaysi8

New member
מסכימה!

לא חושבת שזה רע שאת לא מתפשרת.. גם אני בררנית, ועכשיו אני שנתיים כבר עם החבר המושלם שלי

תודה,זה מעודד!! באמת...

גם אני מאמינה שיבוא (הלוואי שבקרוב חחח) הבחור שיפצה אותי על הזמן הארוך של בדידות,וחבל להתפשר...כי אם אני אתפשר ואני אמצא מישהו שלא לטעמי כל כך ואני יהיה איתו רק בשביל לא להיות לבד זה יגמר בפרידה באיזה שהוא שלב,אני מעדיפה לחכות,לא להתפשר, ושהבא יהיה האחד לתמיד... כי לא התפשרתי,כי הוא יהיה בדיוק מה שאני רוצה.

ניסיתי השנה ולא הלך

רק אם היא מבטיחה שתפסיק לעשן, ותשאף לחיות חיים בריאים יותר (ללא עישון).

למעלה