אז....... סיכום שבוע קניות!

לי וולף

New member
אה...

משום מה הנחתי ש"גברי" אומר גם "חשוב כזה" סלאש עם דרס קוד....

מה שאת מתארת נשמע הרבה יותר גמיש ואם תעשי את זה נכון אין סיבה שזה יראה לא טוב או מגוחך חלילה

efrato1

New member
רגע, יש לך קולגות גברים

שמגיעים לעבודה עם מכנסיים קצרים ואת מתחבטת בשאלה האם מכנסיים ורודים הם מכובדים מספיק?

nowonder

New member
ראיתי בזארה

את אלו
http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...S2012/189505/766504/TROUSERS+WITH+TURN-UP+HEM
יש נשים שהגיזרה הזו יכולה להחמיא להן (אני לא בינהן).

אם יש לך דרך להזמין מויקטוריה סיקריט, אז אני אורבת כבר כמה זמן לקופון כדי לקנות את המכנסיים האלו (למשל, עם החולצה שמצוותת למכנסיים האלו בתמונה, לא הייתי הולכת לעבודה
)
http://www.victoriassecret.com/ss/S...1334717240247&pagename=vsdWrapper&search=true

או אלו:
http://www.victoriassecret.com/ss/S...1334717240247&pagename=vsdWrapper&search=true

Ani15

New member
סמאללה

המכנסיים מוויקטוריה סיקרט עושות לי את זה. במונחים ישראלים הן כלל לא יקרות (אם כי מן הסתם המשלוח עולה מחיר דומה).
לדעתי (השורה הזו מיועדת גם לאפרתו) אפילו החולצה יכולה לעבור במקום העבודה שלי - אבל היא תעשה את אותו אפקט שאני נרתעת ממנו. אני לא מחפשת מראה מכובד, *אני* מחפשת להיראות מכובדת ושלא יזלזלו בי. איכשהו, הוורוד בזוקה הזה לא יביא לי את התוצאה המבוקשת, לדעתי.
המכנסיים מזארה הן סקיני שמתחפש למשהו אחר על הגפרורה שלובשת אותו, ואני לא לובשת סקיני.
תודה!

ועונה לעצמי!

1. את הסנדלים שבתמונה, ותיק הדובדבנים.
2. הסנדלים 150 והתיק 100.
3. סתם כך.
4. התיק היה לגמרי ספונטני, הסנדלים היו על הדרך - אבל אני מחפשת סנדלים בטורקיז כבר הרבה זמן.
5. בטוחה לגמרי.
6. בתיק כבר ארבעה ימים, את הסנדלים אולי אחנוך מחר.

ממצו

New member
אצלי

1. חולצת פסים ב P&B ו2 חולצות בגולף - אחת עם נקודות לבנות והשניה בצבע פיסטוק
2. 70 ש"ח ותלושים ע"ס 260 ש"ח בגולף
3. סתם כך. תכננתי לקנות חולצת פסים בתחילת העונה.
4. תכננתי להשתמש בתלושים שקיבלתי מתנה לרגל התפטרות מהעבודה.
5. לא היסוסים, אבל קשה לקנות ולמדוד עם תינוק.
6. חולצת הפסים - פעמיים והנקודות - פעם אחת בפיסטוק - טרם

וואו משום מה יש לי הרבה השבוע:)

6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע?

1. 2 שמלות מקסי יד שנייה וחגורה ותיק וחצאית רטרו במכירה ביתית הכל עלה לי יחד 250 ש"ח
2.שמלה שחורה של פול אנד בר לארוע של חברה שעלתה לי 169.90
3. שמלה שחורה של קסטרו שעלתה לי 300 שקל לארוע של בעלי מהעבודה
4.שמלה שחורה של שיגעון שעלתה לי 79.90 ליום יום.
5. 3 חגורות שמתאימות כל אחת לכל שמלה למעלה כל חגורה ב- 19.90 משיגעון

אני קונה רק ספונטני כי אחרת אני לא מוצאת כלום בקניות מתוכננות.
לא היו לי היסוסים ולא מחשבות שניות על שום דבר שקניתי.
ולא השתמשתי עדיין בהכל אבל חצי כבר הושמש:)

נראה הרבה נכון?
ויש גם איפור... הכל יהיה בסרטון הבא שלי, עכשיו רק איפה אני שמה את הכל בארון?!...

אני הלכתי ביום שישי לשיטוט קליל

בסופו של דבר יצאנו עם בגד ים חדש וחתיכי לבת שלי ( אני מדדתי משהו שנראה יפה על הקולב אבל מחץ את כל הציצי במציאות אז לא קניתי)

בסופר פארם תיכננתי לקנות סיליקון לשיער אבל היה מבצע אחד פלוס אחד על סרום טיפולי לשיער של נטורל פורמולה שנראה שנועד לאותה מטרה אז קנינו ב49 ש"ח 2 בקבוקים אחד לי ואחד לה ועדיין לא יצא לי לנסות אותו אבל אני אדווח בהמשך

אגב בשיטוט באינטרנט ראיתי שבמקומות אחרים מוכרים אותו ב26 ש"ח כך שהמבצע המדובר הוא די חרטא.

בנוסף קנינו מולטי ויטמינים לבנים ולבנות. יותר רציתי בשביל הגברת הצעירה אבל גם אני לוקחת על הדרך . זה נקרא וומן אולטרא מגה של חברת GNC . ואמור להיות בזה גם משהו שמקל על כאבי מחזור אבל על זה אוכל לדווח רק אחרי כמה מחזורים של בנות המשפחה בהם נעשה סקר קטן של לפני ואחרי

נ.ב. סיכמנו שמדווחים גם על חומרי טיפוח ולא רק על בגדים ,נכון?

shmickey

New member
השבוע לא קניתי כלום!

ואני מאוד מרוצה מזה.
הבנתי שיש לי המון בגדים, ועד שלא אעשה סדר וניפוי, לא מגיע לי להתחדש

michali278

New member
גם אני חטאתי

1+2. 3 חולצות גופיה מגריפ עודפים 20 ש"ח כל אחת, 2 חולצות אוברסייז עם פרפרים מבננות 100 ש"ח שתיהן
3. מכניסה חולצות יומיום קצת אחרות לרפרטואר הרגיל מדי שלי.
4. אצלי הכי מתוכנן זה להיות ספונטנית בקניות.
5. מדדתי חזור ומדוד כמה צבעים עליי ובחרתי במה שבחרתי כי ברור היה לי שלא יישארו לקשט את הארון בלבד.
6. בחולצת גופיה החומה כבר השתמשתי ביום שלישי שעבר והעלתי תמונה בשרשור היומי בסוף היום.

תיק

מודיעה מראש שלא סביר שאשתתף, כי מעטים השבועות שבהם אני קונה.

חיפשתי זמן מה תיק לפי מפרט מדוייק (מבד, מלבני על ציר הרוחב, צבעוני, עם חלוקה פנימית וסגירה טובה) ולא רק שלא מצאתי, אלא ראיתי שדברים שהם בערך ולא בדיוק עולים 800-900 ש"ח. ביום שישי באמצע סידורים צד את עיני סתם תיק, באחת מחנויות הקישקושים: גדול, כחול עם נקודות לבנות. 30 ש"ח והוא שלי, ועכשיו אני יכולה להמשיך לחפש את מה שאני באמת רוצה ולזרוק את הישן שנגמר.

1. תיק
2. 30
3. ליום יום
4. ספונטני
5. מעט היסוסים באשר לאיכות
6. פעמיים

Ani15

New member
תיק

תציצי במחילה בסטנד שעומד מחוץ לחנות המתנות החדשה במרכז אצלנו (ליד הקפה). אם הבנתי נכון את התיאור שלך, יש מצב שזה ימצא חן בעינייך.

יאללה גמני

1. מה קניתן השבוע? מה לא

נעלי בובה 150 ש"ח
סנדלים 150 ש"ח
שמלה מנוקדת 140 ש"ח
חצאית פליסה 130 ש"ח
גופייה 30 ש"ח
חגורות מהחנות שטל המליצה עליה.

3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך?
סתם כך, אבל זוהי קנייה בעיקר לעבודה.

4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית?
חצי-חצי

5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי?
אני עדיין לא בטוחה לגבי החצאית, אבל אלבש אותה בקרוב

6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע?
אמממ... 0.
היו לי שתי בחינות [אחת בחמישי ואחת בראשון] אז לא הלכתי לעבודה ורוב הזמן שרצתי בבית עם פיגמה וקוקו ג'יפה

למעלה