אז....... סיכום שבוע קניות!

אז....... סיכום שבוע קניות!

לא הספקתי בסופ"ש, מצטערת

1. מה קניתן השבוע? צרפו תמונות!
2. כמה עלה כל פריט?
3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך?
4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית?
5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי?
6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע?

efroch99

New member
שאלה חשובה

סופרים מהראשון למאי, או מיום ראשון שעבר?

Bacio

New member
ועוד שאלה

קניות באינטרנט נספרות כשהן נקנות, או כשהן מגיעות?

efroch99

New member
וקניות בתלושים?

אחח, שאלות הרות גורל נשאלות כאן...

muesli

New member
זה כמעט

"ואם החיוב באשראי הוא בעוד חודש, אז זה לא נחשב, נכון?"

דניאלה74

New member
אתן מזכירות לי

שפעם קראתי ספר שמקבץ טורים של עורכת מגזין אופנה אוסטרלי (ווג? קוסמופוליטן? לא זוכרת) האוסטרלית (דאז, לפחות), ובו היא צחקה על שלל צידוקים שהיא מוצאת לעצמה, למה זה בסדר לקנות עוד בגדים.

האהוב עליי ללא ספק: החודש לא קיבלתי אף דו"ח חניה, חסכתי לפחות 200$, והנה אני הולכת לבזבז אותם.

Aניס

New member
חיכיתי לך

1. מה קניתן השבוע? צרפו תמונות!- מכנסי סקיני בצבע ירוק מנטה מ-HM (119 ש"ח), חולצת נקודות כחולה מזארה(200 ש"ח),ג'ינס סקיני ממנגו (259 ש"ח) שאני הולכת להחליף אותו, שני מחטבים חדשים מהמשביר- אחד של סברינה(90 ש"ח) ואחד של דלתא(80 ש"ח).
2. כמה עלה כל פריט?למעלה...
3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך?ממש לא צריכה סיבה

4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית?תמיד ספונטנית(רק צריכה לקנות מתנה/ להחליף משהו בקניון
)
5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי?היסוסים לגבי המכנסיים כי הן בהירות מאוד, וסקיני (ע"ע השרשור האחרון שלי בנושא
, אבל כ"כ התחשק לי לצבע הזה שאני מבטיחה להיות סלחנית כלפי עצמי גם אם זה לא מושלם)
6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע?טרם- וזוהי עוד שריטה שלי, לוקח לי הרבה זמן להוציא מהשקיות ולהתחיל ללבוש

Ani15

New member
מנצל"שת לשאלה לגבי קניה מהשבוע שעבר

(למרות שאני לא מבטיחה להשתתף באתגר עד הסוף - אני לא קונה בגדים כל שבוע..)
קניתי ג'ינס בגזרה ישרה (אני ממחרימות הסקיני) ובצבע... ורוד בזוקה (הוניגמן, 100 ש"ח בעודפים). אני מאוד מחבבת אותו, בעיקר עם חולצה ונעלים שחורות (יש לי המון), אבל עוד לא לבשתי אותו. התכנון היה לקנות ג'ינס צבעוני בגזרה ישרה בצבע פחות לוהט (משהו כמו חמרה, טורקיז או סגול), אבל לא מצאתי.
אבל... לאן יכולה אשה בגיל 43 שעובדת בתפקיד סמי-בכיר (כלומר: זה לא יילבש לעבודה) ללבוש מכנסיים בצבע ורוד בזוקה? כמה גבות וחיוכים יורמו על הענין הזה? (הבן שלי, בן 12, פרץ בצחוק לשמע הרעיון)

האמת שהוא צודק

אני מרשה לעצמי ללבוש קשקושים כדי לשמח את התינוקות שאני עובדת איתם אבל אם זו עבודה משרדית אז באמת נראה ךי שהמכנסיים האלו מתאימים יותר לשעות הפנאי

michali278

New member
אני דווקא לא רואה מה רע בללכת עם זה לעבודה

בסדרות טלויזיה וגם בסרטים וגם במציאות אפשר לראות נשים בתפקידים בכירים לבושות גם בצבעים עזים
חליפת חצאית בצבע בורוד פוקסיה למשל זה לא מחזה הזוי בימינו.

לדעתי אם תלבשי עם המכנסיים חולצה גזורה היטב ו/או בלייזר קייצי הגון עם נעל משלימה. אין שום סיבה שהמכנסיים לא ישמשו אותך גם לעבודה.
למשל:
טופ בצבע שחור עם נעליים בשחור.
טופ בצבע לבן ונעליים חומות

מצ"ב כמה דוגמאות שמצאתי וצירפתי ב PAINT בחוסר כשרון משווע

nowonder

New member
למה לא לעבודה?

עם חולצה מכופתרת זה יכול להראות נהדר.
יש תמונה של שרה ג'סיקה פרקר במכנסיים וורודים וחולצה אדומה, והיא נראית לגמרי בגילה, מאוד מכובד ומאוד יפה.
http://www.fabsugar.com.au/Pictures...ow-She-Does-Premiere-Steal-her-style-18999414

ניסיתי את אותו שילוב, אבל הפוך (מכנסיים אדומות וחולצה וורודה) והייתי די מרוצה.

Ani15

New member
את מפתיעה אותי

קודם כל כי תמיד דמיינתי אותך בשיער כהה, ועכשיו מסתבר שאת כנראה בלונדינית (את לא ממש חייבת להגיב על זה כמובן)
וכי ג'ינס צבעוני זה לא מכנסיים מחויטות
וכי אני ממש לא נראית כמו הגברת פרקר (וגם לא הולכת לעבודה שלה)
אני אחשוב על ענין החולצה המכופתרת, אבל נדמה לי שבמקום עבודה גברי ברובו, זה עדין יהיה בבחינת "נפנוף בסדין אדום אל מול הפר" (ביותר ממובן אחד).
נדמה לי שאדבוק ב"שעות הפנאי", ביחד עם פיית מרציפן...

nowonder

New member

לפעמים אני גם מדמיינת שאני בלונדינית עם שיער חלק, והמון כסף בבנק.

טוב. אני לא אתווכח. אם את מרגישה לא נוח ללכת עם זה לעבודה זה לא משהו שאפשר לשכנע בו.
אבל פור דה רקורד, מי שמבחין (וגם מעביר ביקורת בגלוי או בהחבא) זה בדרך כלל נשים ולא גברים. אם את לא חושפת יותר מידי עור (ברגליים או במחשוף) הגברים יתרגלו גם למכנסיים האלו כאל עוד משהו שנשים עושות עם בגדים.

(בכלל, אני חושבת שאפשר לייחס קצת פחות חשיבות למה אנשים אחרים חושבים על מה שאנחנו לובשות. יפה זה יפה זה יפה. )

kaij

New member
למשפט האחרון שלך

הלוואי ותמיד הייתי יכולה לאמץ את העניין
לא רק בנושא לבוש

לי וולף

New member
נאלצת להסכים...

אני מאוד (!) בעד מכנסיים צבעוניים וחושבת שזו דרך נפלאה להכניס צבע למלתחה מבלי להסתכן מידי (כלומר- טופ בצבע ניטראלי תמיד יעבוד) וניתן לקחת ג'ינס כזה למקום יחסית מחוייט ולחילופין לקז'ואל מוחלט. ובכל זאת... מדובר בג'ינס- מלכתחילה נשמע שג'ינס יהיה מעט 'מפוקפק' לאור תפקידך ומקום העבודה, אז בצבע?... אם את כן לובשת ג'ינס, אז לא נראה לי שזו אמורה להיות בעיה. להיפך! עם בלייזר וחולצה מכופתרת בצבעים רגועים (נגיד נייבי וחולצה לבנה) ונעליים יפות, זה פיגוז וסופר "משרדי"
או שתשמרי אותו לערב הנהלה או משהו כזה

Ani15

New member
המממ

אני לובשת ג'ינס (כחול, עם חולצה מכופתרת) ממש עכשיו. זה מקום עבודה גברי ודי קז'ואל, וזה אומר שיש פה גברים במכנסיים קצרות, אז אני לא מוותרת על ג'ינס.
לא מזמינים אותי לערב הנהלה
ובלייזר זה רעיון נפלא... לא בבאר שבע במאי (אולי בלילה)
טוב נו, אז לא.... אם מישהי רואה מכנסיים מחויטות שאינן כחולות, אפורות, שחורות או חומות, אני אשמח לשמוע.

למעלה