אז מה ?

אא ניר

New member
.

צר לי שגם הפעם, לא יכולת להתאפק מלהשמיץ על רקע אישי, כהקדמה לגופו של העניין. שבת שלום לך. אגב, קינאה שמשהו, שבוגר יכול להתמודד עימו.

תתחיל ללמוד לקבל ביקורת..

זו דעתי עליך ולא השמצה אישית... אם תרצה לשמוע את דעתי עליך אשמיע אותה באזניך , אין לי בעיה עם זה. באותה מידה אני יכול להגיד שאתה משמיץ אותי ואת כל המדינה כשאתה טוען שראש ממשלה מוכר לנו אשליות כאילו כולנו מטומטמים, אבל לא אמרתי את זה. וותהיה מאושר שיש במה לקנא בך.. לדבריך. גם פה אני לא מסכים איתך, אבל שיהיה. שבת שלום.

אא ניר

New member
ביקורת ?

כל סוג של ביקרות, ודיון, לגופן של אמירות, תתקבל בברכה, ותזכה לתגובה רצינית. שוב שבת שלום.

ועוד משהוא..

תפסיק להתנשא פה על אנשים, כי ממש אין לך על מה. אתה הוא זה שעונה לגופם של אנשים במקום לגופו של עניין. אנשים מתייחסים לפרובוקציה התורנית שלך ואתה עונה להם בבוז. טעות לשונית לא משנה כהוא זה את רוח ותוכן הדברים שכל כך קשה לך להתמודד איתם. גילוי נאות - לרגע לא מרגיש שעלי אתה מתנשא.. שבת שלום ומבורך. רות סוף.

אא ניר

New member
היצור קיבל את תגובתי, לא

על טעות כזו או אחרת, אלא בשל דברים שכתבת בהודעתו הראשונה. ואכן אני בז לו. סחתיין על חדות החושים.

avihuav

New member
אתה יודע מה ניר

הרי לראיתך כולנו פה , או אולי נכון לומר רובנו, "קשקשנים וכבשים הנוטים ללכת בעדר" ורק אתה בגדולתך וברעיונות שלך "המקוריים " יכול לשנות את המצב, ואיך טענת "לאור ההיסטוריה". אז בוא תתחיל בקטן למה לחיזבלה אתה רץ, הרי אתה כל כך אוהב אותם , הם גם יפי נפש כמוך ולוחמי חופש, הרי אנחנו עם כובש <רק מענין איך והאם בכלל היית כטענתך חובש בגבעתי או שסופחת לשם איזה פעם ומאז הנך מתהלל בכך, אני גם אם הייתי צריך להיות תלוי בך בחיי באחד כמוך, או בכללי הצוות שלי היה צריך לקחת אחד כמוך לקרב היינו מסרבים פקודה, או מתנים את זה שהיציאה תהיה בלעדיי אחד שיכמותך.> ובקטנה הרי הנך גר בכפר סבא, תתחיל בסביבתך קלקיליה בטול כרם בג'נין בשכם ובעזה אם בכלל היית שם. בוא נראה איך אתה מארגן את הדו שיח העוור הזה עם אנשים צמאי דם אשר לא בוחלים להרוג ילדים ונשים, ואז תבוא אילנו עם ההצעות שלך, תראה לנו כמה קשקשנים כמוך יש בצד השני שאפילו המתונים ביניהם, חושבים על איך להשמיד אותנו, ואם מישהו בכלל מעלה על דל שפתיו איזה שהוא רעיון כמוך הרי הוא נחשב כג'סוס, קרי בוגד בערבית מילת הגנאי הכי קשה לערבי, ודינו מוות. אתה וחבר מריעך <ולא תחשבו כגיס חמישי> הרי יכולים לברבר רק פה במדינה דמוקרטית, ולא תואשמו בהמרדה או בבגידה, אבל מכוון שאתה עדין חושב כך אולי גם תלך לשבת ביניהם , או לחילופין נראה אותך ניכנס לשם ולו באידיאולוגיה שלך, לשם דו שיח עם העם אוהב השלום שלך. ורק להשכלה כללית, הרי הנך מתהלל בקרביותך ובהיותך חובש קרבי ????? איך זה שלא גויסת למילואים ??????????????????????????????????????????????????????????????????. מענין איזה תרוץ או מיסמך תמציא לנו עכשיו ????????????????????????????????????????? הולך לעבוד אחזור בערב לראות איך אולי תזעק חמס ולמחוק את המסר הזה או לתשובותיך הצניות אם בכלל.

אא ניר

New member
לשון ?

אני מקליד עם האצבע. לא עם הלשון. ברם, העובדה שחשבת עד היום, שמקלידים עם הלשון, מסבירה את התכנים שלך. שבת שלום, גיבור שלי. שבת שלום ומבורך.

avihuav

New member
מה לעשות שאינך יכול להבין

גם את המושג "בלא את הלשון" ולו רק בשני המובנים שלו, גם כחובש וגם כאחד שלא יכול לענות ענינית. אבל זה רק מראה לי כמה הנך קשקשן, ולא אינני מתימר להיות גיבור ולא כמו אחד כמוך, חבת ההוחכה היא עליך אם יצאת בהתימרויות הנ"ל, רק שהנך מוג לב להתמודד עם הדברים במציאות ולו רק מול המסך הזה או אחר, כבר אינך יכול לענות ולהתמודד על הרעיונות האוילים שלך. כי איך אומרים חבריך "לוחמי החופש" כול כול כול כלאם פאדי, בס בלא איל איר אינתה.

אא ניר

New member
צודק. איני מבין את הביטוי שהבאת

ולמי שמתבטא כמוך, איני חייב דבר. בטח לא הוכחה.

אא ניר

New member
בחורצ'יק, בוא קרוב..

תשמע, פעם, עוד הרבה לפניך, קראו לי בוגד, ומוג לב. {אז תבין, בכמה מידות אתה קטן עלי} יודע מתי ? בשנת תשעים. הייתי תלמיד בכיתה יא'. יודע למה קראו לי כך ? קראו לי כך, כי הצעתי לדבר, ולהתנתק מהפלסטינים. {גם במקרה הזה, זה יקח איזה 15 שנה, והופ. שינוי.} הנה התשובה ממשרד החוץ.

אא ניר

New member
אגב,

אתה חושב שמגיעים לי תמלוגים, על השימוש במונח "התנתקות" 15 שנים לפני המהלך ?

טיימינג....ניר...טיימינג.....

כל דבר צריך להעשות בזמנו..... הרי ברור שאת עזה למשל אף אחד לא רצה.....אבל אם כבר אז היו מגישים להם את עזה ואת כל מה שרצו על מגש של כסף... היום כבר לא הייתה מדינה לנו.... חייבים להקשות ....ואז כל פעם שנותנים להם לנגוס לנו באיזה חלק ....אפשר לנפנף בזה עוד כמה עשרות שנים.... ככה זה טבעו של האדם כשמקבל בקלות לא מעריך...אז קל וחומר בפוליטיקה.....ובטח עם הקיצוניים שמולם אנו נילחמים... כולם יודעים הכל.....מחכים לזמן המתאים......אנחנו מדינה צעירה....כל צעד צריך להעשות לאט ומדובר בתהליכים של עשרות שנים....החיפזון מן השטן..... כל מה שקורה עכשיו....זה עיניין של השרדות....הטמעת הרעיון -רעיון קיומינו.... אבל את כל זה יידעו ויבינו רק בעוד עשרות שנים.....בראי ההיסטוריה-מה שניקרא...

אא ניר

New member
אני חושב שאת טועה.

40 forty quarante vierzig σαράντα quaranta cuarenta ארבעים שנים של כיבוש לא הספיקו לך ? "חייבים להקשות" ? "מחכים לזמן המתאים" ? לא מבין. לא הרסת למספיק אנשים את החיים בעבור חלומך על ארץ ישראל השלמה ? כמה זמן את חושבת שהעולם עוד יחכה לך ? את לא קולטת את המחיר שאת משלמת על ההתמהמהות שלך ? {הרוגים ישראליים, חיילים ואזרחים} תשחררי, לטובתך, בלי קשר לטובתם.

למעלה